Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-08-15, 04:55 PM   #976
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我插左成晚都插唔死
結果投左2石打死左佢 反正兄貴就咁插都扣萬七 兩個兄貴一齊插加埋能登都打五萬:o)
跟手開Guts普攻打下都打唔少

講真你打完本身又有一粒石 咁比一粒石就可以囉番個時間黎升lv或者打錢我覺得係賺
琴晚同你一路吹水一路吉唔記得kill apps
五飛我既15疲

舊 08-08-15, 04:57 PM   #977
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
用左1石加令咒剛剛殺到B叔,死剩槍哥剩800血...

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 05:00 PM   #978
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
用左1石加令咒剛剛殺到B叔,死剩槍哥剩800血...
戰鬥續行A呢個Skill真係好狗

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 05:04 PM   #979
xearo
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
剛剛去打B叔
打到只B叔得返14萬血用左令咒
用埋朋友只 ステンノ 用 女神の微笑
洗左4次就中左即死 搞掂左只 B叔
好好運 囧
xearo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 05:05 PM   #980
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
有冇人掛緊即死寶巨人物可以借來打B叔
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 05:07 PM   #981
xearo

9LV的3星槍哥
要唔要 囧
舊 08-08-15, 05:08 PM   #982
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

我呢兩日掛緊寶石哈桑

舊 08-08-15, 05:15 PM   #983
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我想知佢計お気に入り係掛果隻定用緊果隊最頭果隻

隻game對面出寶具/大絕一定打最頭果個
變左其實擺最頭果個一定想擺有閃避技既人......

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-08-15, 05:19 PM   #984
ouki
戸松控

我id 251361825
舊 08-08-15, 05:22 PM   #985
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我想知佢計お気に入り係掛果隻定用緊果隊最頭果隻

隻game對面出寶具/大絕一定打最頭果個
變左其實擺最頭果個一定想擺有閃避技既人......
如果有人add左我可以睇下 我用緊玉藻前定 J德

玉藻前 > 排第2
J德 > 用緊既隊排第1
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 05:24 PM   #986
xearo

好友已加
隊長換埋 槍哥了
舊 08-08-15, 05:28 PM   #987
ouki
戸松控

已add thx
舊 08-08-15, 05:28 PM   #988
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: rfdingo 查看文章
如果有人add左我可以睇下 我用緊玉藻前定 J德

玉藻前 > 排第2
J德 > 用緊既隊排第1
J德.....
即係睇現任隊長
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 05:33 PM   #989
ouki
戸松控

有冇人其實分左幾隊不同隊長
舊 08-08-15, 05:53 PM   #990
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

唔別cost所以分左兩隊
分別係擺綠茶係前面定擺兄貴係前面

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-08-15, 06:16 PM   #991
stcdavidhk

想問官網封面隻3星波斯B叔好唔好用??

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 08-08-15, 06:36 PM   #992
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問官網封面隻3星波斯B叔好唔好用??
巨巨FD LIST 見吾王寶具LV2
你中左2張
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 06:44 PM   #993
stcdavidhk

引用:
作者: 小嘉 查看文章
巨巨FD LIST 見吾王寶具LV2
你中左2張
第一次10連出左2張,第2次10連5星禮裝都冇

舊 08-08-15, 06:44 PM   #994
gingq7

我見我FD LIST有J得寶具LV2, 吾王寶具LV2, 能登寶具LV2...
舊 08-08-15, 06:58 PM   #995
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
我呢兩日掛緊寶石哈桑
你的哈桑很勁啊,我想要

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 07:28 PM   #996
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
你的哈桑很勁啊,我想要
你用佢插死左B叔?
我琴晚擼左3個鐘唔記得kill apps 憤而quit game

舊 08-08-15, 08:38 PM   #997
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
你用佢插死左B叔?
我琴晚擼左3個鐘唔記得kill apps 憤而quit game
不,只是正常用覺得他延不錯啦

暫時也不敢挑b叔

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-15, 08:46 PM   #998
stcdavidhk

睇黎升到lv26開始要回氣至升到...

舊 08-08-15, 08:46 PM   #999
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
不,只是正常用覺得他延不錯啦

暫時也不敢挑b叔
只要有即死系技能,加上根性、時間同運氣(重要)人人都可以插死B叔。

舊 08-08-15, 09:41 PM   #1000
gingq7

B叔絆去到lv3有寫"寶具:十二之試練", 但唔知點用...

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:53 PM

手機版 | APP版