Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-06-16, 12:12 AM   #251
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
原來女賊把剣專用㗎?其他剣士用唔到

舊 05-06-16, 12:16 AM   #252
小嘉
The One

把劍係咪要狂打1先可以突爆?
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 12:46 AM   #253
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: 小嘉 查看文章
把劍係咪要狂打1先可以突爆?
睇巴哈啲人講就話強2武器同突破書都比較易出, 問題係你夠唔夠力刷定爆石刷...

有人話話強2探索都會有機會出突書, 我練埋聽日功再算, 始終武器同lv唔夠勁, 打強1都要食石過...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 12:53 AM   #254
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
點解我打完5層拎左個人但都末開?..

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 12:53 AM   #255
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
引用:
作者: Celes 查看文章
原來女賊把剣專用㗎?其他剣士用唔到
所以個event都幾雞肋, 女賊我升到lv25用落唔覺點勁, 係hit數多少少, 晶石仲要技bar 3至發動到, 把武又得佢用到, 話就話下次event有加成, 但營運到時點會唔成機出新武吸水吖...

此篇文章於 05-06-16 12:57 AM 被 Hawk 編輯。
舊 05-06-16, 12:55 AM   #256
Hawk
Game Master

引用:
作者: 天子 查看文章
點解我打完5層拎左個人但都末開?..
你唔夠毛呀, 繼續打4或5儲毛就自然會開
舊 05-06-16, 01:15 AM   #257
Celes

引用:
作者: Hawk 查看文章
所以個event都幾雞肋, 女賊我升到lv25用落唔覺點勁, 係hit數多少少, 晶石仲要技bar 3至發動到, 把武又得佢用到, 話就話下次event有加成, 但營運到時點會唔成機出新武吸水吖...
我覺得女賊都幾好用喎,有skill同空中技黎賺魔晶石。

舊 05-06-16, 01:29 AM   #258
Hawk
Game Master

引用:
作者: Celes 查看文章
我覺得女賊都幾好用喎,有skill同空中技黎賺魔晶石。
如果佢個晶石up skill同雷法一樣冇條件發動就幾好, 冇加血技對我哩啲冇奶弓既人嚟講作用不大
舊 05-06-16, 09:28 AM   #259
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
LV突破本書係邊打...

OS冇得 再每日屈石。。

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 09:49 AM   #260
bearbearbear

註冊日期: Feb 2003
引用:
個event過份地悶啦,單係儲野不停入,而且去到尾要lv4+先夠打。
今次課金都幾貴,一蚊一石@@
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 10:05 AM   #261
Hawk
Game Master

引用:
作者: 天子 查看文章
LV突破本書係邊打...

OS冇得 再每日屈石。。
突破書打女神side story

引用:
作者: bearbearbear 查看文章
個event過份地悶啦,單係儲野不停入,而且去到尾要lv4+先夠打。
課金係顯示錯誤, 你試下按入去買又係另一價錢, 同一般手遊差不多價
舊 05-06-16, 01:25 PM   #262
Hawk
Game Master

http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bs...type=&keyword=

後期啲角色技能好似幾正, 推隻黑重騎玩下先~
舊 05-06-16, 02:03 PM   #263
Celes

引用:
作者: bearbearbear 查看文章
儲同打都唔係問題, 但係強化任把劍同記憶書既掉寶率可唔可以SET高D

舊 05-06-16, 02:22 PM   #264
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
突破書打女神side story

課金係顯示錯誤, 你試下按入去買又係另一價錢, 同一般手遊差不多價
你唔講真係唔知…
在下仲諗緊7萬YEN先得萬六石隻,即係七萬YEN三十抽,GAME係咪淨係FOCUS富豪

此篇文章於 05-06-16 02:24 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 05:06 PM   #265
Hawk
Game Master

派ranking報酬, 開頭求其扔咗兩次人上去都升咗2級, 見夠石11連又抽, 終於中番把6星弓, 可惜唔係奶弓, 不過都偷笑緊

話說我之前2次係抽event pool死哂, 今次轉抽正常pool就得咗, event係咪低啲機率架?
舊 05-06-16, 07:41 PM   #266
小嘉
The One

我都覺得EV POOL 機率差D

夠左500毛

而家升LV睇下打到幾多

仲未敢丟人上神界

得4個高LV

其他好低

此篇文章於 05-06-16 07:49 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 09:01 AM   #267
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
你地有無連唔到線出error??

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 09:21 AM   #268
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
岩岩5千石又射晒落海,係首抽個POOL易抽

有時收得唔好既地方係會話連線ERROR,而家冇事,打緊
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 11:39 AM   #269
bearbearbear

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
你唔講真係唔知…
在下仲諗緊7萬YEN先得萬六石隻,即係七萬YEN三十抽,GAME係咪淨係FOCUS富豪
係喎!又唔係超貴!!!唔講唔知。但lv40都未夠力打@@
bearbearbear 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 12:17 PM   #270
ShinDou

咁快40LV,其實升LV打主線定女賊4好D﹖
舊 05-07-16, 01:02 PM   #271
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
隊中換左2個有敵擊殺時, 每20hits 回6%hp既隊員
基本唔使擔心回血既問題, 續戰力特強

舊 05-07-16, 01:54 PM   #272
Hawk
Game Master

引用:
作者: 阿魚 查看文章
隊中換左2個有敵擊殺時, 每20hits 回6%hp既隊員
基本唔使擔心回血既問題, 續戰力特強
哩個我有疑問? 我用過師父但佢要用20hits殺最尾一隻先識回血, 20hits殺中間啲怪就唔會回血, 係咪bug嚟

同埋打boss哩啲回血招冇用, 反而初始女劍critical同黑鎧格擋回血重有啲用

另外賊強1,2都好難打, 要係咁食石至過到, 我最後拎哂啲水去打肥算...

此篇文章於 05-07-16 02:02 PM 被 Hawk 編輯。
舊 05-07-16, 02:34 PM   #273
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: ShinDou 查看文章
咁快40LV,其實升LV打主線定女賊4好D﹖
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30242&snA=74&tnum=5

呢到講就黑肉支線4,要主線過左 愛はさだめ先有
引用:
黑皮蘿莉イングリッド 支線4 6AP
鍊金術士之野望阻止 難度LV21
RANK230 EXP624+412=1036
1AP=38.3R 172.7E
走紅怪>王 兩格路線 別貪下面的寶箱 一般都是錢

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-16, 03:07 PM   #274
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
哩個我有疑問? 我用過師父但佢要用20hits殺最尾一隻先識回血, 20hits殺中間啲怪就唔會回血, 係咪bug嚟

同埋打boss哩啲回血招冇用, 反而初始女劍critical同黑鎧格擋回血重有啲用

另外賊強1,2都好難打, 要係咁食石至過到, 我最後拎哂啲水去打肥算...
最尾先回血應該係BUG, 我現在每擊殺計20HITS 回血1200

打BOSS就要靠黑鎧同初始女, 始終比較穩定
兩種回血方法我仲考慮緊點配隊比較好

強化任1都頂到, 強化2真係要食石過

舊 05-07-16, 06:21 PM   #275
ShinDou

其實幾多LV先可以唔駛爆石過強化1﹖真係要佢推獎果個40LV先得﹖

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版