Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-16, 09:41 PM   #951
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: ShinDou 查看文章
點勁法﹖
ttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1mLIjFu4AQVroJDNQDxIn1ZZP1Hq77My0sfw8oCZNwCw/edit?pref=2&pli=1#gid=906387173

冇問過費事直LINK,個H自己打
防禦系用弓戰乙女同級,不過基本火力係差唔多高75%。
不過始終係武器話事GAME,實際用就只係差幾百

此篇文章於 06-28-16 09:45 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 09:45 PM   #952
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
RUFAS攻魔800,弓主角400幾,不過爭果4百攻其實好少,尤其係成手6星0凸武LV40裝晒上身都閒閒地都3千幾攻
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 09:51 PM   #953
神人ではない!新人だ

引用:
RUFAS攻魔800,弓主角400幾,不過爭果4百攻其實好少,尤其係成手6星0凸武LV40裝晒上身都閒閒地都3千幾攻
冇錯,如果33抽一定出,在下唔介意豪賭。
不過0.3%單純計數已經要334次中,有咁多石抽武你用火法都無雙緊…

舊 06-28-16, 09:58 PM   #954
ShinDou

其實我懷疑唔止0.3%,有乜理由成街都係熾天使﹖應該冇咁多超重課仲課緊係都要抽到RUFAS掛﹖

佢個0.3%可能係拉勻晒所有武黎睇

佢抽石系統可能首先判定左中幾多星,之後再判定係邊把,佢活動應該會易D中掛
舊 06-28-16, 11:08 PM   #955
神人ではない!新人だ

話實,經歷過咁多次地獄,在下就真係唔覺得營運有咁佛心,特別係睇完佢個金券機率之後…

舊 06-28-16, 11:19 PM   #956
ShinDou

但0.3%大概1千次先中到3次,唔似可以有咁大堆人1齊咁好彩
舊 06-28-16, 11:32 PM   #957
神人ではない!新人だ

佢寫得出係咁,在下冇理由唔信

舊 06-28-16, 11:40 PM   #958
ShinDou

我都唔知SE點解呢隻咁夠膽1開SERVER就寫明抽獎率仲要得0.3%,但都仲好多人抽落去

反而隔離上年出既FFBE死都唔肯寫機率,超難中5星,就算中5星都超大機會係垃圾,成隻GAME得幾隻角係OK,計晒3,4,5星隻GAME都應該過百角色了

再早D既FFRK就有寫明中獎率,5星有成13%,上個月先解放6星而家有1%,不過個1%超難中,我刷左好多日首抽都唔中

我覺得呢隻女神已經算係咁,佢個6星率體感唔止0.3%
舊 06-29-16, 09:20 AM   #959
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
路西法攻擊hit數高, 集氣, 晶石, 連技都超一流
而且最重要都是打正面, 唔使點較位

除左那智同探索用冰弓手之外
其他都無練既價值...

舊 06-29-16, 01:07 PM   #960
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
仲諗住要死心羅唔到女神蘿
最後半粒鐘先同我掉粒介指

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-16, 01:33 PM   #961
ShinDou

我都係未有
舊 06-29-16, 08:38 PM   #962
神人ではない!新人だ

引用:
我都唔知SE點解呢隻咁夠膽1開SERVER就寫明抽獎率仲要得0.3%,但都仲好多人抽落去

反而隔離上年出既FFBE死都唔肯寫機率,超難中5星,就算中5星都超大機會係垃圾,成隻GAME得幾隻角係OK,計晒3,4,5星隻GAME都應該過百角色了

再早D既FFRK就有寫明中獎率,5星有成13%,上個月先解放6星而家有1%,不過個1%超難中,我刷左好多日首抽都唔中

我覺得呢隻女神已經算係咁,佢個6星率體感唔止0.3%
6星係3%,6星入面古弓先係0.3%。
引用:
作者: 阿魚 查看文章
路西法攻擊hit數高, 集氣, 晶石, 連技都超一流
而且最重要都是打正面, 唔使點較位

除左那智同探索用冰弓手之外
其他都無練既價值...
練黎掟上天
好爸爸都仲話可以同師傅一齊呃20HIT KILL,光弓真係唔知有咩用…

此篇文章於 06-29-16 08:41 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 09:30 AM   #963
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
6星係3%,6星入面古弓先係0.3%。

