Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-07-15, 10:03 AM   #851
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

尋晚儲石抽中紅a..
心雄加手痕
課左金..
基本上乜好野都無中..
爆死左自己..
課金暫時還是拿來加卡庫或回復行動力吧,拿來抽感覺不太反算

現在不太夠錢明明是經驗卡日我也唯有繼續主線,勉強還夠打

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:05 AM   #852
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我開始覺得用能登開局好D J得真係細力到唔覺自己打緊機:o)

綠茶個寶具大力到痴線 能登都講緊打7400佢已經打9800

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:05 AM   #853
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

建議無錢真係唔好打咁多經驗卡..
50個位好快爆....
爆左你又無理由拎番出去賣
拎去食你又無錢....

無錢真係萬萬不能wwww

舊 08-07-15, 10:06 AM   #854
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:

回體最好都唔回住, 而家上限咁少真係好蝕
其實開箱個價值好似都唔高, 重覆servant只能夠食, 唔可以入2隻
現階段真係好難爆箱, 經驗值怪清一清又有位繼續去

舊 08-07-15, 10:08 AM   #855
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我開始覺得用能登開局好D J得真係細力到唔覺自己打緊機:o)

J得個用法只係永動機....唔係即死基本奈她唔何....雙J得WWWW

能登本來就係後期型....應該MAX左先見到個寶具的力水
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:09 AM   #856
鐵之侍

引用:
建議無錢真係唔好打咁多經驗卡..
50個位好快爆....
爆左你又無理由拎番出去賣
拎去食你又無錢....

無錢真係萬萬不能wwww
有兩個版本的槍哥我也沒錢升寶具

說來友情抽那兒我今早抽5次左右中4個英靈,除了兩個重複外中了r姐和莎翁,其實好運的話友情抽也不錯(最少有經驗卡實用過禮裝)

引用:
作者: ko121314 查看文章
其實開箱個價值好似都唔高, 重覆servant只能夠食, 唔可以入2隻
當你手上越來越多英靈就一定要開箱的了,最煩還是經驗卡和英靈放在一起

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-07-15 10:11 AM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-07-15, 10:12 AM   #857
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:

所以我先叫大家唔好太在意 J得
又難升又細力,下下會頭尾雙J得磨的話真係人都癲

而家我主力都升玉藻前先
J得勉強夠用就唔升住嚕

另外5星尾期大數好似差唔多,所以後期 如果d怪 高血高攻,J得個永動機就會開始回唔切
*之前巴哈有人講 個prg code,敵我攻擊同一條 式黎乘,即係克屬個d都一樣,咁要改難度方向就係 怪既血攻技 為主了

此篇文章於 08-07-15 10:14 AM 被 rfdingo 編輯。
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:12 AM   #858
蛋撻王子
功德完滿

引用:
但食重複英靈強化寶具要2萬蚊一次...
勁貴囉

舊 08-07-15, 10:13 AM   #859
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:

一向用貞徳+盾子ちゃん都係磨血
無諗過打得快…唔死就得

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:14 AM   #860
ko121314
Game Master

引用:
勁貴囉
聽日打錢關, 中級1場9萬up, 又易打

舊 08-07-15, 10:15 AM   #861
鐵之侍

引用:
勁貴囉
看你是多少星,1星的初期5000千左右也可以了(剛才我終於強化了小次郎的寶具了)

舊 08-07-15, 10:16 AM   #862
Eclair
Game Master
俺はMだ

マリー王妃成日令我聯想起艦これ既ヲちゃん…

、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
舊 08-07-15, 10:19 AM   #863
蛋撻王子
功德完滿

引用:
聽日打錢關, 中級1場9萬up, 又易打
聽日一齊努力

要刷番幾十萬旁身先得..

