Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-16, 05:52 PM   #176
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
又衝多次好痛苦
又打多次500 翼咩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 05:58 PM   #177
Celes
Insane Gamer

3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
唔知點解我呢隻咁好彩...儲石第二次十抽

手上六把六星武無重複...
你呢個post招人怨念(笑)

引用:
作者: 小嘉 查看文章
隻vp 我棄得
電話無電換完電無晒save
最弊我無做backup
拎唔番ac

隻野多bug 到爆
再開啦,有經驗打應該更好。

引用:
作者: ShinDou 查看文章
刷首抽黎過都好快,我都係打左兩3日再重打,偷負ap直衝唔探好快

Data backup有500石派呀,不過佢冇寫係出面提人冇咩人知,唔知係咪特登,唔想咁多人拎石
點做data backup?

舊 05-04-16, 06:00 PM   #178
Celes

引用:
又衝多次好痛苦
又打多次500 翼咩
500翼都好快,靠event4一路升級一路儲。

舊 05-04-16, 06:07 PM   #179
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
リウ強化クエスト・1 40 5 325 魔鳥系・神系・騎士系
リウ強化クエスト・2 50 6 500 魔鳥系・神系・騎士系

真係唔係唔課玩家可以夠時間升到去打.....武器唔打GE係唔係儲175翼+ 偽るモノ、偽らざるモノ・5通關就可以入手女賊?

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 06:08 PM   #180
小嘉
The One

我本來目標係打埋強化QUEST
而家邊夠時間
舊 05-04-16, 06:41 PM   #181
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
設定>DATA BACKUP,登記SQEX BRIDGE

淨儲思出其實好快,打1次4有10粒,開左強化1之後都有300啦,強化1又派20,強化2應該都派20或以上,應該都係再打多十幾場4

強化1同2呢D都係1次性唔駛刷,係睇下夠唔夠石爆佢,我升高D最後先爆佢,唔想咁早晒咁多石

另外好似冇人講,女賊點凸破﹖好似冇佢記憶拎
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 06:49 PM   #182
小嘉
The One

得番3日邊打到40LV
舊 05-04-16, 07:06 PM   #183
小嘉
The One

我又打多次睇下點

首刷2把6星

1神劍1聖杖..
舊 05-04-16, 07:10 PM   #184
ShinDou

趕唔切既爆下水爆下石,連續LOGIN3日送3支水

神劍加自己定降人果把﹖

加自己果把我以前個SAVE中過,FEEL唔到勁

此篇文章於 05-04-16 07:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-04-16, 07:13 PM   #185
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:

淨儲思出其實好快,打1次4有10粒,開左強化1之後都有300啦,強化1又派20,強化2應該都派20或以上,應該都係再打多十幾場4

強化1同2呢D都係1次性唔駛刷,係睇下夠唔夠石爆佢,我升高D最後先爆佢,唔想咁早晒咁多石

另外好似冇人講,女賊點凸破﹖好似冇佢記憶拎
女賊凸破要打強化任, 隨機掉落啊…不過我連人都未拎, 仲係4升緊lv

此篇文章於 05-04-16 07:16 PM 被 Hawk 編輯。
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 07:15 PM   #186
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
引用:
我又打多次睇下點

首刷2把6星

1神劍1聖杖..
如果真係要再刷, 我會想3把6星至開波...
舊 05-04-16, 07:18 PM   #187
ShinDou

強化任隨機跌,咁真係要夠LV先打得喎,爆唔到幾多石

我如果再刷就會刷到出特大DAM劍/弓俾主角用先收貨
舊 05-04-16, 07:22 PM   #188
小嘉
The One

引用:
作者: Hawk 查看文章
如果真係要再刷, 我會想3把6星至開波...

引用:
強化任隨機跌,咁真係要夠LV先打得喎,爆唔到幾多石

我如果再刷就會刷到出特大DAM劍/弓俾主角用先收貨
我都想刷好D但時間唔夠
我都係聽你地講試打多次咋
弓開波擺明係想用F版LENNETH

我刷果把係加能力
舊 05-04-16, 07:28 PM   #189
ShinDou

加能力果把神劍,我真係覺得唔夠勁,之前用過,補太少,加能力效果唔算大影響,應該降人果把好D,果陣1用過D FD 連續3下特大DAM招之後就即刻重打刷過

弓版主角都OK勁,不過暫時弓角最勁應該都係1開波果隻弓妹
舊 05-04-16, 07:30 PM   #190
小嘉
The One

用住先啦
而家唔到我選咁多
D 特大 DAM 明顯先係真神兵
係咪都5000石要抽多轉武器
舊 05-04-16, 07:40 PM   #191
Hawk
Game Master

你地唔好咁, 我唯一2把6星武就係開波刷個2把加能力同回血少神劍, 而家升咗lv都唔係太差既, 每人平均都回2百幾血, 同埋開咗能力至放決勝技其實都唔差既...