練黎掟上天
好爸爸都仲話可以同師傅一齊呃20HIT KILL,光弓真係唔知有咩用…
我無練過
送上神界都只會害佢地死多次

舊 06-30-16, 05:13 PM   #964
神人ではない!新人だ

22抽屎都冇…

舊 06-30-16, 06:11 PM   #965
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
又係暗特效有優勢,好彩手上有暗杖同有練暗劍士,暗魔及那智。
雖然冇點數bonus,不過可以打高D難度的任務都算係咁,睇嚟今次可以唔抽

此篇文章於 06-30-16 06:16 PM 被 十一月 編輯。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 07:30 PM   #966
darknessmana
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
又係女神位,仲要係大姐,冇乜興趣追排名⋯拎到就算

Boss大大力加石化,不過血比較少,有杖解會好易打

要留意佢自buff之後有機會一turn打死你
darknessmana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 08:21 PM   #967
ShinDou

射晒12張銀片中得1把4星特效,另外石化同暗闇武

金片5星廢劍

11連中PICKUP6星神劍,把6星係確定,另外1把5星

收手留下次,想再衝先再抽

見佢今次6星特效加咁多,同把劍有大DAM中回,決定用晒3粒凸破俾佢,打完活動都可以當補血用

此篇文章於 06-30-16 08:44 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-30-16, 09:06 PM   #968
ShinDou

第1版點踏破﹖冇得探索,得1條路行去唔到對面岸

原來1開波揀左1邊冇得返轉頭
舊 06-30-16, 09:27 PM   #969
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
引用:
第1版點踏破﹖冇得探索,得1條路行去唔到對面岸

原來1開波揀左1邊冇得返轉頭
即係關關都要打2次先可100%, 呃 AP.....
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-16, 09:53 PM   #970
ShinDou

清晒195AP

而家7545POINT,打最前線1有1016POINT,BONUS 535%,排緊603位,排第1果個超重課而家已經26萬,係咪BOT黎架﹖

此篇文章於 06-30-16 09:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-01-16, 12:55 AM   #971
十一月
Game Master

我錯了,一把特效都冇,原來係連1萬位以內都未必keep的得到
舊 07-01-16, 12:56 AM   #972
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 十一月 查看文章
我錯了,一把特效都冇,原來係連1萬位以內都未必keep的得到
祓魔弓都冇?
…不過家陣應該冇一萬人生還啦…

此篇文章於 07-01-16 01:01 AM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
舊 07-01-16, 01:16 AM   #973
十一月
Game Master

引用:
祓魔弓都冇?
…不過家陣應該冇一萬人生還啦…
冇呀。不過你講的祓魔弓有point bonus?
而家我只有打最前線2先可穩勝,一場得170 point....
出頭先那個post時,我8XXX幾位,剛剛打了幾場先升番7XXX位。
訓醒之後唔知會點

此篇文章於 07-01-16 01:24 AM 被 十一月 編輯。
舊 07-01-16, 02:05 AM   #974
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 十一月 查看文章
冇呀。不過你講的祓魔弓有point bonus?
而家我只有打最前線2先可穩勝,一場得170 point....
出頭先那個post時,我8XXX幾位,剛剛打了幾場先升番7XXX位。
訓醒之後唔知會點
之前那智第一EVENT出的,應該人人有份咁滯。
冇就先拎第一ORDER把劍,如果用之前4星凸石可以再升多些少。
之後去換多把,再儲COIN換怨弓。
咁樣全部唔凸,你都可以有多20%,加埋打紅人(5%/隻),總共就有35-40%。

不過基本上都係打激戰區係最好,基本戰功340,派COIN亦多,只係佢一出進擊的巨人,在下就死九成…
在下到底要輪迴多幾多世先可以做法老…

舊 07-01-16, 02:11 AM   #975
十一月
Game Master

引用:
之前那智第一EVENT出的,應該人人有份咁滯。
冇就先拎第一ORDER把劍,如果用之前4星凸石可以再升多些少。
之後去換多把,再儲COIN換怨弓。
咁樣全部唔凸,你都可以有多20%,加埋打紅人(5%/隻),總共就有35-40%。

不過基本上都係打激戰區係最好,基本戰功340,派COIN亦多,只係佢一出進擊的巨人,在下就死九成…
在下到底要輪迴多幾多世先可以做法老…
我唔係開server時開始玩的。
之前那智event時我D人仲係好低Lv(其實而家都唔高),所以打唔哂所有關,可能攞漏了。那智lv上限亦只得40
激戰區打過一場被boss秒了,我應該冇可能穩定咁loop到。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 06:04 PM

手機版 | APP版