引用:
看你是多少星,1星的初期5000千左右也可以了(剛才我終於強化了小次郎的寶具了)
無留意原來唔同星有唔同
2萬蚊我係見3星係呢個價

畢竟我無重複4星5星啊

引用:
作者: Eclair 查看文章
Mary好靚....
好可惜抽唔中.....

舊 08-07-15, 10:25 AM   #864
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
聽講絆max會解禁第二件寶具

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:27 AM   #865
Eclair
Game Master
俺はMだ

引用:
聽日一齊努力

要刷番幾十萬旁身先得..

無留意原來唔同星有唔同
2萬蚊我係見3星係呢個價

畢竟我無重複4星5星啊

Mary好靚....
好可惜抽唔中.....

而家抽多多都無用…真係升唔切…
又無Cost 可以出晒…

暫時
貞徳+盾子+Sub マリー
想放埋Saber Lily都唔得…

不過真愛係マリー
舊 08-07-15, 10:31 AM   #866
vk1052
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2007
有冇人想要5* 孔明 A/C, 昨天攞番D 舊A/C 抽10連,有2個A/C中咗佢
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:32 AM   #867
ko121314
Game Master

引用:

暫時
仲有萬惡的禮裝, 入到人都裝唔到禮裝
想問下而家有咩寶具帶即死?
平價o既有幸運E, 荊軻, 仲有無??

舊 08-07-15, 10:39 AM   #868
蛋撻王子
功德完滿

引用:

暫時
當唔夠COST既時候就更知道盾妹既好.....
呢個設定太正.....

引用:
仲有萬惡的禮裝, 入到人都裝唔到禮裝
想問下而家有咩寶具帶即死?
平價o既有幸運E, 荊軻, 仲有無??
我而家都係放4星禮裝咋..
入到禮裝放唔入人..
五星禮裝好似12COST (尋晚中....)

我主力放呆毛Saber
諗緊四星禮裝用
1. 天の晚餐 自身NP獲得25% up
2. 優雅たれ 爆擊"發生率"增加25%

3. 五星士郎 buster性能加25%

雖然睇落天之晚餐好似盡快儲到寶具好似好D
但其實寶具好有機會我一場都係放得一次..
所以諗緊 優雅たれ 對我會唔會有用D..

未決定到...

舊 08-07-15, 10:44 AM   #869
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: vk1052 查看文章
有冇人想要5* 孔明 A/C, 昨天攞番D 舊A/C 抽10連,有2個A/C中咗佢
已pm~~~~

舊 08-07-15, 10:44 AM   #870
カンザキ
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
引用:
我要~
想比fd用

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:53 AM   #871
vk1052

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: siuterry 查看文章
已pm~~~~

引用:
作者: カンザキ 查看文章
我要~
想比fd用

OK, 今晚把CODE PM給2位大大
vk1052 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 10:56 AM   #872
カンザキ
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
引用:
thx~~

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 11:01 AM   #873
gingq7

註冊日期: May 2008
打到第一章中段:

用 J得+盾子+support, 打一場十幾廿分鍾
頂唔順下換隻巴車落去, 同lv下攻擊力有J得3倍

有狂戰士清關真係快好多, 由其是經驗關果d手, 一刀一隻...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 11:01 AM   #874
鐵之侍

引用:
引用:

Mary好靚....
好可惜抽唔中.....

不單美又很有用,故事中的性格也延討好,外加種田梨沙配音一定會是人氣角

引用:

雖然睇落天之晚餐好似盡快儲到寶具好似好D
但其實寶具好有機會我一場都係放得一次..
所以諗緊 優雅たれ 對我會唔會有用D..

未決定到...
我覺得龍脈最實際,一開場就有30點nip了(據知升級了最大可以有50點),還可加hp和atk,就是增加cost數比較麻煩(我現手上數件龍脈,可惜cost的問題沒用多少)

此篇文章於 08-07-15 11:06 AM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-07-15, 11:08 AM   #875
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
Thx,

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:58 PM

手機版 | APP版