Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-18, 11:08 AM   #401
SilverShadow
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
食人花係預定2月派
1月31日係最遲可以免費拎既日子
SilverShadow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 11:15 AM   #402
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
無比信用卡更方便嘅方法
買pt卡就俾人賺+會有零頭尾數

個app自己google一下就有apk
ios唔知
不過同朋友反就不如開line group chat仲好
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
沒...用信用卡係平d....
又或者去日森買online pass入code~

ns沒party功能, 有都好雞叻...入line個d或上網搵人join實際好多...
THX~!

我NS GAME方面買得唔多,
暫時都係買實體版為主,又乜DLC想買,
我唔想用信用卡係因為怕佢會自動同我續會費o姐。

個APP,
之前免費online期都用過apk版,
就係因為太奇怪、太PS3年代產物的感覺所以無再用了。

本來諗住港台個online服務係等殺手級大作推出先開,
宜家自家大亂鬥都出了,都仲未提供到收費服務,真係幾失望…
(可能因為佢今次部主機做到全球同步首發期望大咗啦)

舊 12-07-18, 11:38 AM   #403
阿聰
God of Gamer

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我入咗實體版,攞埋COINS,係咪到配信果日就可以自動攞到食人花?

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 11:51 AM   #404
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
THX~!

可以研究下一張叫tap & go (唔係TNG)既卡
佢算係debit card, 但交易時同creditcard 無分別
要買幾多先入幾多入去再俾錢
比creditcard 差既地方大概係無分儲, 無簽賬優惠
平時除左amazon同apple以外既網, 要直接入creditcard info唔俾用paypal去交易既我都係用佢
萬一個d網儲存左卡info又儲存得唔好俾人偷左都唔洗煩

此篇文章於 12-07-18 11:54 AM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 12:31 PM   #405
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
DLC PACK 1:PERSONA 5 JOKER

舊 12-07-18, 12:32 PM   #406
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
第一個 DLC 角色 - Persona 5 ジョーカー
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 12:46 PM   #407
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: enishi 查看文章
第一個 DLC 角色 - Persona 5 ジョーカー
由手機版發出
正呀...p3&p4呢...

charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 12:49 PM   #408
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
老任又幫人賣廣告
wsx360 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 12:49 PM   #409
charcsc2000
J神哥

引用:
THX~!

個APP,

個online pass係不會自動續...你可以係option關左佢, 怕煩買一次del信用卡資料就得~

如果你有玩splatoon 2..個APP係一定要裝...
買野訂野睇野都方便...
party就算啦...打電話仲快...
否則不用都沒所謂...
舊 12-07-18, 12:50 PM   #410
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: wsx360 查看文章
老任又幫人賣廣告
唔知有沒機出persona 5係ns...
如果出我不介意買多次....
舊 12-07-18, 12:55 PM   #411
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 阿聰 查看文章
我入咗實體版,攞埋COINS,係咪到配信果日就可以自動攞到食人花?
係...2月會更新dlc...到時就會update已購買...
唔知仲有幾多dlc未出...

引用:
作者: X&Y 查看文章
佢算係debit card, 但交易時同creditcard 無分別
平時除左amazon同apple以外既網, 要直接入creditcard info唔俾用paypal去交易既我都係用佢
完全不同意用debit card...沒分儲又要入錢...入左錢就拎唔返出來...
除非你破過產....或欠左錢沒還...
申請東亞銀行i-Titanium卡都只係需要4萬年薪....基本係人都申請到...
今時今日如果仲怕比人偷野...真係唔好唸上網買野...或去買點數好過...
舊 12-07-18, 12:56 PM   #412
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
THX~!

個APP,

免費續會可以自己off架

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

舊 12-07-18, 12:57 PM   #413
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
thx, 我仲唸緊入game都沒即係點...
你轉中文語言後入game內通知,有通告講(中文)

舊 12-07-18, 01:01 PM   #414
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
https://m.youtube.com/watch?v=gB03qvkoIhU
第一隻新角
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 01:07 PM   #415
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
係...2月會更新dlc...到時就會update已購買...
唔知仲有幾多dlc未出...

完全不同意用debit card...沒分儲又要入錢...入左錢就拎唔返出來...
除非你破過產....或欠左錢沒還...
申請東亞銀行i-Titanium卡都只係需要4萬年薪....基本係人都申請到...
今時今日如果仲怕比人偷野...真係唔好唸上網買野...或去買點數好過...
用厘啲唔係因為申請唔到卡
今時今日有固定地址要開卡有幾難
(除左大貓我身邊真係有人信貸紀錄正常,收入穩定職業正常但獅子就係話唔做你生意)
人發卡機構剩係驚你唔用佢張卡而已用佢對手個啲乍

一年爆咁多單信用卡info 被hacked
啲網站又自信爆到所有資料都儲存埋
甚至佢地付款gateway 個堆code 被入hijack左加料成個幾月都唔知

我連張tap & go剩今年都試過三次無啦啦被chok 1蚊授權試卡
被偷最煩係又要打上銀行cs 跟住又要等新卡
筆數基本有得閒mon 住唔好大遲提出被盜用基本都唔洗找
但煩個堆野真係夠晒煩
tap & go 要開過張真係太簡單,入又唔係要你一定入固定大額先
買幾多就入幾多

