Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-21-18, 10:09 AM   #826
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
原來雪糕幻獸武加好多最大brave喎,而家成日倒瀉好蝕,之前冇射到添,又要等佢再出,係咪1個月復刻1次幻獸武?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-18, 03:00 PM   #827
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
https://imgur.com/6oljees
勁唔勁就見仁見智喇 呢張圖無恩惠
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-18, 03:08 PM   #828
ShinDou

補成萬幾brave?咁屈既?有恩惠咪仲多?有冇試埋恩惠?可能要射喎

舊 03-21-18, 04:35 PM   #829
ShinDou

不過好似夾唔到雪糕,但tina又冇用喎平時招招都已經差唔多max打落去,係vaan有d用,但得第1下有用

舊 03-21-18, 05:11 PM   #830
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

XBox Live Gamertagsuzuki_botan
https://imgur.com/gallery/0jr84
將風神個位換王子
王子可以起機 又可以插隊
舊 03-21-18, 05:14 PM   #831
ShinDou

係喎夾王子好似幾好

舊 03-22-18, 05:28 PM   #832
ShinDou

共鬥用fd果隻係好堅喎不過真係夾唔到雪糕要夾王子,射下先

舊 03-22-18, 05:40 PM   #833
ShinDou

嘔凸,90張飛之再4萬石先中貓專武,好多射咩同垃圾,好彩相性凸爆左唔駛晒石

舊 03-22-18, 07:08 PM   #834
ShinDou

原來唔夠藍石上覺60,得155,好彩都開到技1EXTEND攻得下人

見ACE凸爆左相性又有專武,唔知勁唔勁,有冇人上左覺60﹖佢話極大UP唔知打人扣幾多度﹖

原來之前D凸爆左既武唔記得賣,以為用晒仲慳住用冇凸SELFIE相性添,而家成廿粒凸石

而家黑貓專武0凸出埋SELFIE仲升緊都覺得好屈 @@

此篇文章於 03-22-18 07:35 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-23-18, 08:39 PM   #835
ShinDou

仲係狂致命的ERROR @@ 唔知會唔會整番好,等佢好番先刷 @@
舊 03-25-18, 10:29 AM   #836
ShinDou

黑貓技1而家AF4星,用埋火召好正,下下都自動HP追加 XD
舊 03-26-18, 02:48 PM   #837
ShinDou

其實今次復刻條女勁唔勁?見兩招extend都追加hp攻,技1似雪糕要80%brave,技2就唔駛不過單體,但玩偷襲應該會大力過雪糕?會唔會好似zack咁屈加咁多攻?

舊 03-26-18, 02:55 PM   #838
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
望落就唔似會特別勁
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 06:22 PM   #839
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

https://imgur.com/a/FuI78\
又可以抖幾日

セルフィ 喵 レイル
舊 03-26-18, 06:42 PM   #840
ShinDou

冇升重力佬,重力佬勁咩﹖點解唔出番D有EX既打手﹖
舊 03-26-18, 06:52 PM   #841
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

剩低果隻會長期滿Brv放唔到技 レイル可以放brv兼起飛
如果有既話 可以用セシル 不過我無
舊 03-26-18, 06:58 PM   #842
ShinDou

我黑貓覺59冇石上60應該冇呢個問題 XD 重力佬之前好似凸爆左相性賣左,好似冇中過專武 @@ 唔知夠唔夠用
舊 03-27-18, 10:56 AM   #843
ShinDou

今次斷章真係算易喎,條女得30幾lv都complete到8,雖然岩岩好,用番主力打十6萬分拎埋d任d石,915白石了,仲係冇野好升

舊 03-27-18, 01:39 PM   #844
ShinDou

暗召終於打出11萬分拎埋5百石了,王子插隊真係堅屈

舊 03-27-18, 02:53 PM   #845
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
LION 用同一隊不帶好友 21萬2收工

========
即新斷章
都係果3隻 無咩好講

此篇文章於 03-27-18 03:38 PM 被 plokplok00 編輯。
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-18, 02:58 PM   #846
ShinDou

Lion係?邊隊?

舊 03-30-18, 04:05 PM   #847
ShinDou

GILGAMESH個究極亂舞字面睇好似好屈,今次應該值得射﹖

4月美姬同AURON出斷章同EX武喎,AURON可能好屈﹖

重力佬就黎開覺60喎,遲D可能射下都好

而家ALTEMA D評價好似冇乜參考價值,之前講到SELFIE同黑貓好廢得A得B咁,而家又上SS,好彩之前冇理佢自己射左,都係自己覺勁就射了

今次GILGAMESH LV100超易喎,是但出左雪糕,SELFIE,黑貓就1TAKE COMPLETE左,我隻黑貓仲係覺59 @@ 仲要亂開召1入去即開,召完都係扣得1半血,臨尾黑貓用晒技先叫FD雪糕出黎,49ACT都打到12萬分 @@ 如果覺60應該多好多分,不過今次又冇藍石換 @@

此篇文章於 03-30-18 05:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-31-18, 08:36 AM   #848
ShinDou

用FD果隻GILGAMESH又好似好廢,亂舞都係扣萬零度,唔知點解唔識變究極亂舞 @@ 唔係連出兩下亂舞就得咩﹖
舊 04-01-18, 02:07 PM   #849
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

要兩招各出一次先會變究極 究極用完會縮返水
舊 04-01-18, 02:09 PM   #850
ShinDou

之前我都試到了,不過真係感覺唔到勁,隻bartz又要出2下master左先有用,唔射了

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 10:37 AM

手機版 | APP版