Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-18, 06:49 PM   #851
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
今次畫畫妹好似又好堅,射下D飛先 @@

沙漠王好似都勁喎

ALLIN 88張飛,2把相性筆,2把比比相性杖,2把比比專杖,3把沙漠王相性槍,1把沙漠王專槍,射咩3把垃圾,唔肯出專筆 @@ 仲有2萬9石

ALLIN埋都係唔中,不過最尾出左沙漠王EX @@ 升下先,又要繼續執石再射了 @@

有凸6把相性槍,賣晒佢先,仲有幾把射咩唔賣住了

而家食肥好正喎唔駛慢慢禁,可以1野最大,順便食埋D垃圾34星肥先

仲係致命ERROR,見佢出公告了,今次搞咁耐

打完石射多5千先中到專筆,可以收手了,不過真係全ALLIN乜都冇剩要慢慢儲,不過睇佢應該唔會狂出勁野,可以慢慢執石都得

此篇文章於 04-05-18 09:16 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 10:01 AM   #852
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
不過打共闘好似vivi 仲好.

筆妹我覺得係過下癮咋.... 過完個event 9x9 又係收埋

唔中edgar EX ... 留石睇13號出乜EX 先再諗
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 07:11 PM   #853
ShinDou

ALTEMA又講到筆妹好廢,但插隊性能勁過王子喎﹖打D勁野應該爭好遠﹖不過招野當DEBUFF,如果唔食DEBUFF咪出番其他主力
舊 04-07-18, 12:15 PM   #854
ShinDou

終於COMPLETE到筆妹LV100,其實都幾難,冇得好似以前咁亂打火力TEAM屈機

要出到王子攝位,SELFIE加野,比比1開波火破佢耐性,用雷召屈佢第2型,再FD黑貓先屈得死佢,最尾岩岩俾佢變第3型,好彩殺得切 @@ 不過得9萬分 @@
舊 04-07-18, 02:56 PM   #855
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
用SELFIE+雪糕+雪糕老豆+好友小畫家 16萬 39T
我無貓王...有會更快

此篇文章於 04-07-18 03:07 PM 被 plokplok00 編輯。
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-18, 03:13 PM   #856
ShinDou

冇升雪糕老豆 @@ 黑貓得覺59,1路都唔派藍石升唔到 @@
舊 04-07-18, 03:43 PM   #857
半島鐵盒
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
剛剛開始玩國際版

邊個係雪糕?
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-18, 03:45 PM   #858
ShinDou

FF8主角 SQUALL 雪糕佬
舊 04-09-18, 11:02 AM   #859
Gustavi
Crazy Gamer

我冇升雙棍妹
用黑貓 雪糕 筆妹(60/51) 帶雪糕 火召complete

一開始就換雪糕出黎 清仔

最後佢第三次打完就轉屬性 , 打第三hit 前召喚, 推淨少少轉屬後打埋.

--------
其實我覺得用貓+雪糕會好撞下.... 雙棍妹好似仲好
舊 04-09-18, 02:11 PM   #860
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
貓+雪糕係擺唔埋一齊
短裙夾到因為佢有初期極大up
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 02:13 PM   #861
ShinDou

出晒貓同selfie夾咩都屈啦,夾吹飛最好不過我冇升暗騎同重力佬

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 04-10-18, 04:46 PM   #862
plokplok00

15000 唔中EX
又要放棄
舊 04-10-18, 05:03 PM   #863
Gustavi
Crazy Gamer

我都係等埋佢解放個兩把先嘛..

不過應該係咪都抽レイル
舊 04-10-18, 05:21 PM   #864
ShinDou

有冇人用過美姬覺60?勁唔勁?值唔值射ex?

舊 04-10-18, 05:25 PM   #865
plokplok00

得番最後75000
想留番抽奶挺/馬騮/VAAN/莉諾亞

-------------------
我掛60覺美姬你試

此篇文章於 04-10-18 05:28 PM 被 plokplok00 編輯。
舊 04-12-18, 08:54 PM   #866
ShinDou

THANKS不過試完都唔知勁唔勁 @@ 你地覺得勁唔勁﹖

不過用黎打筆妹EX OK,等佢轉驚雷先叫出黎,開頭用火召打,黑貓覺60真係超神,不過都係打得11萬5千分

出左沙漠王覺60凸爆3把野,仲有筆妹覺60不過LV未爆,凸爆相性0凸專武

比比又要覺60先好D,得205黑石

此篇文章於 04-12-18 08:57 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-12-18, 09:39 PM   #867
plokplok00

BRV少
打單體無力
+無EX 完全唔覺勁
不過有能登
舊 04-12-18, 09:42 PM   #868
ShinDou

見人隻比比好堅,火燒兩下9999再HP @@
舊 04-13-18, 02:19 PM   #869
plokplok00

5000 中梵EX 唔中保齡球
15000 唔中馬騮EX
唔鬼追la
舊 04-13-18, 02:41 PM   #870
ShinDou

十幾張飛中vaan ex,斯丹咁廢唔射了,重力佬之前凸爆左相性賣左,抽個專武番黎先,勁好多

舊 04-13-18, 02:50 PM   #871
ShinDou

Allin 60幾張飛爭重力佬專同法師專,vaan ex又中多把,好彩未食凸石,又要打飛打石繼續射了

舊 04-13-18, 05:21 PM   #872
ShinDou

個女法師睇落好似仲屈過比比咁既?

舊 04-14-18, 12:21 PM   #873
ShinDou

畫妹EX終於打到15萬分拎埋5百石了,要出黑貓SELFIE王子先掂 XD

GILGAMESH EX 最多都係16萬分,冇重力佬應該打唔到20萬分 @@

此篇文章於 04-14-18 01:44 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-14-18, 08:19 PM   #874
ShinDou

重力佬真係好堅喎 @@ 凸1EX VAAN加重力佬凸2相性覺60LV51,是但搭埋隻LV50王弟,打少個咁濟,都PERFECT到魔性深域破喎 @@

之前打魔火冰深域出左VAAN SELFIE 黑貓都唔係打得好輕鬆 @@ 係咁吹飛真係好堅,反而LV低打卒有難度 XD

力火深域破俾人屈擋魔法,搞到要出沙漠王同王子再搭重力佬,而家重力佬係主力,有佢真係易好多,仲要我未有專武 @@

此篇文章於 04-14-18 08:42 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-14-18, 08:55 PM   #875
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
未出60已經覺得雷爾係勁
唯一缺點 重力係debuff 如果對手唔食就收得山
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 02:04 PM

手機版 | APP版