Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-16, 07:21 PM   #526
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
Order2果個任係打咩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 08:01 PM   #527
Celes
Insane Gamer

3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: 小嘉 查看文章
Order2果個任係打咩
アイシージャイアント
中級
一番右上の宝箱の所で探索

舊 05-25-16, 08:44 PM   #528
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
有2個就黎LV55又要打凸破書,FREE上級咁難既﹖我1萬4HP1萬7戰力都死左次,唔係見跌左4次銀箱都唔爆石過
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-16, 10:14 PM   #529
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: ShinDou 查看文章
有2個就黎LV55又要打凸破書,FREE上級咁難既﹖我1萬4HP1萬7戰力都死左次,唔係見跌左4次銀箱都唔爆石過
打完一場,在下就決心打中級升算

舊 05-25-16, 10:15 PM   #530
Celes

引用:
用開魔法師打呢版真係難,所有屬性攻擊都resist, 又成日一隊4隻,俾佢先制都幾傷下。
我就儘量用無屬性攻擊黎打。

舊 05-25-16, 10:18 PM   #531
ShinDou

我主力3個都雷屬

雷妹 雷法 黑騎

戰乙女把神弓招特大就冰屬,如果冇屬就應該秒到
舊 05-25-16, 10:42 PM   #532
小嘉
The One

我都唔明點解成日人地先制

同一圈連續4次打敵都比人先制比敵人姦殺
舊 05-25-16, 11:07 PM   #533
ShinDou

我都覺敵人超過1半機會先制

結果D水用晒黎打凸破書3咁濟,仲爭1本打極都唔俾我,中級太難跌3
舊 05-26-16, 10:56 AM   #534
神人ではない!新人だ

隻GAME好似識會因應玩家狀況而改變咁,你唔要佢俾多你,你要佢死都唔俾你…

趺出一萬位…

舊 05-26-16, 11:31 AM   #535
ShinDou

應該前面個個都係爆水打,我爆唔足,得3千位

如果爆足之前果3,40支水我諗上到1千
舊 05-26-16, 11:41 AM   #536
神人ではない!新人だ

引用:
應該前面個個都係爆水打,我爆唔足,得3千位

如果爆足之前果3,40支水我諗上到1千
你依家大概有幾分,想參考下睇下爆唔爆肝到一萬圈…

舊 05-26-16, 12:30 PM   #537
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
我都唔明點解成日人地先制

同一圈連續4次打敵都比人先制比敵人姦殺
應該係為了磨玩家AP啦
不斷被先制>逼住要休息回HP>AP不足,心急想快D打完就唯有用石/用藥回復AP
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 12:33 PM   #538
ShinDou

岩岩再睇,2536分,4589位
舊 05-26-16, 12:42 PM   #539
小嘉
The One

個ev無得休息
舊 05-26-16, 12:52 PM   #540
神人ではない!新人だ

引用:
岩岩再睇,2536分,4589位
THX
字數不足

舊 05-26-16, 03:40 PM   #541
ShinDou

呀,我之前爆果幾支水雖然唔開箱但有打晒d卒先打大佬,會比完全直衝打大佬蝕少少,不過我都係1心當升lv黎打,冇特別衝ranking
舊 05-26-16, 05:53 PM   #542
神人ではない!新人だ

入唔入一萬圈差好遠…
留意下好
http://cache.sqex-bridge.jp/api/info...trans=1&type=1

舊 05-26-16, 06:05 PM   #543
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

https://www.youtube.com/watch?v=E3Qn...ature=youtu.be

有長玩隻GAME既打算的話,
最低目標都係排名10000以內掛
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-16, 09:45 PM   #544
Celes

我好彩,一開始event時由法老朋友幫我用5千石抽左兩把event弓,喺高倍率既幫助下而家10620points 排675.
目標係1000位以內。

舊 05-26-16, 11:07 PM   #545
神人ではない!新人だ

所以就係一萬圈外基本上去唔需要認真玩落下去。

不過SE真係好急進,第二個EVENT就要殺淨一萬人…
在下差D以為自己玩緊PSV既課金GAME

舊 05-26-16, 11:17 PM   #546
ShinDou

其實唔知送果隻女神勁唔勁,分分鐘又係女賊之流,拎左都冇咩機會落場打,覺得隻GAME D人本身既技重要過其他野好多

我自己就唔係太CARE KEEP唔KEEP到1萬位之內
舊 05-26-16, 11:29 PM   #547
神人ではない!新人だ

引用:
其實唔知送果隻女神勁唔勁,分分鐘又係女賊之流,拎左都冇咩機會落場打,覺得隻GAME D人本身既技重要過其他野好多

我自己就唔係太CARE KEEP唔KEEP到1萬位之內
咁派出場的確應該唔會好多,事關佢用女神位,而呢隻GAME都冇休養期,要操勁佢都應該都幾痛苦…

舊 05-27-16, 08:48 AM   #548
小嘉
The One

隻game 敵先制可唔可以少番d
打6場6場都敵先制
入到boss 佢又先制我
Se 社你屈人水咀面唔好咁樣衰得唔得
舊 05-27-16, 09:34 AM   #549
神人ではない!新人だ

引用:
隻game 敵先制可唔可以少番d
打6場6場都敵先制
入到boss 佢又先制我
Se 社你屈人水咀面唔好咁樣衰得唔得
咁人品都真係幾差
不過感覺同LV有關,在下打黑蘿4差唔多九成都係先制敵人,打FREE上級就未開場先打四千…

另外,極級地圖箱出咗兩次銀箱,LV3ORB 單ABT,やったね!
D箱真係無謂追無謂追~

舊 05-27-16, 10:13 AM   #550
ShinDou

其實想keep 1萬位可以最尾爆石衝,而家我有159ap,爆1百石分分鐘可以直衝4次,最少都440分,而家又冇得換水,係迫人鬥爆石

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版