Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-16, 07:45 AM   #326
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
又冇劍,打左4次強1,要爆1次石

強2好似都係得10%跌,但要爆2次石

都唔知衝唔衝好
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 07:58 AM   #327
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我放棄左返去升lv算
第時應該會復刻掛...

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 08:21 AM   #328
ShinDou

其實紅卒係咪必跌劍?

定都係機會率?
舊 05-09-16, 09:18 AM   #329
bearbearbear
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
我放棄左返去升lv算
第時應該會復刻掛...
放棄了,太難跌。
呢個限任高lv已難,估唔到跌重難;打左差不多強1 50場,強2 50場,得2把劍。升lv書只有2本。唔理了。
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 11:37 AM   #330
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
角色用落唔太勁, 把劍又咁掉, 即時放棄去打ORB

舊 05-09-16, 11:42 AM   #331
chimchim
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagchim why
上位任打左七舖 得一個銀色鎚
chimchim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 11:43 AM   #332
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
打咗強化1就算…初期搞D咁叉難既
王兄同D弓系會唔會難用咗D…?

舊 05-09-16, 11:44 AM   #333
ShinDou

其實冇俾夠時間人升黎刷

我懷疑之後個活動有得拎把劍,而家昆人爆石打,我俾佢昆左幾次石

唔爆了,入去睇下探唔探到銀箱,有時過埋佢

遲下升埋個探索弓先
舊 05-09-16, 12:02 PM   #334
阿魚

引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實冇俾夠時間人升黎刷

我懷疑之後個活動有得拎把劍,而家昆人爆石打,我俾佢昆左幾次石

唔爆了,入去睇下探唔探到銀箱,有時過埋佢

遲下升埋個探索弓先
探索弓真係好用, 可惜人就麻麻...

舊 05-09-16, 01:24 PM   #335
ShinDou

好多弓手連段要少少技巧,探索佬第3下向天射,之前要炒起先得,同埋帶冰屬,好多版唔驚冰
舊 05-09-16, 01:36 PM   #336
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
爸爸弓仲廢, 3下係中,下, 上, hit數少到爆但佢有20hit殺人回血...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 01:59 PM   #337
阿魚

引用:
作者: Hawk 查看文章
爸爸弓仲廢, 3下係中,下, 上, hit數少到爆但佢有20hit殺人回血...
我練到lv25發覺潛質有限
雖然回血係幾好, 可惜連技方面有缺憾
否則都可以一戰

舊 05-09-16, 02:08 PM   #338
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
SE打壓雷法了...

2016年5月9日(月) 11:45追記
【 ボスモンスター 】
・一部のボスモンスターの状態異常耐性が正しくない
 一部のボスモンスターにおいて、特定の状態異常に対する耐性が低くなっていることを確認しております。

http://cache.sqex-bridge.jp/api/info...trans=1&type=1
舊 05-09-16, 02:14 PM   #339
ShinDou

回血暫時最好係雷劍妹

雷法改到難上狀態既話就唔用佢啦,會轉用暗法,有每turn回,好過冇

唔怪得呢排難上左咁多
舊 05-09-16, 03:02 PM   #340
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
好多弓手連段要少少技巧,探索佬第3下向天射,之前要炒起先得,同埋帶冰屬,好多版唔驚冰
探索佬都尚算好用,雖然係冰而且探索以外真係冇好點。
好爸爸真係感動到喊,用完一次即刻收返埋

舊 05-09-16, 03:08 PM   #341
ShinDou

個零星期有1百萬download係咪算多?
舊 05-09-16, 03:22 PM   #342
ShinDou

而家個pool正喎,5千石11連1把5星確定仲有20lv,劍2倍,唔知遲d個活動搞成點

有d又想刷過首抽,好想要特大6星武

此篇文章於 05-09-16 03:24 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-09-16, 03:30 PM   #343
Hawk
Game Master

而家至出個5星補底, 開局嗰班都抽死哂唔少人....

哩隻嘢都係fans向多, 雖然抽嘢勁坑同好多bug, 但佢內容方面真係準備得幾足, 未玩過1隻手遊可以一開波就咁多故事同咁多人用, 哩點比個叻佢

不過營運方面就應該唔方會益無課玩家架喇, 3日可以出個咁高難度既ev...
舊 05-09-16, 03:31 PM   #344
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
必定5星=.=

還返2個10連俾我.....0 5星 X2 >_<

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 03:32 PM   #345
ShinDou

可能真係今晚刷過,放棄個活動
舊 05-09-16, 03:34 PM   #346
Hawk
Game Master

引用:
而家個pool正喎,5千石11連1把5星確定仲有20lv,劍2倍,唔知遲d個活動搞成點

有d又想刷過首抽,好想要特大6星武
我覺得特大武打雜魚就有用, 打boss哩啲都係加攻防回血既技實用啲, 除非佢招特大係重力系...
舊 05-09-16, 03:39 PM   #347
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
2把劍都有
好唔好抽
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 04:35 PM   #348
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
五星保底咋喎,洗唔洗重刷過咁嚴重,你地都6星開局架啦?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-16, 04:43 PM   #349
ShinDou

佢把5星保底有20lv,重打應該可以抽兩3次,呢隻game太難升武

重打升過其實好快,打鍊金4,打兩日就30幾lv

但武唔係咁易有,如果抽到屬性特效仲正
舊 05-09-16, 04:53 PM   #350
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我無武器抽一次算希望中其他6星
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 03:09 PM

手機版 | APP版