Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-30-16, 01:12 PM   #101
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: Andromeda 查看文章
打返女主角side story有書用黎突破
噢…女主side未打到, 話說今日就有劍同大劍肥打
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 01:23 PM   #102
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
夠石十連,抽埋把弓,可以換下原版レナス玩啦~

fantasy俊仔 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 02:01 PM   #103
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
好黑,岩岩11抽垃圾,得3星4星,又唔知打幾耐先再有5千石
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 05:08 PM   #104
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
加個攻略WIKI
https://game8.jp/valkyrieanatomia

「家族の思い出」の必要数と確定ドロップ数
クエスト 必要数 ドロップ数
偽るモノ、偽らざるモノ・1 0 2~
偽るモノ、偽らざるモノ・2 5 4~
偽るモノ、偽らざるモノ・3 25 7~
偽るモノ、偽らざるモノ・4 75 10~
偽るモノ、偽らざるモノ・5 175 調査中

舊 04-30-16, 05:41 PM   #105
ShinDou

下﹖原來係要儲夠家族思出先可以打埋2,3,4,5,仲以為佢每日開1個,狂打同1版好悶喎,條女勁唔勁先﹖
舊 04-30-16, 06:21 PM   #106
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
下﹖原來係要儲夠家族思出先可以打埋2,3,4,5,仲以為佢每日開1個,狂打同1版好悶喎,條女勁唔勁先﹖
https://game8.jp/valkyrieanatomia/chara/57515
有4下攻擊,有カームダウン應該算好用
要儲思出開頭關唔用探索好d

舊 04-30-16, 06:22 PM   #107
ShinDou

咁正,真係要拎喎咁
舊 04-30-16, 08:07 PM   #108
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002

傻架, 開服第一個活動QUEST咁既難度?
得極少數既課長先玩得起囉
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 09:08 PM   #109
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
隻game原本覺得唔錯, 但玩玩下發覺好坑, 一大堆武器要突爆至進化到, 開event啲體力又多又難又要肝, 課咗兩日120yen都係停手算, 唔課就咁玩下算。 有啲失望但唔係對隻game, 係對營運手法...
舊 04-30-16, 09:11 PM   #110
ShinDou

入左任之後負ap都可以繼續打晒成版,不過出番去要正ap先入得任
舊 04-30-16, 09:30 PM   #111
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

日本仔講應該用畫呢個阿婆果位黎做主人設
啱返VP個feel

舊 04-30-16, 11:02 PM   #112
Celes
Insane Gamer

3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: ShinDou 查看文章
入左任之後負ap都可以繼續打晒成版,不過出番去要正ap先入得任
如果計好升rank就全回復賺哂

舊 04-30-16, 11:06 PM   #113
小嘉
The One

40,50

點推上去

佢把3星劍都突爆先上到5星
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-16, 11:11 PM   #114
ShinDou

打打下覺得我果把神劍好伏下,招技係加自己友全能力但好似加唔多

反而借fd出d特大dam技仲勁,可能聽日走去刷新pook果把特大dam雷弓重打用vp1主角好過
舊 04-30-16, 11:46 PM   #115
real00
Senior Gamer

註冊日期: May 2013
6星神劍大降敵人係幾好用,不過提升自己個把6星劍好似感覺不到,不過係唔係有bug? 如果提升能力時應該有顯示提升,現在只係補dd血,角色無顯示, 6星弓打hit 真係勁,6星仗同5星回血仗都唔錯.
real00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 12:06 AM   #116
小嘉
The One

抽左10連伏左得2把5星
頭一轉10連無得唔抽
唔抽唔夠力
舊 05-01-16, 12:51 AM   #117
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
個EVENT 即係要係甘打第一層打到出個粒野為1止?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 03:25 AM   #118
小嘉
The One

我想打曜日就一直話我連線ERROR
有無大大同我同一問題?

第4關要25LV,難打到爆
個EV根本就唔係比無課玩
根本都唔係問左3日既GAME應有既EV黎
SE食相好樣衰

此篇文章於 05-01-16 03:38 AM 被 小嘉 編輯。
舊 05-01-16, 07:51 AM   #119
ShinDou

尋日我打到第4關第1次爭D死先岩岩過到,第2次淨番半血,成隊LV20左右

而家剷左SAVE重新刷過6星特大DAM技先開GAME

應該有肥就要打左肥先,如果唔係高LV果陣把野唔夠勁會好難打

尋日見過D FD成LV30幾,咁快就凸破左上去

岩岩刷到把6星弓特大回,但我想要特大DAM,又要刷過

6星光劍有全體特大DAM但戰乙女裝唔到,又要刷

此篇文章於 05-01-16 09:59 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-01-16, 10:43 AM   #120
bearbearbear

註冊日期: Feb 2003
問一下,女主角爆了LV25,可以點再升上去?help~~~~跪求解答...
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 10:45 AM   #121
Hawk
Game Master

引用:
作者: 小嘉 查看文章
我想打曜日就一直話我連線ERROR
有無大大同我同一問題?

第4關要25LV,難打到爆
個EV根本就唔係比無課玩
根本都唔係問左3日既GAME應有既EV黎
SE食相好樣衰
你係咪講劍肥個曜日? 因為當時個曜日應該已經完咗, 係不正常顯示, 所以入到都出error.
舊 05-01-16, 10:47 AM   #122
ShinDou

凸破人既LV要食 10本記憶,之前打期間拎左10本,我諗期間或SIDE STORY會有得拎
舊 05-01-16, 10:47 AM   #123
Hawk
Game Master

引用:
作者: bearbearbear 查看文章
問一下,女主角爆了LV25,可以點再升上去?help~~~~跪求解答...
打女神side story拎突破書, 或者尋日出既event都有書拎
舊 05-01-16, 11:10 AM   #124
ShinDou

刷左十幾次,中左5次6星補血弓

岩岩果次仲連出2把6星補血弓,係咪SET錯野變左PICK UP﹖唔係神劍先係PICK UP黎咩﹖

搞到而家唔知仲刷唔刷好,有2把6星弓,其實特大補血有2個可以出應該都OK夠打下,但我最想係特大全體招秒人
舊 05-01-16, 12:53 PM   #125
bearbearbear

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Hawk 查看文章
打女神side story拎突破書, 或者尋日出既event都有書拎
升到了!嘩,要升埋其他人物真係有排刷@@
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 03:44 PM

手機版 | APP版