Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-04-16, 11:52 PM   #226
Celes
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code4811 6903 7489
引用:
作者: Hawk 查看文章
我已經憤怒地餵哂大部份3星武比4, 5星食, 佢地根本係肥料嚟, 進嚟都哂氣
我都係。我連無用既4星都係肥。
不過3,4星食左1星先俾5,6星食。

舊 05-04-16, 11:53 PM   #227
小嘉
The One

引用:
作者: Hawk 查看文章
我已經憤怒地餵哂大部份3星武比4, 5星食, 佢地根本係肥料嚟, 進嚟都哂氣
d武器無4星根本晒氣
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 11:54 PM   #228
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
隻賊有兩招雷屬, 唔知好唔好用? 不過我得番一把3星雷武比佢...
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 11:58 PM   #229
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
引用:
作者: Celes 查看文章
我都係。我連無用既4星都係肥。
不過3,4星食左1星先俾5,6星食。
4星我唔餵喇, 我得兩6星兩5星咋~ 我搏遲啲打突破石突爆佢地升5星架....
舊 05-05-16, 12:00 AM   #230
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
暫時我仲未敢食3星,仲留左1大堆黎用

等我都試下用下個雷劍妹先,開頭覺得佢好細力

而家覺得開AUTO好似仲連得好過自己

大家用咩人多﹖基本雷法師應該公認必出,剩番2個同伴,雷劍妹加多隻殺人補血劍士﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 12:32 AM   #231
Celes

引用:
作者: ShinDou 查看文章
暫時我仲未敢食3星,仲留左1大堆黎用

等我都試下用下個雷劍妹先,開頭覺得佢好細力

而家覺得開AUTO好似仲連得好過自己

大家用咩人多﹖基本雷法師應該公認必出,剩番2個同伴,雷劍妹加多隻殺人補血劍士﹖
我就係呢3個加初代女神

舊 05-05-16, 01:28 AM   #232
小嘉
The One

唔係呀,把神剣シュヴェルトライテ幾好用呀
加攻都幾好下

而家有4把6星

神剣シュヴェルトライテ
神剣ランドグリーズ
神弓シルヴァンボウ
聖杖ミリオンテラー

不過應該有把奶弓會好d

我id : AGMKULTL8P

希望各位ADD下

此篇文章於 05-05-16 01:45 AM 被 小嘉 編輯。
舊 05-05-16, 07:23 AM   #233
ShinDou

可能我以前低LV覺得加攻冇咩用,高LV D應該加得明顯D

不過奶弓之前用落都唔係太勁,補2次血,每次3千左右

如果用雷劍妹CRI補可能都好多
舊 05-05-16, 08:26 AM   #234
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
我隻雷法師都唔係扣好多,因為lv太低

40lv大佬 3隻每隻扣我千幾,3turn就頂唔住,隻大佬1turn都扣唔到佢10分1,得900石,唔爆喇,升下人lv再打

有冇咩方法快速升人?得武器肥打冇人肥

神毛我打女賊任執左十幾條

女賊係邊關...

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 09:37 AM   #235
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
強化任 1 已經咁惡打, 強化2點算

舊 05-05-16, 10:13 AM   #236
Hawk
Game Master

引用:
作者: 天子 查看文章
女賊係邊關...
女賊咪而家個限定任, 過5關後拎

唔拎武最少都拎隻角色先
舊 05-05-16, 10:21 AM   #237
Hawk
Game Master

引用:
作者: 小嘉 查看文章

我id : AGMKULTL8P

希望各位ADD下
Add 咗, 但點解你係lv1架? 擺頁面果個favourite人就係放俾人用果個, 記得攪攪佢同裝武器呀~
舊 05-05-16, 10:23 AM   #238
小嘉
The One

竟然係咁
而家改先

2把神劍
1把加攻
1把降人能力
疊埋用勁爆

此篇文章於 05-05-16 10:32 AM 被 小嘉 編輯。
舊 05-05-16, 12:09 PM   #239
chimchim

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagchim why
打左十幾次強二都無出劍比我 灰到震.........
chimchim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 12:57 PM   #240
ShinDou

原來唔係必跌?唔係強化1跌4星武咩?
舊 05-05-16, 01:15 PM   #241
小嘉
The One

強化2 跌素材
唔知有無劍
舊 05-05-16, 01:57 PM   #242
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
上網睇, 強化1 跌4星劍, 強化2 跌進化用素材「アルバートの虹玉」

舊 05-05-16, 02:27 PM   #243
Hawk
Game Master

懶升lv, con3次打強1拎咗劍先, 原來con機只回血, 技能冇得回

隻boss唔食麻同冰, 我又冇石化, 唔升lv真係得番con機一途...
舊 05-05-16, 03:46 PM   #244
小嘉
The One

佢叫你抽雷屬唔係呃你

而家23lv

進度比第一次玩快咁多既

此篇文章於 05-05-16 03:51 PM 被 小嘉 編輯。
舊 05-05-16, 07:33 PM   #245
ShinDou

開頭唔知有得偷負AP黎升RANK麻,而且打過又知D路點開唔會亂探,唔探野晒AP可以衝好快,因為我都重打過

今日日頭冇時間打,要打多幾場先有雷法,之後先可以衝女賊任,之前岩岩開4
舊 05-05-16, 08:28 PM   #246
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我諗要快d過主線攞人先得...

除左開頭女劍士,雷法,打event大家仲推薦邊隻?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-16, 08:52 PM   #247
ShinDou

我覺得殺人補血果招OK,クロエ同イングリッド都有,1個劍1個大劍,イングリッド仲有吸LOCK招,如果有勁武防高可能佢仲好,不過我而家衝緊唔拎イングリッド住,用住クロエ先

岩岩帶隻LV1雷法打4都好易過到,之前唔知做咩咁難打,可能用錯人同埋果陣全隊LV又低,又冇裝雷武
舊 05-05-16, 08:56 PM   #248
小嘉
The One

我都拎到クロエ無拎
我無用雷裝,打到呢刻唔諗住再抽
用2把神劍屈,好易打
之前點解覺得咁難打
舊 05-05-16, 11:31 PM   #249
小嘉
The One

追番一半進度

265羽

26LV
舊 05-06-16, 12:02 AM   #250
Celes

引用:
作者: 小嘉 查看文章
追番一半進度

265羽

26LV

我都無事過左強化1,隻boss會中毒的,攞左把劍。
朝lv50地獄出發

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 11:52 AM

手機版 | APP版