Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-19-15, 12:27 PM   #776
psidef
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: Asurada 查看文章
我求佐兩次好友都係得幾個GAF朋友加我
反而街客就大把
仲有三個位
已申

個名得十個位好難搞, 擺GAF又落唔到其他......

舊 10-19-15, 12:42 PM   #777
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: yorkyork 查看文章
你係咪中文,
要去日本個個網,
你睇左下角,
轉做英文,再轉返做日文就去到日本客服
THX已SEND多次,希望早日收到
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 12:42 PM   #778
Bonejack
Senior Gamer
遊俠‧武神裝攻大積加

註冊日期: Aug 2005
想問問升機方面, 有無需要max咗先合?

例如, ssr最大lv為60, lv1合lv1 同 lv60合lv60, 張咭性能方面有無分別?

請賜教。謝謝!

Bonejack 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 12:45 PM   #779
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Bonejack 查看文章
想問問升機方面, 有無需要max咗先合?

例如, ssr最大lv為60, lv1合lv1 同 lv60合lv60, 張咭性能方面有無分別?

請賜教。謝謝!
無, 只係合成時BASE UNIT越高LV, 合成費用就越貴
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 12:49 PM   #780
Bonejack
遊俠‧武神裝攻大積加

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: heyman774 查看文章
無, 只係合成時BASE UNIT越高LV, 合成費用就越貴
明白了, 謝謝!
咁我可以放心食晒啲ssr 蘭斯洛特......無晒倉位......

Bonejack 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 12:49 PM   #781
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
請問點樣可以增加升技嘅成功率?
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 12:59 PM   #782
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
Cc技能係防stun?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 01:03 PM   #783
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
引用:
作者: Bonejack 查看文章
明白了, 謝謝!
咁我可以放心食晒啲ssr 蘭斯洛特......無晒倉位......
記著不要一次吃, 要分開吃

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
請問點樣可以增加升技嘅成功率?
食 ssr 卡

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
Cc技能係防stun?
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 01:05 PM   #784
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: 元首KFC 查看文章
記著不要一次吃, 要分開吃

食 ssr 卡
去到LVL5食一張SSR都唔夠1%升到...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 01:14 PM   #785
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: GP03D 查看文章
LV1時一次過食幾張會唔會升幾次?
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 01:15 PM   #786
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: GP03D 查看文章
食4張升必殺嘅SSR素材.

舊 10-19-15, 01:16 PM   #787
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
打左40隻用强敵coins一次過抽, 一隻ssr都無, 我感到絕望
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 01:18 PM   #788
元首KFC
炸鷄好吃

引用:
作者: 斯羅 查看文章
打左40隻用强敵coins一次過抽, 一隻ssr都無, 我感到絕望
打到全球排名二百內先得一隻ssr的就看看
舊 10-19-15, 01:23 PM   #789
GP03D

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
LV1時一次過食幾張會唔會升幾次?
我都想
LVL1->2 就食10張UC or 2張R
LVL2->3 就食R升啦10張應該係100%

舊 10-19-15, 01:32 PM   #790
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Lv100突滿,之後可以hea打.....

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 01:57 PM   #791
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
一萬內有冇獎?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 02:04 PM   #792
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
抽卷x1.

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 02:17 PM   #793
T.K.
很黃很暴力

重有幾個位/

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-19-15, 02:22 PM   #794
zetakwok
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDANdyKTW_HK
引用:
作者: T.K. 查看文章
重有幾個位/

已申請抱大腳,

ID: ANdyK
zetakwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 02:42 PM   #795
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
雖然想keep top100,但係理智話我知d卷係伏既,唔值得爆石

舊 10-19-15, 02:45 PM   #796
T.K.
很黃很暴力

KEEP 到禮拜尾,SSR 確定都唔黎啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 10-19-15, 03:48 PM   #797
GP03D

引用:
作者: tsddr 查看文章
Lv100突滿,之後可以hea打.....
95滿左 都係可能hea打lu....

已家有6張....賣既話得3chips.....好似R咁cheap...

舊 10-19-15, 03:50 PM   #798
元首KFC
炸鷄好吃

排名就快雙位數了, 再抽唔到可能真係keep到200內
舊 10-19-15, 03:53 PM   #799
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Matthew.Y 查看文章
雖然想keep top100,但係理智話我知d卷係伏既,唔值得爆石
都唔係伏既..
上次一抽卷中SSR31

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-15, 04:03 PM   #800
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: clie 查看文章
點樣將佢快速U TURN繼續大絕?
[今更] 只要拉佢返自己陣營就會U turn

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:13 PM

手機版 | APP版