Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-09-18, 08:55 PM   #801
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩出vaan tina 王子都過唔到賣花 @@ 都係巴哈

你係殺左其中1隻大佬先定連續劍兩隻打平均扣﹖1入去就開召﹖ex留開召先出﹖

王子會唔會專登出+技搶係人地郁之前行動﹖

我隻阿雪覺60但lv得54同0凸專武,相性未凸爆

altema無啦啦將王子由a上左ss @@ 之前明明講到好廢

原來我之前用阿雪隊打果陣係風召,唔怪得開召都好細力 @@

不過都係過唔到,唔夠力秒晒2隻,殺剩1隻淨4分1血度,佢就死果陣招招都all唔識打,唔理佢任佢break就上萬brave @@

此篇文章於 03-09-18 09:25 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 09:27 PM   #802
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
BOSS 放BUFF前一兩回合開召
王子換入雪糕
然後爆其中一隻先
EX我有就用 唔留力

不過應該有更好方法
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-18, 09:29 PM   #803
ShinDou

即係你見到隻大佬想出buff先開召﹖唔係1入去就開召﹖

我都冇留ex,殺剩1隻果陣都係全hp攻招由得佢break﹖

打卒唔開技﹖

此篇文章於 03-09-18 09:32 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-09-18, 09:39 PM   #804
plokplok00

點會一入場就開召 正常情況無任何一關會咁做
D BOSS 通常比你打到咁上下先發老脾
發老脾前開 插6TURN 隊爆佢

卒用少少 雪糕二三次 王子大把技比你fing

此篇文章於 03-09-18 09:43 PM 被 plokplok00 編輯。
舊 03-09-18, 09:40 PM   #805
ShinDou

我之前次次都係1入去就開召 XD 好多時都夠力硬爆,就算秒唔得晒都贏到,可能咁樣少左分

咁淨番1隻之後佢BUFF完你點打﹖佢下下都ALL @@

殺到了 THANKS XD 不過得十萬分

賣花咁廢應該唔駛升啦﹖

王子真係好屈,係咁攝位入黎吹飛,好彩雪糕除左技1兩個2星,如果唔係會自動出左HP儲唔到BRAVE @@

此篇文章於 03-09-18 09:48 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-09-18, 09:52 PM   #806
plokplok00

我記得食左佢一次all hp 都死唔去
然後到佢受死
舊 03-09-18, 10:14 PM   #807
ShinDou

如果俾佢BREAK應該上萬8BREAK 1野擺尾秒晒,如果唔係BREAK佢擺尾或隕石都唔死既

頭先我DUM時間唔俾佢BREAK拖慢黎打,所以咁低分 XD
舊 03-09-18, 11:05 PM   #808
ShinDou

試左幾次先過到SELFIE EX COMPLETE埋,不過得9萬7分,而家雪糕王子阿雪呢個組合堅屈 @@
舊 03-11-18, 12:14 PM   #809
ShinDou

呢排唔知做乜成日打打下話致命ERROR @@

其實今次SELFIE勁唔勁﹖值唔值上覺60﹖

原來都好夾雪糕,加好多初期BRAVE,唔駛驚太多BRAVE出唔到連續劍加,又射下先

成60幾70張飛先中到SELFIE專武,雪糕相性2把,毒刀爭D凸爆

毒刀而家好似好廢,唔晒覺醒石了,原來白石而家已經615 @@ 1路都冇用過,D白人太廢

此篇文章於 03-11-18 02:49 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-11-18, 08:37 PM   #810
plokplok00

白色光戰囉
SELFIE 配光戰又係無敵
舊 03-12-18, 04:48 PM   #811
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
是但搵d用初期brv做技能基底既人都可以大強化吧 計完條數成200%初期
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 03:55 PM   #812
ShinDou

洋蔥咁廢就算出左ex武應該都冇用?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-14-18, 04:01 PM   #813
ShinDou

原來今次連出2把ex

暗騎應該好神?有得凸破max brave喎,不過都係唔射住等人試用下先

舊 03-14-18, 04:45 PM   #814
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
一次過黎咁多個抽pool 呀....
不過好似唔太夠吸引咁
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-18, 08:00 PM   #815
ShinDou

SELFIE上埋覺60之後打SELFIE EX 打出成25萬分,超屈 @@
舊 03-16-18, 09:07 AM   #816
Gustavi
Crazy Gamer

見人用係幾勁咁, 不過我唔中專, 冇計了 G_G

不過用番vaan 王子 雪糕都夠分

此篇文章於 03-16-18 09:50 AM 被 Gustavi 編輯。
舊 03-16-18, 07:58 PM   #817
ShinDou

暗召EX幾難喎,第1次過唔到,要用番雪糕王子SELFIE先1TAKE COMPLETE左,不過都係岩岩好,59ACT,得8萬1分

不過我SELFIE阿雪LV都未爆,同埋都係0凸 XD

此篇文章於 03-16-18 08:00 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-19-18, 12:21 PM   #818
plokplok00

上次3人+好友SELFIE
11.7萬分

==============

=====

後段有光戰EX

此篇文章於 03-19-18 12:31 PM 被 plokplok00 編輯。
舊 03-19-18, 12:43 PM   #819
ShinDou

你上次邊3人?我selfie低凸所以低好多分?

舊 03-19-18, 12:51 PM   #820
plokplok00

咪又係王女王子雪糕
王放毒前換selfie出WALL
舊 03-19-18, 12:58 PM   #821
ShinDou

隻不死鳥會放毒架咩?唔係淨係復活1次再反擊break再搶全體hp咋咩?

光豬ex唔知幾時出,不過而家d盾角好似冇咩用,堆打手太屈唔駛擋,出少隻打手仲慢左低分左

舊 03-20-18, 02:07 PM   #822
ShinDou

隻貓冇乜特別普通buff人,光豬係盾角出ex呢隻game暫時全火力buff就夠做,唔駛盾角先頂到好似冇乜用,ace都係冇特別,又唔駛射了

舊 03-20-18, 02:17 PM   #823
ShinDou

有冇人呢排都係係咁彈game?成日致命error,1粒石都唔派又冇公告,得我係咁?

舊 03-20-18, 03:52 PM   #824
Gustavi
Crazy Gamer

我又唔係太多彈game...

新章 11 連-> vanilia 相性
再 11 連 -> ffcc細路 相性
乜料....
舊 03-20-18, 03:58 PM   #825
ShinDou

Interlude果3隻勁咩?好似唔係好值得射?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 11:40 AM

手機版 | APP版