Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-15, 11:25 AM   #401
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
有冇邊度易跌皇冠....想覺醒隻巨人都唔得

當人地一首歌5分鐘賺到30000分而你只有20000分,你開turbo都只係見到對面車尾越來越遠
獎品係囡囡我都只會hea跑算了
賽跑呢d唔適合我玩... 仲要係我架錢七鬥人法拉利
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 11:31 AM   #402
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: JMi 查看文章
獎品係囡囡我都只會hea跑算了
賽跑呢d唔適合我玩... 仲要係我架錢七鬥人法拉利
我果架只係單車黎

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 11:31 AM   #403
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
我果架只係單車黎
寶馬單車
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 11:32 AM   #404
JMi

引用:
我果架只係單車黎
BENZ單車
我連HONDA都渣唔起...
舊 09-13-15, 12:45 PM   #405
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
新圖已被爆

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 12:49 PM   #406
~小鬼~
白虎白虎白白虎

喵同兔都好想要,到時抽兩下先

舊 09-13-15, 01:06 PM   #407
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
17歲同貓
我好安全
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:16 PM   #408
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: JMi 查看文章
因為無玩過LL 我都想問EVENT係咪大概會

抽特效角易打高分D
煲指定歌鬥總分
跟排名送囡囡

咁樣??
LLSIF既活動係冇特效角

活動後期有3類,輪流換

某角色活動 :自己求其選歌打拿開活動歌的item(當然打越難一次拿越多
再用item開佢指定活動歌(呢個先重點計分
之後因為驚人打活動歌太多會悶所以加了--燒4倍item拿4倍點功能,變相可以打少d同一首歌

score match :4人場random曲,第一名拿最高點,最後名甚至gameover...都有點
不過最後都係燒肝鬥打得多

festival :一條血連續打幾首歌,你選難度後佢random出歌目
當然又係鬥打得多

活動角都係打到指定點數送一張
通常有定時清體力打到最後唔洗燒石都拿得到呢一張
另外就鬥排名點數再送一張用來突破
現在已經到入5萬位就有呢一張,要燒下活動送的石先入到

デレステ情況唔洗食一張突破,又或可能排名獎品要加多幾張食星數?
都要等佢活動出先知

此篇文章於 09-13-15 01:18 PM 被 fantasy俊仔 編輯。
fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:28 PM   #409
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
如果係SIF個類ev基本上HEA打肯比下石就得拎得晒ev獎品
反而輕鬆

要上top rank個d就另計
但都係講緊ev期 x 約20小時一日咁打
唔係全休就基本上一定頂盡2nd tier

unit力只係推時速
不過首歌長短更重要 (所以見到樂曲時間表記住bookmark)

但我覺得呢隻ev 佢會玩埋random drop
咁就gg 唔跌就係唔跌
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:41 PM   #410
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 紫月  查看文章
如果係SIF個類ev基本上HEA打肯比下石就得拎得晒ev獎品
反而輕鬆

要上top rank個d就另計
但都係講緊ev期 x 約20小時一日咁打
唔係全休就基本上一定頂盡2nd tier

unit力只係推時速
不過首歌長短更重要 (所以見到樂曲時間表記住bookmark)

但我覺得呢隻ev 佢會玩埋random drop
咁就gg 唔跌就係唔跌
諗起未跌過皇冠既自己...
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:49 PM   #411
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: hyakki 查看文章
你不孤獨(拍肩
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:50 PM   #412
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
人品這東西....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:15 PM   #413
~小鬼~
白虎白虎白白虎

我都覺有random drop...
唔係星數有乜用

舊 09-13-15, 02:19 PM   #414
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
我都覺有random drop...
唔係星數有乜用
會唔會到時有人:
打左XX場出左15張,event畢業啦\ /
咁架

舊 09-13-15, 02:20 PM   #415
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

五十嵐

舊 09-13-15, 02:23 PM   #416
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
五十嵐

佢抽唔返自己?

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:31 PM   #417
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
會唔會到時有人:
打左XX場出左15張,event畢業啦\ /
咁架
我覺得會見到,打左過百場1隻都冇的多

舊 09-13-15, 02:49 PM   #418
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
小鬼打左XX場出左15張,event畢業啦

我打左過百場1隻都冇

舊 09-13-15, 03:24 PM   #419
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
3D 會LAG機
空調 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 05:13 PM   #420
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: hyakki 查看文章
你不是一個人
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 05:50 PM   #421
JMi

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
你不是一個人
我都未跌過...

但第一次按果個箱就出左個 好鬼邪 XD
而且得一個 升邊隻先都好難決擇.......
舊 09-13-15, 05:58 PM   #422
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 空調 查看文章
3D 會LAG機
咩機?我用3年前部m7 都好順,不過好噴電a
由手機版發出

此篇文章於 09-13-15 06:20 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 06:24 PM   #423
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
ITEM係咪打MASTER會易出D?
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 06:29 PM   #424
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
Master過到低分,同pro高分過邊個高跌率呢...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 06:30 PM   #425
JMi

引用:
大大們話無乜關係 要出就出

反而每日個指定up有點料到的 今日打幾次都有裙

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版