Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-03-15, 10:38 AM   #326
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
集中自己要用的是好,但最好平均升其他會當主力的職階,兵種相克很重要的

是隨劇情升絆的,正因如此我平時不用她(當然不是她不好用),反正要人幫手時都一堆有得用,不過是最弱那個
其他職階我得3星Rider牛若丸一個咋..
有Rider既經驗卡已經盡餵比佢架啦ww

呢d完全無野好用既情況真係好想課金囉ww

唉..一開新坑就無心機番工

舊 08-03-15, 10:42 AM   #327
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章

唔好自爆
我尋晚自爆左
有4星裝外,仲有隻4星架....狂戰士.....

唔通要玩一波流
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:50 AM   #328
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
隻野d fd有咩意義,用完失晒跡

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:52 AM   #329
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: rfdingo 查看文章
唔好自爆
我尋晚自爆左
有4星裝外,仲有隻4星架....狂戰士.....

唔通要玩一波流
呢隻GAME現階段抽野見4星英靈算係咁架啦
見5星個D師兄好好彩

但我都係諗住等佢睇下個卡池會唔會拾拾先再試下抽..
google個邊好似咁大單野..

而且好似主線過後D
會加入埋黑Saber同紅Saber可以抽

引用:
作者: T.K. 查看文章
呢樣真係好sad w

舊 08-03-15, 10:53 AM   #330
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:

Go!
課金完即刻去申請退$

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 10:58 AM   #331
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
本人已習得EX 寶具技能----無限之禮裝Unlimted Dress Works
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:07 AM   #332
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:

你是儲了一堆石沒用嗎?

我不理的,夠數就用了

引用:
作者: T.K. 查看文章
要一段時間才會回來的,所以用fd時要慎選人,非主線的自己覺得夠打就用lv1學妹吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:14 AM   #333
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
我想問下入CODE個度
UBW BD BOXSET條code係拎咩嫁?
我有boxset都唔知有條咁既code...

舊 08-03-15, 11:17 AM   #334
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
你是儲了一堆石沒用嗎?

我不理的,夠數就用了

要一段時間才會回來的,所以用fd時要慎選人,非主線的自己覺得夠打就用lv1學妹吧
尋晚午夜到而家都唔返黎,都行開好遠w

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:20 AM   #335
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
http://typemoon.com/news/2015/0ibidm

各位未刷到的不如等IOS版至刷啦,冇睇錯一開波就送16石

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)

此篇文章於 08-03-15 11:34 AM 被 stcdavidhk 編輯。
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:26 AM   #336
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
http://typemoon.com/news/2015/0ibidm

各位未刷到的不如等ISO版至刷啦,冇睇錯一開波就送16石
唔止, 遲過Android出每多一日多一粒

舊 08-03-15, 11:29 AM   #337
stcdavidhk

引用:
作者: psidef 查看文章
唔止, 遲過Android出每多一日多一粒
係wo,睇溜左=0=

咁唔該改好抽池同其他野至出,我唔介意等多1頭半個月(反正都延左差唔多1年)

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 08-03-15, 11:30 AM   #338
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
無ios

And 玩家炎上緊營運
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:34 AM   #339
stcdavidhk

引用:
作者: 小嘉 查看文章
無ios

And 玩家炎上緊營運
我支持架(我用bs都刷左2日零5星)

最好係IOS版出之前炎上完改好個池加其他基本野

舊 08-03-15, 11:37 AM   #340
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Eclair 查看文章
Go!
課金完即刻去申請退$
其實都好想試下ww
咁樣接近免費抽咁濟囉www

引用:
你是儲了一堆石沒用嗎?

我不理的,夠數就用了
但40石一次過抽唔係保證一張4星咩~? (禮裝wwww)

我得5石咋嘛~

舊 08-03-15, 11:46 AM   #341
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
其實都好想試下ww

我得5石咋嘛~
10連 = 3星禮*9+4星禮*1
大把片睇, 唔好唔睇

而家繼續一邊番工一邊刷貞德先

舊 08-03-15, 11:47 AM   #342
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
聽日又メンテ
11:00-18:00
7個鐘

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 12:00 PM   #343
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
其實都好想試下ww

我得5石咋嘛~
個人發覺十連或五連抽也不及你一次一次自己抽,後者出英靈的機會較高(好像?)

官方送你的石你用在那兒?

引用:
作者: Eclair 查看文章
聽日又メンテ
11:00-18:00
7個鐘
正好是上班時間影響不大,少了lunch時間打而己,只要不要搞完不見了資料就ok啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 12:02 PM   #344
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ko121314 查看文章
10連 = 3星禮*9+4星禮*1
大把片睇, 唔好唔睇

而家繼續一邊番工一邊刷貞德先
深刻感受添啦直頭ww
暫時真係要死忍住先ww

有朋友見我刷得咁辛苦唔玩
比左個事前登錄code我~~太好了
之前唔知有得事前登錄= =

マジ天使

引用:
個人發覺十連或五連抽也不及你一次一次自己抽,後者出英靈的機會較高(好像?)

官方送你的石你用在那兒?
尋日先開始玩~官方無乜送過石比我咋~
又未打主線...

舊 08-03-15, 12:05 PM   #345
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
兵種相克很重要<<

入場前冇得睇敵方係咩class, 入左場又唔可以比你自由咁同後排交換
玩死朕咩

舊 08-03-15, 12:09 PM   #346
ko121314
Game Master

當初自己淨係reg左2個email事前for IOS
無reg到and機, 搞到而家無事前登錄用.....

舊 08-03-15, 12:10 PM   #347
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: ko121314 查看文章
當初自己淨係reg左2個email事前for IOS
無reg到and機, 搞到而家無事前登錄用.....
本シリアルコードは、Android・iOSで区別しておりません。どちらの端末でもご使用可能ですが、一度ご使用になったシリアルコードは、再度特典を受け取ることはできませんので、十分ご注意の上、ご使用ください

好似冇分別

舊 08-03-15, 12:16 PM   #348
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
REG左兩個事前,先收得一個EMAIL
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 12:21 PM   #349
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: teealpha 查看文章
REG左兩個事前,先收得一個EMAIL
人手手動派件wwww
係咁架啦wwww

舊 08-03-15, 12:22 PM   #350
ko121314
Game Master

引用:
人手手動派件wwww
係咁架啦wwww
1個都收唔到.....

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:17 PM

手機版 | APP版