Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-18, 12:32 PM   #726
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
嘩雪糕老豆都好堅喎,用隻街客覺60,手榴彈全體補成萬BRAVE喎 @@

用用下覺得CLOUD仲屈過雪糕 @@ 招EX BRAVE 3萬都1野MAX打落去 @@

PERFECT完再打可以再執石咩﹖定只係俾你轉其他人打﹖

COMPLETE埋序第5版但PERFECT唔到 @@ PERFECT要夠分﹖

唔夠紅石而家諗住VAAN上左覺55先算,用住第1招應該都OK﹖

此篇文章於 02-10-18 04:36 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-18, 01:26 PM   #727
ShinDou

升完CLOUD上覺59LV60真係好正

過晒破4關不過力同魔PERFECT唔到得CLEAR,遲下再試先,而家搭EX CLOUD好屈,明明應該唔夠打但是但硬爆EX都過到 XD 淨係出左未升爆既雪糕老豆同拉冇沙

不過仲爭50粒藍石先上到覺60,應該要等下次活動了

終於PERFECT晒4版破 XD

不過第5版WAVE1殺得太慢已經俾人打過萬血,之後幾WAVE應該仲難,唔打了 XD

此篇文章於 02-11-18 02:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-12-18, 11:11 AM   #728
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
第5版wave 1 可以用squall 技二打中間順便清兩隻bomb
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-18, 11:13 AM   #729
ShinDou

我未升雪糕呀因為要覺60先勁,我爭少少石

不過vaan覺55第1招已經好堅

Tina我冇武器係咪就算覺60都冇用?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 02-12-18, 03:14 PM   #730
Gustavi
Crazy Gamer

冇咪換frd 個隻lor.

----------
冇武器弱d lor,
如果唔夠石可以唔覺醒住先架
舊 02-12-18, 04:51 PM   #731
ShinDou

但wave1就用fd唔驚之後唔夠打咩? 好似而家雙ex cloud最勁?

舊 02-13-18, 10:38 AM   #732
Gustavi
Crazy Gamer

正確地分配技能次序姐 XD
squall 打多隻有著數嘛,
第1wave 3隻, 2wave 1隻, 3wave 1隻, 4wave 2隻.
咁計咪wave 1 用最抵.
而且你話wave1 打太慢又比人打左成萬血.

有時候打共闘都見到d人喜歡留技, 打turn 數長左, 完場d 技仲有各3-4招淨.....
舊 02-13-18, 05:49 PM   #733
ShinDou

但fd 5act咋喎冇得留,我本身隊人好廢,而家vaan先覺58 cloud覺59,諗緊好唔好升埋雪糕出晒呢3隻打仲好?

定應該升snow? Snow俾係打打下扣0 好堅

舊 02-13-18, 05:58 PM   #734
Gustavi
Crazy Gamer

5act 冇問題架, 用完佢5 act應該殺左第一wave

-----------------------
snow 係唔錯架,
不過都要睇你有冇齊武器
因為51-60 d 石有限
舊 02-13-18, 06:26 PM   #735
ShinDou

問題係我剩番D人可能殺唔到後面3WAVE呢﹖

SNOW我咩武都冇,唔知夠唔夠頂,正常另外2隻火力夠應該唔會用得晒D擋﹖
舊 02-14-18, 10:47 AM   #736
Gustavi
Crazy Gamer

初一又出tina抽 wor
舊 02-14-18, 10:50 AM   #737
ShinDou

岩啦,有3萬5石,希望中到專武,唔夠再執石,會唔會順便出ex武?

Tina冇武應該唔用得

舊 02-15-18, 12:53 PM   #738
Gustavi
Crazy Gamer

不過提一提 21/2 個免費抽有tina , 如果為tina 的話可以等左個免費先.
舊 02-15-18, 01:35 PM   #739
ShinDou

應該冇咁好彩1次冇料11連抽到想抽果隻,之前次次冇料都係垃圾

舊 02-16-18, 02:34 PM   #740
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
cloud 2萬+幾十卷唔中
TINA 1萬中
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-18, 02:47 PM   #741
ShinDou

