Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-12-16, 11:42 AM   #376
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Hawk 查看文章
你有石駛乜急? 遲下大劍, 弓, 杖up實陸續有嚟...

唔該快啲整好個彈app佢, 實在太討厭喇~~
上下都完全同感
雖然真係好想要把降能神劍,不過硬係覺得一抽就會中伏…

舊 05-12-16, 11:59 AM   #377
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
乜咁快完,下次我估5星唔會有保底20lv

乜d人唔得3招skill架咩?原來有4,5招?定你指普攻?

升降神劍我都有,降人感覺上好似淨係俾佢打細力左咁,升果把就大概2倍攻
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 12:06 PM   #378
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ShinDou 查看文章
乜咁快完,下次我估5星唔會有保底20lv

乜d人唔得3招skill架咩?原來有4,5招?定你指普攻?

升降神劍我都有,降人感覺上好似淨係俾佢打細力左咁,升果把就大概2倍攻
有ORB SKILL係機率加攻擊回數。
不過一般角色真係未試過有5…

升在下都有,基本上真係救命劍,有同冇完全兩個世界黎。

此篇文章於 05-12-16 12:11 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 12:32 PM   #379
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
果2把神劍真係無改錯名
堅神
有同無差好遠

Buff 果把直頭救命劍
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 05:14 PM   #380
小嘉
The One

打ranking 原來
5星orb

Pickup 把大劍堅勁

抽完中伏得2把5星

此篇文章於 05-12-16 05:17 PM 被 小嘉 編輯。
舊 05-12-16, 07:02 PM   #381
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
開Ranking就唔關我事喇, 唔會肝~

未夠石抽新池, 希望中~
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 07:13 PM   #382
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
Ranking....唔關我事+1

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 08:07 PM   #383
ShinDou

20LV過唔到SERAPHIC GATE中層,繼續衝主線先
舊 05-12-16, 10:26 PM   #384
神人ではない!新人だ

D曜日QUEST做咩會喺齊度…
中級難度降咗,不過肥料級數都降埋…

舊 05-12-16, 10:57 PM   #385
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
Event 池10連又收皮, 得張補底5星...

曜日係哂度話係補償之前既失誤喎

朋友buff debuff武係咪仲未整番好? 用咗都冇效果既?
舊 05-12-16, 11:01 PM   #386
小嘉
The One

朋友buff debuff武係咪仲未整番好? <---肯定未整好

閃退好似無改善
舊 05-12-16, 11:02 PM   #387
小嘉
The One

DEL...

此篇文章於 05-12-16 11:05 PM 被 小嘉 編輯。
舊 05-12-16, 11:03 PM   #388
ShinDou

主線推獎LV係咪提高左﹖岩岩打到父子俾D卒打1下都6百幾既﹖

搞到我過左之後要換番殺人補血唔用探索佬

暫時CALL FD都係用特大
舊 05-12-16, 11:05 PM   #389
小嘉
The One

我推晒D 4星武去20LV先....

21後發覺唔係人升

D 關好難打...

此篇文章於 05-12-16 11:13 PM 被 小嘉 編輯。
舊 05-12-16, 11:10 PM   #390
Hawk
Game Master

主線後面啲關唔易打, 佢推薦lv係最低入場咁滯, 你有勁武就另計
舊 05-12-16, 11:14 PM   #391
小嘉
The One

D人上限係幾多LV?
舊 05-12-16, 11:14 PM   #392
ShinDou

我重打過幾次,舊SAVE感覺上拎埋黑騎士再狂刷鍊金4都感覺唔到難打

UPDATE完再繼續打父子覺得無啦啦難左好多,再打黑騎士第1個任都覺難,唔知個UPDATE有冇順便改勁左主線D卒
舊 05-12-16, 11:16 PM   #393
Hawk
Game Master

引用:
作者: 小嘉 查看文章
D人上限係幾多LV?
我剩知55後仲有得升咋
舊 05-12-16, 11:23 PM   #394
神人ではない!新人だ

在下淨係知道D BOSS級唔再中石化同冰結

舊 05-12-16, 11:24 PM   #395
Hawk
Game Master

搵到攻略, 人物可升到90

https://game8.jp/valkyrieanatomia/useful/57374#hl_2
舊 05-12-16, 11:28 PM   #396
小嘉
The One

90LV

升到天光都未升完啦
舊 05-14-16, 05:23 PM   #397
ShinDou

岩岩射多5千又中6星神弓+2把5星
舊 05-15-16, 12:37 PM   #398
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
神剣ランドグリーズ(減敵人能力)
神剣シュヴェルトライテ(加我方攻擊力)
大家覺得首抽要哪一把好?
另外有冇其他推薦?
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 12:50 PM   #399
ShinDou

2把神劍覺得加野勁D

我首抽係刷特大,不過之後2次5千都中晒2把神劍
舊 05-15-16, 02:53 PM   #400
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 十一月 查看文章
神剣ランドグリーズ(減敵人能力)
神剣シュヴェルトライテ(加我方攻擊力)
大家覺得首抽要哪一把好?
另外有冇其他推薦?
最好兩把有齊,只能有一把就神剣シュヴェルトライテ。

其他應該長期有用既
エルハナンの指先 (中回血 2回)
魔杖アポカリプス (全體特大)
神弓シルヴァンボウ (全體特大)

全體特大基本上就初期大活躍,之後就麻麻。
回血就堅救命,10000血回3千,打LV30都至少有命挨多四、五TURN。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 03:38 PM

手機版 | APP版