Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-18, 08:08 AM   #751
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
共闘想儲到的話, 用風個隻 or chocobo 個d 得架喇
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-18, 01:10 PM   #752
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
勇敢十hard咁難既?岩岩好過得到但complete唔到,未升kate,同埋kate太廢應該覺50都過唔到?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-18, 02:15 PM   #753
Gustavi
Crazy Gamer

我係用佢lv60 覺51 過.

不過, 如果你用其他角色complete 到其他條件的話.
你可以考慮用石complete 埋佢. 一樣可以拎埋d覺醒石.
舊 02-22-18, 02:24 PM   #754
ShinDou

同埋我kate冇武喎,應該唔駛晒石啦,我見佢而家個個活動都狂派覺醒石,應該唔駛急十得啦?唔爆石了,暫時淨係4條友覺左

舊 02-22-18, 05:43 PM   #755
ShinDou

力魔破終於岩岩過到十萬分,不過完全唔知點打15萬分,有冇片睇?

舊 02-22-18, 07:50 PM   #756
ShinDou

共鬥戰真係自己HOST先有石執,有條友入完又走,我禁左開波,變左單打 @@
舊 02-23-18, 09:15 AM   #757
Gustavi
Crazy Gamer

片可以search 下youtube 既.
---------------
要complete 個d 條件要自己開, 如果係佢mission d 總分數可以join 其他人

開左波d 人先走冇所謂架, 有時d 豬隊友幫你減分 XD
哩幾次周年共闘好多時都撞到d 怪人.... =.="
舊 02-23-18, 09:28 AM   #758
ShinDou

因為好多都好似我咁升爆d人上覺60先敢試共鬥 XD

舊 02-23-18, 11:46 AM   #759
Gustavi
Crazy Gamer

共闘又唔難,
其實我見到d 低少少都冇乜所謂.
除非係lv30覺醒20咁我就真係即走.

就係咁易打, 總有人留技留召喚留到冇用到就打完 ....=.="
舊 02-23-18, 04:08 PM   #760
ShinDou

正常升爆都唔駛留技,真係用唔晒,但召用巴哈真係儲唔到,想用都用唔到

乜主級11章大佬原來咁難?出晒3個全凸爆都爭d過唔到

舊 02-23-18, 04:19 PM   #761
Gustavi
Crazy Gamer

共闘用風精靈/陸行鳥啦....
舊 02-24-18, 12:21 PM   #762
ShinDou

王女hard10又係阿雪廢得濟complete唔到,要出晒3個屈機人先過到

原來共鬥派咁多正野,之前1路都冇打咪好蝕﹖

此篇文章於 02-24-18 01:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-24-18, 09:09 PM   #763
Gustavi
Crazy Gamer

我用覺50lv50相性武 complete 到
vaan無雙 =w=
舊 02-24-18, 09:18 PM   #764
ShinDou

我阿雪冇武呀又未升,我之前打到用晒技打剩少少,我出埋雪糕囉

舊 02-25-18, 02:21 PM   #765
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
complete可以分幾次 無con機敏感唔介意 大不了咪con一次拎左入隊過關先...
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-18, 06:36 PM   #766
ShinDou

唔CON啦,多十粒石姐﹖而家個個活動都派,等下就有啦,同埋而家都未有需要用,最勁果4隻已經升晒,而家都係等新角先有機會用

黎緊REM同阿榮係恩惠,應該會出EX啦,如果出俾REM應該好廢,阿榮就有機會好似雪糕老豆咁神化,但計人氣應該都係REM冇得輸,阿榮原作路人到都未必有人記得佢,如果王子唔勁應該都唔駛抽了
舊 02-27-18, 02:55 PM   #767
Gustavi
Crazy Gamer

王子 EX wo..
睇技能仲好勁咁
果然待遇唔同d..
舊 02-27-18, 02:57 PM   #768
ShinDou

王子ex咁正?altema有技睇?

舊 02-27-18, 03:49 PM   #769
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
https://twitter.com/DFF_OperaOmnia/s...69087880548352
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-18, 03:49 PM   #770
Gustavi
Crazy Gamer

twitter 有片,
line 有得睇技能
舊 02-27-18, 03:52 PM   #771
ShinDou

好似真係幾勁,有3萬幾石

舊 02-27-18, 07:07 PM   #772
ShinDou

altema無啦啦話阿雪有SS成98分 @@ 佢話個HIGH ATTACK SPEED BUFF係全體,我睇隻GAME入面寫係自己咋喎﹖佢BUFF有1.7倍咁多咩﹖如果有就勁,驚升完原來冇既就真係冇用了

原來王子又係黑石,岩岩先升爆左雪糕得番60粒石邊夠用 @@
舊 02-27-18, 08:33 PM   #773
plokplok00

有1.7
你比個ID 我掛出黎比你試
舊 02-27-18, 08:40 PM   #774
ShinDou

THANKS

而家最勁既攻同速BUFF係阿雪﹖個BUFF駛唔駛要有相性同專武先得﹖定係覺58既PASSIVE黎淨係升呢招就有﹖
舊 02-27-18, 08:52 PM   #775
plokplok00

ADD左
總之我裝得既都裝左 自己試

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 02:17 PM

手機版 | APP版