Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-22-15, 01:05 PM   #876
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
下次有咩活動/新POOL....
而家打完有D悶...
你食左好多卡士蘭????
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 01:31 PM   #877
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
好煩
70lv去到101lv仲未抽到第三張
仲未買過水
剩一日又無理由買水追

傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 01:33 PM   #878
kaimankg
Crazy Gamer
我唔會再出聲

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDwhykkm
XBox Live Gamertagwhykkm
你就好,我打到91都係突1 only

舊 10-22-15, 01:40 PM   #879
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
不買水突爆是人品, 突唔爆都無得怨架喎.
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 01:50 PM   #880
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
今次咁易打先應該買水追

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 02:09 PM   #881
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
你食左好多卡士蘭????
由手機版發出
卡士蘭?
唔明...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 02:10 PM   #882
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
卡士蘭?
唔明...
肝美健

舊 10-22-15, 02:34 PM   #883
yeah yeah

引用:
作者: psidef 查看文章
肝美健
無食..
一直都hea打...
佢又無咩機好抽咁...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 09:05 PM   #884
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
依d活動其實好鬼辛苦
某程度上慘過返工,仲無得收工

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 09:09 PM   #885
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: :bface: 查看文章
依d活動其實好鬼辛苦
某程度上慘過返工,仲無得收工
咁你望佢唔好搞討罰戰啦 討罰慘到OT通頂第二朝仲係公司枱頭D野永遠做唔完咁

呢邊出踏破都OK既 起碼多返D小插曲故事睇下

舊 10-22-15, 09:10 PM   #886
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
卡士蘭?
唔明...
play hard die hard

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-22-15 09:13 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 10:01 PM   #887
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: VTMaldini 查看文章
打完 lv 121 抽中第三隻. 畢業 la !!!!
感謝GAF的大大們幫手補刀!!

現在 Rank 5600 左右, 值唔值得衝上 Rank 5000 拿多張券?
我打到LV155排2700左右, 自己睇下值唔值

此篇文章於 10-22-15 10:11 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 10:48 PM   #888
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
咁多日都唔買水追我覺得突唔爆真係好難怨
我都係星期一開始覺得淆底拍左少少水追
好彩仲俾我追到突滿a

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 11:11 PM   #889
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: JMi 查看文章
咁你望佢唔好搞討罰戰啦 討罰慘到OT通頂第二朝仲係公司枱頭D野永遠做唔完咁

呢邊出踏破都OK既 起碼多返D小插曲故事睇下
討罰如果唔係兩隻獎品其實都見到終點
依排D活動下下都要靠抽真是頂佢唔順

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-15, 11:40 PM   #890
Crazy Gamer

其實有幾多人有睇公告?
公告叫你REINSTALL話會改善運作.

REINSTALL之後真係行得順咗, 而且係會送一粒石咁大把.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:36 AM   #891
Gnosis
グノーシス

改善運作係假, 谷download數先係真
Gnosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:47 AM   #892
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
reinstall 駛唔駛引繼左先?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:52 AM   #893
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Gnosis 查看文章
改善運作係假, 谷download數先係真
突破盲點了
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 01:14 AM   #894
Crazy Gamer

引用:
作者: 天子 查看文章
reinstall 駛唔駛引繼左先?
唔引繼咪即係開新ACCOUNT.....
只係SET 一SET PASSWORD同記低個CODE, 而且做引繼MISSION有石攞的~~
舊 10-23-15, 04:56 AM   #895
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
其實有幾多人有睇公告?
公告叫你REINSTALL話會改善運作.

REINSTALL之後真係行得順咗, 而且係會送一粒石咁大把.
沒reinstall一樣有石攞架

比起reinstall
公告話紅蓮和高文的魔神特效技能在活動後會改動這個比較期待
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 08:29 AM   #896
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
115lv搞掂
仲諗緊買唔買水
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 10:03 AM   #897
T.K.
很黃很暴力

活動2ssr,活動後掉落普通魚池吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-23-15, 10:18 AM   #898
T.K.
很黃很暴力

打到170散水,睇下入唔入到2000

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-23-15, 11:55 AM   #899
clie

註冊日期: Dec 2001
有無人衰到我咁玩到90一隻都抽唔中
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-15, 12:00 PM   #900
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: clie 查看文章
有無人衰到我咁玩到90一隻都抽唔中
我105前都係白果.

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:24 AM

手機版 | APP版