Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-15, 01:10 AM   #351
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: JMi 查看文章
要煲死CUTE隊了...(十連慎入)

CUTE隊有無人個技回血架......
裙都仲OK 紅冠都箱出左個 問題係卡左係紅頸鏈度...
有,我冇卯月,我的cute 隊好弱

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:21 AM   #352
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
我隻杏只差紅皇冠........
打極PRO都唔出,
一定要打MASTER先易有嗎.........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:22 AM   #353
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
作者: axe1292 查看文章
我隻杏只差紅皇冠........
打極PRO都唔出,
一定要打MASTER先易有嗎.........
死煲就有...
乜級都會出

舊 09-13-15, 01:26 AM   #354
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
每隻色皇冠都有兩隻 不過無SSR卡
頑張ります

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:32 AM   #355
~小鬼~
白虎白虎白白虎

如果講練成一隊,裙的地獄程度比冠重地獄

舊 09-13-15, 01:38 AM   #356
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
如果講練成一隊,裙的地獄程度比冠重地獄
特訓左9隻sr後通常差最多係各色項鍊 裙係屋企回收同共通item bonus比好多

舊 09-13-15, 01:39 AM   #357
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: reiyaw 查看文章
SR有緒方回3 R我自己有三隻都回血2 (道明寺 宮本法國人 前川貓)
我都發覺呢轉中左個宮本回到血 個世界唔同晒了...
打難度25都唔會死了......
引用:
有,我冇卯月,我的cute 隊好弱
即是擺頭卯月好過杏嗎?
基本上D乜值物值係有咩用我係無理過 lol
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:47 AM   #358
~小鬼~
白虎白虎白白虎

引用:
我都發覺呢轉中左個宮本回到血 個世界唔同晒了...
打難度25都唔會死了......

即是擺頭卯月好過杏嗎?
兩隻我估差唔多答你唔到

隻game要練5個正選十個後備....
所以3色各5個最好

此篇文章於 09-13-15 01:49 AM 被 ~小鬼~ 編輯。
舊 09-13-15, 01:50 AM   #359
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
即是擺頭卯月好過杏嗎?
隊長技加分兩隻都差唔多
不過尻村全面d 三種都加30% 杏就淨Vi+90%
如果自己紅隊Visual人多先放杏中間比較實際

舊 09-13-15, 01:51 AM   #360
JMi

都係慢慢升 有event要認真打分先研究吧啦 XD

養多隊藍色先
舊 09-13-15, 01:54 AM   #361
~小鬼~
白虎白虎白白虎

有event 應該世界大戰

舊 09-13-15, 01:57 AM   #362
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
你地講到裙好易跌, 點解我打左成個鐘可以一條都無...=.=
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 01:57 AM   #363
JMi

因為無玩過LL 我都想問EVENT係咪大概會

抽特效角易打高分D
煲指定歌鬥總分
跟排名送囡囡

咁樣??
舊 09-13-15, 02:00 AM   #364
JMi

引用:
作者: Yukii 查看文章
你地講到裙好易跌, 點解我打左成個鐘可以一條都無...=.=
無課要小數目梗係覺得易達標D
課長你咁多隻又升... 天文數字咁我都唔知點追...
遲D總會開打指定進化料的任掛....

講返50石爆條氣我覺得好唔抵玩... 1石爆5氣的話我課來煲歌
舊 09-13-15, 02:04 AM   #365
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
要煲死CUTE隊了...(十連慎入)

CUTE隊有無人個技回血架......
裙都仲OK 紅冠都箱出左個 問題係卡左係紅頸鏈度...
呢個世界公平咩
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:10 AM   #366
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
因為無玩過LL 我都想問EVENT係咪大概會

抽特效角易打高分D
煲指定歌鬥總分
跟排名送囡囡

咁樣??
無特效
鬥多ssr

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:12 AM   #367
nestlch
Senior Gamer

註冊日期: May 2014
新手一問,
角色Star rank係咪放係center位先有效?

裙今日打咗7條,冠一個都冇 @@
nestlch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:15 AM   #368
JMi

引用:
作者: anyone 查看文章
無特效
鬥多ssr
咁得了
平民可以無視 真好
舊 09-13-15, 02:18 AM   #369
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
有event 應該世界大戰
我始終覺得音GAME 打RANK 係好M ge一個行為
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:19 AM   #370
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
不過果邊要全覺醒要用幾張卡
而拎到1張ge條件都好簡單下,得閒keep住打下就有
另一種就係打歌拎item做入場卷再打分

呢度拎到一張再特訓就基本可以埋單

引用:
作者: izumo 查看文章
我始終覺得音GAME 打RANK 係好M ge一個行為
望住其它人甩晒都S
而你Full+全perfect反而仲低分ge感覺係

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:30 AM   #371
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
望住其它人甩晒都S
而你Full+全perfect反而仲低分ge感覺係
免費遊戲既代價
因為99%既PFF player而令1%既PFU陷於實力不等於一切既困局

不過手遊大廠們真係賺到笑
未出事 課金法出現前唔寫明機率真係惡魔一般既手法

舊 09-13-15, 02:33 AM   #372
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
40抽, 3sr, 2藍有花, 0ssr
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 02:37 AM   #373
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: kimtch 查看文章
40抽, 3sr, 2藍有花, 0ssr
.......有無咁黑全保底

舊 09-13-15, 02:53 AM   #374
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
我仲係首抽個loop度/
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-15, 03:09 AM   #375
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
無特效
鬥多ssr
你忘記了鬥肝健康

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:04 AM

手機版 | APP版