話時話大家不如add下friend做支援(其實係想搵人支援...), 我簽名有id
舊 05-04-16, 07:49 PM   #192
ShinDou

回2百幾太少喇

我人LV廿幾,把奶弓LV20,1個都回4百幾,4人夾埋回左2千幾

其實係咪人LV50先解放真決技﹖以前明明主角招決技係亂舞十幾HIT再炒起打上天先插把槍落去,有D勁武仲會再有追加HIT特殊演出好正,而家就咁掟兩野就算,好廢,兩下夾埋都唔夠5千

1陣入GAME ADD你
舊 05-04-16, 08:00 PM   #193
小嘉
The One

佢重點應該係加能力
舊 05-04-16, 08:09 PM   #194
Celes

引用:
Thanks. 原來要scroll落去。攞左500石

引用:
我都想刷好D但時間唔夠
我都係聽你地講試打多次咋
弓開波擺明係想用F版LENNETH

我刷果把係加能力
用緊lv36女劍士聖劍ランドグリーズ,希望幫到你打boss
ID: AE5G99B2BV

此篇文章於 05-04-16 08:12 PM 被 Celes 編輯。
Celes 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 08:14 PM   #195
ShinDou

其實我懷疑隻GAME有LV修正,因為爭得幾個LV冇理由爭咁遠,我把武其實1開波都已經食到20LV,有D任升多幾個人LV再打係2個世界,雖然幾個LV只係加幾十能力

感覺上把神劍加完全能力之後,打人同被打應該1.5倍度,但唔足以補番LV差既戰力,所以覺得有LV修正,能力個數字好似唔太信得過

同埋有D大家明明寫住差唔多攻,又唔係克屬性,大家白字,有D打人好鬼痛有D好細力,每人D招可能好似MON HUNT咁SET有類似MOTION值既野

咁快LV37﹖打咩升﹖狂打主線﹖

此篇文章於 05-04-16 08:16 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-04-16, 08:27 PM   #196
Celes

Lv36至真
個人覺得event4幾好升。18AP每場400左右經驗。Rank point 又有240。臨升rank就去打D3-4AP一步既主任。後期用雷魔法師有skill易出魔晶石。
另外夠打就放置auto fight.

舊 05-04-16, 08:28 PM   #197
ShinDou

我之前刷4果陣都覺得好鬼好升,1陣就由20頭打到28出5
舊 05-04-16, 08:30 PM   #198
Hawk
Game Master

引用:
回2百幾太少喇

我人LV廿幾,把奶弓LV20,1個都回4百幾,4人夾埋回左2千幾

其實係咪人LV50先解放真決技﹖以前明明主角招決技係亂舞十幾HIT再炒起打上天先插把槍落去,有D勁武仲會再有追加HIT特殊演出好正,而家就咁掟兩野就算,好廢,兩下夾埋都唔夠5千

1陣入GAME ADD你
嗱, 聽你咁講完把加能力神劍其實就唔太廢喇! 我女神lv31加咗能力開決勝技, 打賊4boss大約先打3千幾再插8千幾, 雷法因為剋屬lv21放大技已扣萬幾, 所以真係唔太差....同埋佢回血少啊, 點同奶弓比...
舊 05-04-16, 08:36 PM   #199
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我ID: AJYRESYDXJ

魔弓レイザーフォーテル
orエルハナンの指先

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 08:39 PM   #200
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: Hawk 查看文章
嗱, 聽你咁講完把加能力神劍其實就唔太廢喇! 我女神lv31加咗能力開決勝技, 打賊4boss大約先打3千幾再插8千幾, 雷法因為剋屬lv21放大技已扣萬幾, 所以真係唔太差....同埋佢回血少啊, 點同奶弓比...
神劍好友用加唔到能力應該bug
睇下12號大修會唔會改

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 12:04 PM

手機版 | APP版