Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-16, 11:47 AM   #551
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
呢d排名event個個都最尾爆石架啦,你爆人又爆,唔keep住最後爆都驚追唔到

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 01:58 PM   #552
darknessmana
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
呢d排名event個個都最尾爆石架啦,你爆人又爆,唔keep住最後爆都驚追唔到
應該話追排名要有特效武先啱,我宜家654星特效武各一把,打一場極級有300分
暫時唔駛用水/石都keep到3百排名左右,留返最後一日先衝
darknessmana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 02:37 PM   #553
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: darknessmana 查看文章
應該話追排名要有特效武先啱,我宜家654星特效武各一把,打一場極級有300分
暫時唔駛用水/石都keep到3百排名左右,留返最後一日先衝
一把抽唔到…

舊 05-27-16, 03:12 PM   #554
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我係去左抽新手冇抽特效,d水又用黎打凸破書晒晒
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-16, 03:19 PM   #555
神人ではない!新人だ

18000戰力終於完走到一次上級FREE,不過真係好險…
5本汎記3…

舊 05-27-16, 08:51 PM   #556
ShinDou

放工返到屋企1睇竟然排9千8,原來出左2個新ORDER,打晒果幾十AP又去番3千幾名,都幾多差唔多分冇特效既人打緊

岩岩1萬9戰力先可以唔爆石過FREE上級,不過剩番2千幾血,又冇奶弓FD,要搭唔FD既命弓補得1次4千
舊 05-27-16, 11:44 PM   #557
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
放工返到屋企1睇竟然排9千8,原來出左2個新ORDER,打晒果幾十AP又去番3千幾名,都幾多差唔多分冇特效既人打緊

岩岩1萬9戰力先可以唔爆石過FREE上級,不過剩番2千幾血,又冇奶弓FD,要搭唔FD既命弓補得1次4千
FREE上級用咩人打最穩陣呀?

舊 05-28-16, 09:05 AM   #558
ShinDou

引用:
作者: 肥雞 查看文章
FREE上級用咩人打最穩陣呀?
主要係隊野要夠大力,因為卒至大佬全部有4隻,如果得1把6星特大,都幾難4場1TURN秒晒,要搭FD特大,同埋最好有黑騎吸LOCK,不過就算有佢吸都俾人打好痛,都近千架1下
舊 05-28-16, 10:48 AM   #559
神人ではない!新人だ

引用:

其實用神劍FRIEND好過回血,班神大力之餘仲難上狀態到叫媽媽…
萬九強化打卒應該已經可以一TURN兩隻,用盡一個,至少有BOSS之前既耗損減三分一。
BOSS強弱化並用就同一般戰鬥冇分別,六TURN夠你殺到佢渣都冇。
不過竟然冇極級,要打上85真係有排LOOP…

舊 05-29-16, 08:16 AM   #560
ShinDou

訓醒覺7千幾分由8千位跌到去1萬1位

個個訓身爆石打,值咩﹖

果4個侵略者邊度有得打﹖原來打上級D紅怪

打晒159AP都入唔番1萬位

此篇文章於 05-29-16 08:46 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-29-16, 09:07 AM   #561
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
訓醒覺7千幾分由8千位跌到去1萬1位

個個訓身爆石打,值咩﹖

果4個侵略者邊度有得打﹖原來打上級D紅怪

打晒159AP都入唔番1萬位
話左d人一定爆架啦,最後幾小時爆得仲勁呀

你而家幾多PT?參考下

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 09:20 AM   #562
ShinDou

引用:

你而家幾多PT?參考下
而家7902分11033位
舊 05-29-16, 09:29 AM   #563
肥雞
Crazy Gamer

引用:

你而家幾多PT?參考下
報下數先,我16380PT,排1653位
一千內冇可能了

舊 05-29-16, 03:02 PM   #564
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
有無分報下
9769分

8339名
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 03:08 PM   #565
ShinDou

10188分,7303位
舊 05-29-16, 03:14 PM   #566
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

10200分, 排名同你地差唔多, 競爭好鬼激烈,
原本儲左五十幾支水用到得番10支左右,
希望最後都守到10000名內
都叫做努力過玩隻GAME, 咁都入唔到10000名就即刻棄GAME

睇頭幾位排名既ID都幾搞野, 經常變,
問班人係咪唔駛訓覺
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 03:20 PM   #567
小嘉
The One

唔入10000名我都唔鬼打
舊 05-29-16, 03:30 PM   #568
ShinDou

我覺得前面班人係4把6星特效,1場5百,仲要爆石唔係爆水打
舊 05-29-16, 06:21 PM   #569
darknessmana
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
537位
32236分
保住1000位內就算,要報酬再上一級要50位
衝100/500內都係多2塊金片⋯

此篇文章於 05-29-16 06:24 PM 被 darknessmana 編輯。
darknessmana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 08:34 PM   #570
Celes
Insane Gamer

3DS Friend Code4811 6903 7489
36116分 368位
呢邊D人上左岸,唔算爭得好勁,應該可以500位內。

舊 05-29-16, 08:52 PM   #571
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
能力太低(角色lv同爆肝能力),打左幾場event就放棄.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-16, 08:59 PM   #572
肥雞
Crazy Gamer

得一把特效武...水已經用哂,希望快D夠鐘啦

舊 05-29-16, 09:01 PM   #573
ShinDou

真係好好升,而家1萬7HP,2萬8百戰力,打FREE上級都好易了,3場卒都係1開波1下神弓特大,打大佬用降攻FD2下,過版仲剩1萬HP

岩岩4個主力都凸破晒55,繼續衝LV先
舊 05-29-16, 09:17 PM   #574
小嘉
The One

28000咁高

我15000戰力咋
舊 05-29-16, 09:23 PM   #575
神人ではない!新人だ

二萬八應係20800

二萬八應該要主力全裝6星/齊齊突破70吧…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 07:09 PM

手機版 | APP版