Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-20-15, 11:17 AM   #826
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
應該25ap EV 序吧
6*7000=42000
仲要唔駛錢
之前隊野唔夠力過,而且要短時間谷肥ev關唔夠打曜日快.......而家谷左exia上5x解埋專用任就可以試試....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 12:55 PM   #827
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: Asurada 查看文章
到底食佐幾多r咭呀?
我食必殺任務送既咭,一次升一次咋喎
仲有一張得25%成功,唔敢食

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 02:46 PM   #828
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: sdexam 查看文章
無~~~~~
thx a lot
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 03:04 PM   #829
T.K.
很黃很暴力

KFC 仲未畢業??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-20-15, 03:20 PM   #830
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
KFC 仲未畢業??
都未吊糊

斬了二百一十只鶸

元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 03:30 PM   #831
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Thumbs up

有冇人可以畀我加好友

好多活死人

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 03:35 PM   #832
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: 2009 查看文章
有冇人可以畀我加好友

好多活死人
萌新求大佬加友

id KFC
掛六十等特效射擊紅月卡蓮
舊 10-20-15, 04:07 PM   #833
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
隻game再唔update下個touchscreen sensor就迫我棄game....
用美少年出完超必一定禁唔番佢番嚟(個大佬傘住)跟住就夾死.....係下面cursor揾得嚟都蚊訓...
其他人成日都要禁2下先禁到...到底想點呀....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 04:11 PM   #834
T.K.
很黃很暴力

幾場30ap肥一uc,想點?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-20-15, 04:14 PM   #835
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: GP03D 查看文章
隻game再唔update下個touchscreen sensor就迫我棄game....
用美少年出完超必一定禁唔番佢番嚟(個大佬傘住)跟住就夾死.....係下面cursor揾得嚟都蚊訓...
一堆機...一定搵唔返要個隻....我成日都係咁輸..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 04:24 PM   #836
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
一堆機...一定搵唔返要個隻....我成日都係咁輸..
一開隻CC玩就感覺差距有幾大
好彩係有AUTO低難度果D禁哂佢就輕鬆
一打高難度真係...
成個介面設計都好差,要執真係有排攪
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 04:47 PM   #837
T.K.
很黃很暴力

我覺得有自動,a空氣盾打開即轉第二隻b拉,a 自動返去易打左
不過我用大機玩

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-20-15, 04:51 PM   #838
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
只要畫面最右同我出晒5隻車頭icon做切換已經好好多....右下個車頭icon横掃都同我70%以上冇反應....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 05:18 PM   #839
choy9353
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
幾場30ap肥一uc,想點?
玩左一陣,我都想問D趺箱率係唔係奇低...
有冇強運既機?
choy9353 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 05:20 PM   #840
T.K.
很黃很暴力

我打返7000算數

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-20-15, 06:23 PM   #841
psidef

註冊日期: Apr 2007
Lv 115畢業.

舊 10-20-15, 07:52 PM   #842
T.K.
很黃很暴力

育成目標

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-20-15, 09:07 PM   #843
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
終於入手蘭斯洛特
不過開放Geass之咒縛要求幾麻煩
要突破一次才昇到75LV才開放到

各位巴打可以加我好友嗎?
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 10:01 PM   #844
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: GP03D 查看文章
美少年出完超必番唔到屋企好正常
除非你開多次技斬番轉頭, 關touch咩事
開完必殺你都仲係target野果部機, 唔洗再揀過
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-15, 11:08 PM   #845
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
終於入手蘭斯洛特

唔係70咩?

舊 10-20-15, 11:08 PM   #846
T.K.
很黃很暴力

係70
蘭斯抽,r好似易出左

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 10-20-15 11:10 PM 被 T.K. 編輯。
舊 10-20-15, 11:12 PM   #847
T.K.
很黃很暴力

見到79級剎那www

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-20-15, 11:38 PM   #848
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
終於入手蘭斯洛特

別嚇我 , 我忡未有上限75等級的蘭斯
舊 10-20-15, 11:53 PM   #849
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
133360172~仲有2個位

今次EVENT 去打幾多號完?岩岩先用10石買左水同BP藥

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-15, 01:01 AM   #850
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 天子 查看文章
133360172~仲有2個位

今次EVENT 去打幾多號完?岩岩先用10石買左水同BP藥
23日維護前
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:05 PM

手機版 | APP版