Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-22-18, 05:39 PM   #676
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
仲有8萬幾石,仲有成大堆石未執

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-18, 07:24 PM   #677
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
其實2500真係建議全抽 遲下真係唔用果時咪賣左佢換突石比想升既人
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-18, 08:47 PM   #678
ShinDou

咁又係,2千5保5星其實都抵既 @@

原來雪糕又再改勁左,覺55第1招最尾果HIT全體化,BRAVE80%會追加HP攻,覺60連續劍打晒全體,唔係分配喎,另外果D都扣50%,打幾隻大佬咪好屈﹖射下先 @@

此篇文章於 01-22-18 09:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-22-18, 10:02 PM   #679
ShinDou

60張飛得REM專武,斯丹相性專各1 @@

第1次5千: REM專

第2次5千: 雪糕相性

第3次5千: 拉冇沙,REM相性

第4次5千: 斯丹,REM相性

第5次5千: 雪糕,VAAN相性

第6次5千: 奶挺,暗騎相性

第7次5千: 雪糕相性

第8次5千: 斯丹相性

第9次5千: REM相性兩把,比比相性

第10次5千: 斯丹相性,雪糕專 @@

終於中到停得手,仲有3萬2石,仲有好多石未執,遲D有勁野唔夠射再勤力D執石先 XD

凸爆完有多既相性應該直接賣得﹖

已經食晒武器肥存貨都唔夠升果堆武,又要狂刷武器肥唔刷召住了 @@

此篇文章於 01-22-18 10:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-23-18, 01:40 PM   #680
ShinDou

岩岩用fd隻凸爆zack超屈,第2招扣成萬幾max brave咁喎落去,結果都係射左,射晒手上3萬幾石先中專武,相性1把,雪糕老豆相性2把,專武1把,水晶球凸爆左

真係要勤力打石了,唔係冇得射

舊 01-23-18, 02:43 PM   #681
ShinDou

而家打兩隻大佬雙zack好堅,開巴哈1人打1隻下下萬幾2萬

舊 01-23-18, 05:06 PM   #682
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
而家攻擊手下下萬幾係基本了... (vaan 下下兩萬幾既時候..)
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-18, 06:05 PM   #683
ShinDou

但ZACK係覺50喎,VAAN覺50唔WEAK每招都係4千度,連出2下都唔過萬 @@ 遲D新角覺60咪會超屈﹖
舊 01-23-18, 07:35 PM   #684
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

XBox Live Gamertagsuzuki_botan
有時d support可能裝哂雙紅AF 真係差好遠
覺得佢好勁請先check清楚 到時貨不對辦真係會後悔
舊 01-23-18, 07:40 PM   #685
ShinDou

引用:
作者: 黒杉 アサギ 查看文章
有時d support可能裝哂雙紅AF 真係差好遠
覺得佢好勁請先check清楚 到時貨不對辦真係會後悔
雙紅AF即係咩﹖刷晒D加最多攻既AF﹖平時睇到人地D AF架咩﹖我連D裝都睇唔到淨係睇到數字 XD
舊 01-23-18, 09:08 PM   #686
ShinDou

11章最尾果版隻大佬連NORMAL都過唔到 @@ 駛唔駛難成咁﹖下下ALL可以點打﹖又封左召冇得爆佢

耐性太高,唔理卒淨係打中間隻野最多扣過半少少就打唔到 @@ 仲要只係WAVE2,咁WAVE3點算 @@

此篇文章於 01-23-18 09:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-23-18, 09:10 PM   #687
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

紅即係頂級 兩行紅咪雙頂
舊 01-23-18, 09:13 PM   #688
ShinDou

AF最勁係咩﹖加技既BRAVE DAM﹖
舊 01-23-18, 09:43 PM   #689
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

睇角色有咩需要 有d角色有尾wave性能up 好似Zack "ソルジャーの意地" 呢類一定係首選
之後先係 技能2星 > 108攻
yuna果類support就睇需求 你想要1技勁 就初期brv 170
接下來既就自己思考鳥 真係睇個人需要
舊 01-24-18, 11:51 AM   #690
Gustavi
Crazy Gamer

換左個squall 60/60出黎, 不過AF 唔靚.
要既可以add 我用住先 ID: 345822284
(不過add 完話我知 我follow 番
舊 01-24-18, 12:37 PM   #691
ShinDou

Add左了 thanks,成390rank咁高,我以前最盡好似都係2百幾rank

尋日用左隻雪糕60連續劍打卒扣萬2其他都6千,開巴哈應該過2萬?

舊 01-26-18, 02:45 PM   #692
ShinDou

今次乘越5好似特別易咁,是但未升爆都complete埋5

Lydia好似好廢咁應該唔駛射?

舊 01-26-18, 08:52 PM   #693
ShinDou

雪糕同斯丹LV同覺都係得40幾,試下用舞女搭街客斯丹竟然都過到力深域1,仲要淨係中過1兩次HP扣好少

乜原來仲有力深域2架﹖成LV90打3隻我應該打唔到了 @@

原來覺60要成225粒最大水晶 @@ 邊打到咁多

此篇文章於 01-26-18 09:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-30-18, 10:26 AM   #694
Gustavi
Crazy Gamer

一次event 係升唔滿住架...
所以睇岩先好升
舊 01-30-18, 03:43 PM   #695
ShinDou

結果都係搭隻覺60雪糕街客complete左力深域1,真係屈到顛,開巴哈第1下連續劍打1隻2萬幾另外果隻都萬幾,第2下上左3萬添,第3下完場,召仲未完,街客已經夠做

而家全game最神應該雪糕?

舊 01-30-18, 03:53 PM   #696
ShinDou

不過力魔深域1就完全唔識打,1開波阻唔到佢地1開波爆上幾千brave俾佢秒,唔通要用牌王小丑果d封?

舊 01-30-18, 03:56 PM   #697
Gustavi
Crazy Gamer

event 雪糕有bonus 嘛

平常的話, 打兩隻以上佢係幾勁
打單體可能tina/vaan 會好d 掛
舊 01-31-18, 05:32 PM   #698
ShinDou

冇料11連中光豬專同tidus專,手殘射錯左2千5廢pool中kululu snow相性 呢兩隻而家廢到1定冇得出

舊 02-01-18, 10:01 AM   #699
Gustavi
Crazy Gamer

22抽 , 白貓專x2+ ff2 專 , wakka 專+ wakka 相性+ yuna 相性
10% 幾好XD
舊 02-01-18, 10:32 AM   #700
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
-deleted-

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 02-01-18 12:08 PM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 11:57 AM

手機版 | APP版