Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-15, 01:49 AM   #626
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
本家/ML/CD/周邊

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 01:51 AM   #627
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
呢D來來去去都係呢班囡囡姐
無D好絕的動漫連動 我係唔會喪課的...

加上呢隻GAME唔會出到張曲藝式BALANCE BREAKER掛 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 01:51 AM   #628
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
你要咁諗
抽左返黎可以放係小屋把玩

舊 09-18-15, 01:56 AM   #629
JMi

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
你要咁諗
完全明 只係我唔太好呢D
我堅係為玩音GAME先開呢隻玩下

如果課完有張有超得SSR任揀卷 我都會支持下 XDDDD
舊 09-18-15, 01:59 AM   #630
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
有sr卷就偷笑啦
或者好似cc咁比張sp卷你

舊 09-18-15, 02:07 AM   #631
nestlch
Senior Gamer

註冊日期: May 2014
引用:
作者: JMi 查看文章
玩得呢D課金GAME多睇化左
要圖我不如買本畫集...
所以咩GAME都好我都會考慮埋實際張咭對玩隻GAME有咩幫助先課金抽

當然都有死穴既
還好呢隻GAME應該唔會有咩連動
課金game我就玩咗幾年,
開頭都好唔理性想乜都齊晒,
好多時抽完一大堆野放係度唔會用,
真係有過慘痛回憶先會學識理性。

有時一諗到隻game 關server, 就乜都冇, 留返啲錢都好的。
nestlch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 02:10 AM   #632
nestlch
Senior Gamer

註冊日期: May 2014
引用:
作者: JMi 查看文章
完全明 只係我唔太好呢D
我堅係為玩音GAME先開呢隻玩下

如果課完有張有超得SSR任揀卷 我都會支持下 XDDDD
granblue呢個真係做得好, 其他game真係要學吓 XDDD
nestlch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 02:11 AM   #633
JMi

引用:
作者: nestlch 查看文章
課金game我就玩咗幾年,
開頭都好唔理性想乜都齊晒,
好多時抽完一大堆野放係度唔會用,
真係有過慘痛回憶先會學識理性。

有時一諗到隻game 關server, 就乜都冇, 留返啲錢都好的。
完全明
我自己最怕都係抽完D野無用

同埋暫時1PACK 30抽確率係0.45張SSR
我個人仲係覺得唔抵玩... 唔抵玩到免費石都想KEEP起等下先抽
小鬼咁古埃及來的另計啦
引用:
作者: nestlch 查看文章
granblue呢個真係做得好, 其他game真係要學吓 XDDD
umm 其他gbf都仲要課先送
brave frontier係神到 上個網址填下野係送張ssr自己任揀
係揀到全game最屈果d隊長咁...

我完全唔會期望各大廠都咁放水 搞下笑姐 XD
買8000石送4000石我諗會有DD可能

此篇文章於 09-18-15 02:14 AM 被 JMi 編輯。
舊 09-18-15, 02:18 AM   #634
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
求助...
個BandaiNamco ID 之前綁的save 比我洗左, 我想綁我而家玩緊果個, 我點先可以解除之前個綁定?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 02:42 AM   #635
JMi

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
求助...
個BandaiNamco ID 之前綁的save 比我洗左, 我想綁我而家玩緊果個, 我點先可以解除之前個綁定?
記憶中我都搵唔到可以解綁 所以開左個新ID比新玩個ACC...

試下就咁用新acc連上你id度 睇下會唔會overwrite到囉唯有....
但睇唔明日文的話都係小心d搞的好
舊 09-18-15, 02:46 AM   #636
anyone
The One
↘嫁

好似可以同pass一樣 將成個BNID acc資料過去另一個acc?

舊 09-18-15, 02:52 AM   #637
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
等下先啦
佢講過話遲d update可以比人解除已綁既笨大ID
幾時UP就唔知啦...
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 02:55 AM   #638
anyone
The One
↘嫁

第1次十連再一抽得3sr
都係無ssr

舊 09-18-15, 07:38 AM   #639
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
你要咁諗
小屋唔係用來玩秘書小姐咩

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 08:58 AM   #640
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
如果佢ranking 冇特效卡,你將抽番黎的錢換晒做水可能重抵玩

秘書小姐的工作環境越黎越差

FGO : 339,715,785

此篇文章於 09-18-15 09:07 AM 被 ~小鬼~ 編輯。
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 09:48 AM   #641
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
如果只係間唔中課1-2pack
真係留番d石升下rank打ev好過

呢類game課金唔同pad cc果d
唔係用pack做單位
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 09:50 AM   #642
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: 紫月  查看文章
如果只係間唔中課1-2pack
真係留番d石升下rank打ev好過

呢類game課金唔同pad cc果d
唔係用pack做單位
追一張卡,基本單位我覺得係十下

舊 09-18-15, 09:53 AM   #643
廢人
The One

無TRADE抽唔落
對我黎講抽無印CG開心D
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 10:07 AM   #644
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
打完MASTER抽左一下十連有MIKU KIRARI+3SR..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 10:17 AM   #645
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
手痕單抽左3下全滅
點解大家咁多10連仲要中咁多好野

舊 09-18-15, 10:23 AM   #646
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: ko121314 查看文章
手痕單抽左3下全滅
想要抽多兩次十連大家都知點做

舊 09-18-15, 10:42 AM   #647
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 廢人 查看文章
無TRADE抽唔落
對我黎講抽無印CG開心D
由手機版發出
呢隻友抽都會出SR開心下

無印唔係重課,出張SR都難

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 10:44 AM   #648
JMi

引用:
作者: ko121314 查看文章
手痕單抽左3下全滅
一個forum幾十人玩總有人法老上身無咩出奇既...
尤其是呢d寫埋機率比你睇的 其他人中咩連參考價值都無
唔好同人比 同人唔同命架玩呢d... XD
舊 09-18-15, 10:52 AM   #649
廢人
The One

>呢隻友抽都會出SR開心下
>無印唔係重課,出張SR都難

依邊D SR咪姐係果邊D強R
SSR等於SR
果陣出強R開心過中D廢技既SR嫁
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-15, 11:20 AM   #650
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 廢人 查看文章
>呢隻友抽都會出SR開心下
>無印唔係重課,出張SR都難

依邊D SR咪姐係果邊D強R
SSR等於SR
果陣出強R開心過中D廢技既SR嫁
由手機版發出
中SR心理上點都開心過中R,
以純抽卡角度來睇

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:09 AM

手機版 | APP版