Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-19-15, 09:34 PM   #701
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
全部連住拉定分開?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-15, 09:44 PM   #702
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
作者: anyone 查看文章
全部連住拉定分開?
一條蛇用一隻手, 我用speed 8順住個beat拉就ok, 之前幅度唔夠大頭尾好易認唔到

舊 09-19-15, 11:52 PM   #703
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
終於靠實力上左We're the friend Pro top 100
我拉到落底搵唔到
睇真dd原來鬼巨排咁前
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-15, 12:37 AM   #704
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
終於第一次過到master……回血隊萬歲
開始覺得呢隻同pad一樣,好明顯感到玩家本人升lv……

舊 09-20-15, 12:40 AM   #705
anyone
The One
↘嫁

望住隻pro仇劍仲係好灰

舊 09-20-15, 12:44 AM   #706
JMi

引用:
作者: 尼路 查看文章
終於第一次過到master……回血隊萬歲
開始覺得呢隻同pad一樣,好明顯感到玩家本人升lv……
開始覺得呢隻同PAD一樣 好明顯感到無隊打分 打PER(轉珠)幾勁都無用 XD

master我推介we are the friends 易到哭泣
舊 09-20-15, 12:46 AM   #707
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: JMi 查看文章
開始覺得呢隻同PAD一樣 好明顯感到無隊打分 打PER(轉珠)幾勁都無用 XD

master我推介we are the friends 易到哭泣
最易唔係拜託了仙杜麗拉咩
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-15, 12:47 AM   #708
JMi

引用:
作者: 空調 查看文章
最易唔係拜託了仙杜麗拉咩
拍子上我覺得呢首仲易少少少少咁 個人差掛
舊 09-20-15, 12:49 AM   #709
anyone
The One
↘嫁

OP1 幾次都係就fc就lag斷我

舊 09-20-15, 12:52 AM   #710
JMi

無計啦 高手係特別易lag機D 平衡返 XD

初初以為PRP係計實力 點知都係一樣鬥分...
坐等小鬼巨巨500

另... 街客撞見課長 但打完又1MISS火火地唔記得按ADD FRIEND
舊 09-20-15, 12:57 AM   #711
空調

註冊日期: Jun 2004
STAR MASTER 殘血過左
都係十連一次抽啲回血卡返黎好打啲
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-15, 01:01 AM   #712
JMi

引用:
作者: 空調 查看文章
STAR MASTER 殘血過左
都係十連一次抽啲回血卡返黎好打啲
友抽都有機中的 GOODLUCK
舊 09-20-15, 01:05 AM   #713
anyone
The One
↘嫁

有fd prp過500啦
有2張cool ssr個分就係double

舊 09-20-15, 01:11 AM   #714
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

PSN  IDcharoncly
引用:
無計啦 高手係特別易lag機D 平衡返 XD

初初以為PRP係計實力 點知都係一樣鬥分...
坐等小鬼巨巨500

另... 街客撞見課長 但打完又1MISS火火地唔記得按ADD FRIEND
500PRP好簡單, 有張SSR打哂全type/同色master combo高少少就有

就算5同色一首master都可以有50+PRP
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-15, 01:11 AM   #715
JMi

有兩張cute得唔得架....

我卡紅冠 希望唔洗隨緣到下年...
引用:
作者: Cly 查看文章
500PRP好簡單, 有張SSR打哂全type/同色master combo高少少就有

就算5同色一首master都可以有50+PRP
有咁易的嗎... 我努力升下咭lv先....
舊 09-20-15, 01:13 AM   #716
anyone
The One
↘嫁

係ssr都得架喇

舊 09-20-15, 01:13 AM   #717
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
弱弱的我prp才剛剛過300

舊 09-20-15, 01:38 AM   #718
Yukii

註冊日期: Jun 2007

個appeal已經去到好盡, 但仲同第1果個差10萬分...
我間房差佢3%je...大家都full perfect無理由差甘遠
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-15, 01:49 AM   #719
JMi

技LEVEL會唔會有影響...?
定一首歌發動次數有限
舊 09-20-15, 01:52 AM   #720
Yukii

引用:
技LEVEL會唔會有影響...?
定一首歌發動次數有限
我中間果隻已經係技lv8了
其他果d 1-5不等

以over master來計, top 83萬我先65萬...
舊 09-20-15, 01:56 AM   #721
JMi

明白...

多口一問 突唔突張咭對個分有無影響
詳細我都真係無研究...
舊 09-20-15, 02:06 AM   #722
Yukii

引用:
明白...

多口一問 突唔突張咭對個分有無影響
詳細我都真係無研究...
對分無影響
舊 09-20-15, 02:13 AM   #723
JMi

居然唔洗人鬥突得多
係咪叫做有良心...

定真係要人鬥成隊SUPPORT係SSR... lol

比我估都係技發動問題 可能多note時發動同少note時發動又有影響咁
技我感覺上唔係純random發動 好似總係同一個位有果隻cut in咁
舊 09-20-15, 02:18 AM   #724
Yukii

引用:
居然唔洗人鬥突得多
係咪叫做有良心...

定真係要人鬥成隊SUPPORT係SSR... lol

比我估都係技發動問題 可能多note時發動同少note時發動又有影響咁
技我感覺上唔係純random發動 好似總係同一個位有果隻cut in咁
呀, 知咩事...
我未升晒d support...所以唔夠appeal..

此篇文章於 09-20-15 02:22 AM 被 Yukii 編輯。
舊 09-20-15, 02:24 AM   #725
JMi

引用:
作者: Yukii 查看文章
呀, 知咩事...
我未升晒d support...所以唔夠appeal..
啊係呀 之前強間都提過要升多餘sr ssr做support...

如果support都食到隊長技的話 成件事仲絕 lol

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:54 PM

手機版 | APP版