此篇文章於 12-07-18 01:24 PM 被 X&Y 編輯。
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 01:13 PM   #416
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
真女神5仲忙緊
怕佢幾開又周轉不靈
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 01:34 PM   #417
charcsc2000
J神哥

引用:
你轉中文語言後入game內通知,有通告講(中文)

係喎...沒睇得咁details..哈哈~

引用:
用厘啲唔係因為申請唔到卡
今時今日有固定地址要開卡有幾難
(除左大貓我身邊真係有人信貸紀錄正常,收入穩定職業正常但獅子就係話唔做你生意)
人發卡機構剩係驚你唔用佢張卡而已用佢對手個啲乍

一年爆咁多單信用卡info 被hacked
啲網站又自信爆到所有資料都儲存埋
甚至佢地付款gateway 個堆code 被入hijack左加料成個幾月都唔知

我連張tap & go剩今年都試過三次無啦啦被chok 1蚊授權試卡
被偷最煩係又要打上銀行cs 跟住又要等新卡
筆數基本有得閒mon 住唔好大遲提出被盜用基本都唔洗找
但煩個堆野真係夠晒煩
tap & go 要開過張真係太簡單,入又唔係要你一定入固定大額先
買幾多就入幾多
沒計...真係驚就買debit卡...
或去開日本一次過買算...

要購下積分真係有風險, 或不要去不知名網站用卡...
講真要hacked...一個國泰都可以拎你資料...除非你一世不坐佢地機...

引用:
作者: leungky1 查看文章
真女神5仲忙緊
怕佢幾開又周轉不靈
由手機版發出
要移植應該好易...ps3都出到, 沒理由ns唔得...
真女5都唔知2020出不出到...咩消息都沒...
舊 12-07-18, 01:46 PM   #418
IDGAF
The One

引用:
THX,不過應該唔會為咗玩隻Game搞咁多嘢。

引用:
個online pass係不會自動續...你可以係option關左佢, 怕煩買一次del信用卡資料就得~

如果你有玩splatoon 2..個APP係一定要裝...
買野訂野睇野都方便...
party就算啦...打電話仲快...
否則不用都沒所謂...
當初就係因為Splatoon2先諗經其他非官方途徑裝APP

引用:
免費續會可以自己off架

略略研究咗,唔手動關,自動續一個月月費…

引用:
正呀...p3&p4呢...

吓…P5甚至無出過NS版,
咁Witcher 3個男主角Geralt都出現得啦~!
見佢都出現咗係SOULCALIBUR VI。

舊 12-07-18, 01:52 PM   #419
IDGAF
The One

引用:

BIOHAZARD 7 resident evil cloud version、Assassin's Creed Odyssey Cloud Version之後…
Persona 5 Cloud Version~!!!

不過斷估Persona 5 唔駛出Cloud Version吧?
Persona 5好似有出PS3版,
NS機能應該有能力移植一隻PS3級遊戲的~!

舊 12-07-18, 02:00 PM   #420
GOGamer
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2016
請問我買咗港版實體,係港服兌換咗食人花,但係港服無pass買,咁係唔係要去番日服嗰度買返fighter pass就ok啦?

此篇文章於 12-07-18 02:07 PM 被 GOGamer 編輯。
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 02:30 PM   #421
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: GOGamer 查看文章
請問我買咗港版實體,係港服兌換咗食人花,但係港服無pass買,咁係唔係要去番日服嗰度買返fighter pass就ok啦?
邊個話沒....
$190...
https://www.whatsmall.com/cart/shopp...pe=get&id=3497
舊 12-07-18, 02:32 PM   #422
charcsc2000
J神哥

引用:
BIOHAZARD 7 resident evil cloud version、Assassin's Creed Odyssey Cloud Version之後…
Persona 5 Cloud Version~!!!

不過斷估Persona 5 唔駛出Cloud Version吧?
Persona 5好似有出PS3版,
NS機能應該有能力移植一隻PS3級遊戲的~!
玩過Persona 5都知咩畫面...唔駛cloud下嘛....
dq11都出到...沒理由呢隻出唔到...
舊 12-07-18, 02:34 PM   #423
charcsc2000
J神哥

引用:

略略研究咗,唔手動關,自動續一個月月費…
其實你買完已經可以立即關...
佢會比你一個期待...

我買完12個月pass都立即關...怕自己不記得~

如果你有朋友去開日本, 叫佢幫你去7仔/便利店/bic cam買個pass就得, 好方便~
舊 12-07-18, 02:46 PM   #424
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
2B參戰有無機會呢?
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-18, 03:01 PM   #425
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] PUZZLE & DRAGONS Super Mario Bros. Edition (已售) 八仙果 手提遊戲機討論版 17 05-10-15 12:20 AM
[ETC] GB版「Super Smash Bros Land」が完成 neo2046 手提遊戲機討論版 5 09-20-11 10:07 PM
[Wii] 任天堂大亂鬥 Smash Bros X!! 綜合情報 Part 7 [已售][官網再次更新] NEAR 電視遊戲討論版 222 10-16-09 06:17 PM
[其他]WWE SUPER SMASH BROS BRAWL 月之民 ̄▽ ̄ 電視遊戲討論版 1 06-07-06 01:07 PM
[NDS]New Super Mario Bros [已售] neo2046 手提遊戲機討論版 1057 05-26-06 02:50 AM

現在的時間是 07:03 PM

手機版 | APP版