Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-03-16, 12:12 PM   #151
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: ko121314 查看文章
想問下有無人知神界傳送其實點玩
砌到個人勁一勁送上去之後有ranking有獎勵
但係結算係之後o既事
送左上去到結算前個人都會用唔到?
要送走埋把神弓會搞到唔夠打event
傳送唔係一粒鐘咋咩? 我傳過一次拎石都冇再傳喇, 又要用道具同埋實唔夠課長打既...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 12:52 PM   #152
real00
Senior Gamer

註冊日期: May 2013
引用:
作者: ko121314 查看文章
打到event人25lvl關已經好吃力
靠神剣ランドグリーズ同隻boss鬥長血
唔知點解好似無咩人建議首抽講呢把野
我靠佢差唔多nerf左大佬一半攻擊力
呢把真係正野,敵人全能力大下降,再加埋如果我方有提升攻擊力就更好,我們好耐打,特大損傷既武器就交比增援角色。
real00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 01:10 PM   #153
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
首抽6星杖(回復)就收咗貨。
家陣打PART4完全過唔到

舊 05-03-16, 01:51 PM   #154
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: real00 查看文章
呢把真係正野,敵人全能力大下降,再加埋如果我方有提升攻擊力就更好,我們好耐打,特大損傷既武器就交比增援角色。
我都係首抽神剣ランドグリーズ, 真係好用, 而家靠佢開幕打BOSS清卒.打BOSS出兩次合共4ROUND都好安全, 餘下時間就睇隻BOSS有無中呪,麻痺或結冰
而家衝緊上LV35打EVENT5

不過唔知點解增援角色用神剣有時呢招弱化好似無效....

舊 05-03-16, 01:55 PM   #155
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
岩岩5000石又垃圾3,4星

我覺得首抽個pool同平時個pool應該唔同

首抽pool10次有4次有6星,有次2把添

5千石我抽過4次,3次白果,唔覺有pickup

5千石果2個pool中過3把6星,全部同1把奶弓

借fd應該冇降人同加自己效果,應該bug左,要等人回報

Lv25任應該真係要25先夠打,除非有勁武

此篇文章於 05-03-16 02:09 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 02:01 PM   #156
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
神界傳送真係超麻煩
要送人上去打贏, 就要出勁人, 出完勁人自己個隊又唔夠料去行高等關
仲要用道具先可以送人上去
聽講好件野要探索先可以拎到, 拿拿聲練探索用弓佬先

舊 05-03-16, 02:12 PM   #157
ShinDou

神界傳送可以狂送?有飛就得?
舊 05-03-16, 03:18 PM   #158
ko121314
Game Master

引用:
作者: ShinDou 查看文章
神界傳送可以狂送?有飛就得?
對, 不過分數好難儲, 課長用系統

舊 05-03-16, 03:38 PM   #159
ShinDou

Lv26爆左2次石先過到35lv拎女賊

爆第1次打剩10分1

已經麻凍左佢好多turn慢慢磨,打左十幾turn都有

又要升佢,佢把武唔知點拎
舊 05-03-16, 04:03 PM   #160
ko121314
Game Master

引用:
Lv26爆左2次石先過到35lv拎女賊

爆第1次打剩10分1

已經麻凍左佢好多turn慢慢磨,打左十幾turn都有

又要升佢,佢把武唔知點拎
再繼續打件item, 就會出武具關1, 好似話suggest 40定50lvl
再繼續打就出武具關2, 係拎強化道具

舊 05-03-16, 04:10 PM   #161
ShinDou

打35已經好吃力,4就易打,刷4算,1場有10個
舊 05-03-16, 05:00 PM   #162
小嘉
The One

佢曜日任日日reset 都有石拎
感覺好似好快500 石
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 05:29 PM   #163
ShinDou

係喎完全醒唔起可以每日打曜日r石添,蝕左
舊 05-03-16, 06:54 PM   #164
Celes

引用:
作者: Hawk 查看文章
頂...辛辛苦苦儲夠11連又射哂落海, 全3,4星...哩隻game最令人脫力係抽武...
引用:
岩岩5000石又垃圾3,4星
Same here T.T

引用:
我覺得首抽個pool同平時個pool應該唔同

首抽pool10次有4次有6星,有次2把添

5千石我抽過4次,3次白果,唔覺有pickup

5千石果2個pool中過3把6星,全部同1把奶弓
你咁講又真係似... (SE: 等你地喺首抽以為咁易6星)

舊 05-03-16, 07:00 PM   #165
小嘉
The One

但開GAME起碼要抽2轉先
唔係真係唔夠力...
武器又唔夠...

個EVENT我諗住打夠500羽
最後一日再爆石過
50LV應該好鬼難
舊 05-03-16, 11:08 PM   #166
ShinDou

得廿幾LV走去打LV40強化任,打左2隻卒就剩番千幾HP,我仲要補晒4次奶弓,休息1次要20AP,休左2次都係補得1半,聽日先試下打唔打得入,可能真係要谷到上LV40先夠打
舊 05-03-16, 11:17 PM   #167
小嘉
The One

隻GAME真係唔比人偷雞
舊 05-03-16, 11:30 PM   #168
Celes

引用:
得廿幾LV走去打LV40強化任,打左2隻卒就剩番千幾HP,我仲要補晒4次奶弓,休息1次要20AP,休左2次都係補得1半,聽日先試下打唔打得入,可能真係要谷到上LV40先夠打
挑戰lv40好勇敢
呢隻game屬性相勊好緊要,紅字傷害大好多。
啱啱過左event5都係靠雷屬性人同武器。

舊 05-04-16, 01:50 AM   #169
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
上神界條毛點樣入手?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 07:30 AM   #170
ShinDou

我隻雷法師都唔係扣好多,因為lv太低

40lv大佬 3隻每隻扣我千幾,3turn就頂唔住,隻大佬1turn都扣唔到佢10分1,得900石,唔爆喇,升下人lv再打

有冇咩方法快速升人?得武器肥打冇人肥

神毛我打女賊任執左十幾條
舊 05-04-16, 08:11 AM   #171
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
唔知點解我呢隻咁好彩...儲石第二次十抽

手上六把六星武無重複...

fantasy俊仔 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 09:47 AM   #172
小嘉
The One

夠500 條毛
儲lv升上去先
舊 05-04-16, 05:20 PM   #173
ShinDou

有fd lv廿幾 7千幾hp戰力,爆左8百石拎左把4星專武
舊 05-04-16, 05:23 PM   #174
小嘉
The One

隻vp 我棄得
電話無電換完電無晒save
最弊我無做backup
拎唔番ac

隻野多bug 到爆

此篇文章於 05-04-16 05:26 PM 被 小嘉 編輯。
舊 05-04-16, 05:47 PM   #175
ShinDou

刷首抽黎過都好快,我都係打左兩3日再重打,偷負ap直衝唔探好快

Data backup有500石派呀,不過佢冇寫係出面提人冇咩人知,唔知係咪特登,唔想咁多人拎石

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 10:55 AM

手機版 | APP版