Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-13-16, 08:41 PM   #851
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
成個QUEST得一場打,狀況異常攻擊淨係喺第一輪放。
其實冇咩可能捱到自然解,4人一齊毒同詛咒,你每TURN都唔見4K以上。
除非你有好多回復武…
不過可能第一TURN麻痺/冰結咗隻大野就已經以後都唔出

■日時:2016年6月13日(月) 18:40より
※終了予定時刻は未定となります。
 終了時刻が判明し次第改めてご連絡させていただきます。

■対象:『VALKYRIE ANATOMIA-THE ORIGIN-』をご利用のお客様

■内容:那智高難度強化クエストデータの不具合修正

今後とも『VALKYRIE ANATOMIA-THE ORIGIN-』をよろしくお願いいたします

今更??????
有咩不具合﹖今次係SET錯掉寶率太高定D怪SET得太易﹖睇死佢只會改難唔會改易啦
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 08:45 PM   #852
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: ShinDou 查看文章
有咩不具合﹖今次係SET錯掉寶率太高定D怪SET得太易﹖睇死佢只會改難唔會改易啦
的確…根據佢輝煌事跡…

舊 06-13-16, 08:58 PM   #853
chimchim
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagchim why
引用:
作者: 肥雞 查看文章
抽6次咁多
我抽左兩次,中6星大劍同6星降劍已經唔敢再抽,知足了
但聽樓上師兄講要杖...又心痕痕
鬼叫我神界班友仔唔生性咩,得一把六星突滿,其餘一突都無,打起上黎都成日輸都唔係辦法,谷一谷上神界希望無咁易輸啦。
chimchim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 09:04 PM   #854
ShinDou

引用:
作者: chimchim 查看文章
鬼叫我神界班友仔唔生性咩,得一把六星突滿,其餘一突都無,打起上黎都成日輸都唔係辦法,谷一谷上神界希望無咁易輸啦。
你D6星已經多到要俾神界用﹖仲要凸爆

即係起碼主力有12把凸爆6星,唔怪得你有3萬戰力啦
舊 06-13-16, 09:07 PM   #855
rhgab
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDrhgabriel
XBox Live Gamertagrhgabriel
抽左2次 11連, 先得1把6星杖, 慘
rhgab 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-16, 09:15 PM   #856
Celes

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:

你神界3條友都有3萬戰力吧?!

舊 06-13-16, 09:53 PM   #857
ShinDou

有狀態杖好易,都未用晒4次降攻就打完,唔駛補血

過版有5張金紙片拎,幾正喎5星保底

魔鳥系係咪唔同魔獸系﹖

此篇文章於 06-13-16 09:59 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-13-16, 10:03 PM   #858
神人ではない!新人だ

第三仗險勝,隻大力雀同FREE神一樣,屬性減半。
BUFF/NERF會反BUFF/NERF再用全體攻反擊,兩邊做晒就兩反齊(2萬戰力死亡確定)。
淨係上到毒,不過連雷法都唔係咁高成功率。
最好有命弓命杖。都冇就特大,雖然減半不過都仍然大力。

舊 06-13-16, 10:03 PM   #859
Celes

Ev3又係鬼蓄野,只扣到3/4左右,想知上唔上到佢異常?

舊 06-13-16, 10:04 PM   #860
ShinDou

引用:
第三仗險勝,隻大力雀同FREE神一樣,屬性減半。
BUFF/NERF會反BUFF/NERF再用全體攻反擊,兩邊做晒就兩反齊(2萬戰力死亡確定)。
淨係上到毒,不過連雷法都唔係咁高成功率。
最好有命弓命杖。都冇就特大,雖然減半不過都仍然大力。
加降都唔用得

我有3把特大弓,但冇升咁多弓角

冇補血招,唔知夠唔夠打,1萬9HP,2萬3戰力

冇補血唔夠打,打剩3分1HP,如果搭補血應該打到,我隻黑騎仲裝錯屬性武,不過真係淨係上到毒

此篇文章於 06-13-16 10:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-13-16, 10:12 PM   #861
神人ではない!新人だ

引用:
加降都唔用得

我有3把特大弓,但冇升咁多弓角

冇補血招,唔知夠唔夠打,1萬9HP,2萬3戰力
冇補血就用加,降就冇其他先用(LAST HIT)。垃圾6星用埋啦…

舊 06-13-16, 10:13 PM   #862
ShinDou

引用:
冇補血就用加,降就冇其他先用(LAST HIT)。垃圾6星用埋啦…
我特大都扣好少,每HIT得千幾

原來我有把5星性劍2次大回,不過攻低好多
舊 06-13-16, 10:20 PM   #863
神人ではない!新人だ

基本上今次既趣向就係將你平日用得最多刻爆,冇咩用既就超絕PICK UP…

舊 06-13-16, 10:21 PM   #864
ShinDou

刷極都唔見補血FD,係咪特登架﹖
舊 06-13-16, 10:21 PM   #865
Celes

用命弓同強化劍攪掂。
你用降劍弱化佢之後成日出全體攻擊,反而無弱化佢就揀一個黎打,可以扣少好多。

舊 06-13-16, 10:24 PM   #866
神人ではない!新人だ

引用:
刷極都唔見補血FD,係咪特登架﹖
打下其他QUEST,你一日唔完QUEST D FRIEND都會陰魂不散架

舊 06-13-16, 10:25 PM   #867
ShinDou

LV47那智奶弓唔FD都要用住先

剩2千7HP過左

下﹖打完得把3星廢杖小回,又話咩秘密激RARE

唔係話今日出SILMERIA架咩﹖

此篇文章於 06-13-16 10:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-13-16, 10:27 PM   #868
chimchim

引用:
作者: Celes 查看文章

你神界3條友都有3萬戰力吧?!
就係無先輸得慘,二個約7500 一個約9000
舊 06-13-16, 10:31 PM   #869
神人ではない!新人だ

引用:
就係無先輸得慘,二個約7500 一個約9000
話時話大人你依家咩位?

舊 06-13-16, 10:32 PM   #870
chimchim

引用:
你D6星已經多到要俾神界用﹖仲要凸爆

即係起碼主力有12把凸爆6星,唔怪得你有3萬戰力啦
神界先係要放主力,越勁越好 ,用淨既先比主隊用!
不過而家主隊 深層都auto住過版,除左四五層大佬要放一下大絕外
舊 06-13-16, 10:39 PM   #871
ShinDou

引用:
神界先係要放主力,越勁越好 ,用淨既先比主隊用!
不過而家主隊 深層都auto住過版,除左四五層大佬要放一下大絕外
你連2線隊都已經3萬戰力﹖
舊 06-13-16, 10:39 PM   #872
chimchim

引用:
話時話大人你依家咩位?
現在神格四

下次大慨可以上三 ,因為神格四左二星期,我計過而家神格:勇ましき者 果位神人,基本上佢真係廿四時間咁送人上去,但係唯獨神格四 佢係唔可以一星期內由五 變四,佢要用多過星期先可以突破神格四,重要一升就五變三,所以我覺得神格四要既分係好多

此篇文章於 06-13-16 10:42 PM 被 chimchim 編輯。
舊 06-13-16, 10:43 PM   #873
chimchim

引用:
你連2線隊都已經3萬戰力﹖
約三萬一附近~~~~
舊 06-13-16, 10:47 PM   #874
ShinDou

刷左幾日終於跌第1粒6星凸破石
舊 06-14-16, 01:18 PM   #875
ShinDou

lv 69了,又要去loop凸破書3,今次唔知要打幾多次先夠

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 02:31 PM

手機版 | APP版