ALLIN左3萬石都唔中TINA EX,成個POOL所有PICKUP中晒,新角相性凸爆到2次,專武1把,TINA相性凸2,專武凸1,隻法師相性1把,專武凸1 @@

又要努力升人R石執再射到中先得了

原來今次新角直出覺60喎 @@ 不過隻野好似好廢下﹖

新角得LV20過唔到EX,又要升人了,不過應該執石優先,希望完之前中到TINA EX武,應該全GAME最屈﹖

此篇文章於 02-16-18 06:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-17-18, 10:34 AM   #742
Gustavi
Crazy Gamer

tina EX 感覺又唔係特別勁.
不過可能係佢原本兩招改得太勁, EX好似仲弱過技2咁,
感覺只係加左續戰力, 打共闘個d 根本用唔曬d 技既關冇乜影響.

佢出新人個時有EX, 即係月尾王子都會有人出EX 啦....
舊 02-17-18, 10:36 AM   #743
ShinDou

暫時仲未共鬥過 XD

但TINA裝EX武應該攻同BRAVE都高好多﹖點都勁左好多﹖

而家抽到TINA相性凸爆左,專武都凸2了 @@

終於中到TINA EX武了,應該起碼射左5萬石都有 @@ 可以收手唔執石了,暫時NORMAL爭4個斷章未執,HARD就全部未執,要執都有石既 XD

此篇文章於 02-17-18 12:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-17-18, 06:25 PM   #744
Gustavi
Crazy Gamer

共闘好多石架, 又易打.
------
咁實係勁左既 G_G 不過EX唔易出呢
舊 02-17-18, 06:27 PM   #745
ShinDou

而家TINA就黎4凸爆,升埋應該會試下共鬥,不過唔夠石覺60,最多覺59,共鬥淨係可以同FD﹖定可以RANDOM JOIN街客﹖
舊 02-17-18, 06:56 PM   #746
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
隨便JOIN街客, 有2000石汁
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-18, 07:08 PM   #747
ShinDou

不過共鬥應該CLOUD勁D﹖但我得把EX武,冇專武,畫龍點精得2下唔知夠唔夠儲召 @@

1儲夠召就開得﹖3個輪住開召洗﹖

而家先知斷章HARD有石執得番9日,要打左先了 @@ 仲以為可以慢慢打

終於過到力魔深域破5但COMPLETE唔到,出左CLOUD TINA VAAN,試下換走VAAN用舞女先 @@

真係要用雪糕街客WAVE1秒左先,同埋用舞女打其他WAVE就易打好多,好似最後WAVE其實最易打 @@ 終於COMPLETE到了,不過PERFECT唔到 XD

TINA終於覺60埋了 XD CLOUD都夠石,但CLOUD覺60果招好似好廢咁﹖而且我CLOUD相性專武都冇,不如等有75藍石俾雪糕老豆上覺55玩手榴彈仲好﹖

原來力魔深域破仲有分數可以拎石 @@ 得73671分,打共鬥係咪1樣拎到﹖

原來紫石已經有285,聽日又可以幫雪糕覺埋上60了 XD

未升爆TINA都係岩岩好COMPLETE到異世界EX @@

連VAAN都可以覺60了 XD 凸然間好多野升

此篇文章於 02-17-18 10:51 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-18-18, 01:10 PM   #748
ShinDou

升爆埋雪糕同VAAN之後異世界EX都11萬分了 XD

破而家打到96852分了 XD 出左 TINA VAAN CLOUD 搭街客雪糕 XD

不過試唔到點樣可以再打高D分 @@ 要15萬分先拎得晒D覺醒石

岩岩共鬥打左次導戰士中級,唔知點解打完拎唔到個任D石 @@ 要自己HOST先有石拎﹖

不過頭先用CLOUD出左2次畫龍儲召都儲唔切就殺左,反而人地隻風召就好易儲 @@

此篇文章於 02-18-18 01:34 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-19-18, 09:41 AM   #749
Gustavi
Crazy Gamer

lv高d 易儲d 嘛
舊 02-19-18, 09:43 AM   #750
ShinDou

我巴哈LV20架啦,打完都未儲到,我已經出左2次畫龍,反而另1隻CLOUD用風召WAVE1已經儲完,佢WAVE2先開召

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 01:27 PM

手機版 | APP版