Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-15, 03:40 PM   #226
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
巴哈仔話可能係手機問題,
我都係off既都唔得
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 03:51 PM   #227
yorkyork

註冊日期: May 2010
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28845&snA=89&tnum=1

呢個巴哈仔有解決方法
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 03:57 PM   #228
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
進度33話, 聽說有40話, 32話最後有s rank的話有uc ggg, 39話有sr戰艦, 上宇宙時留意適性 (code geass系的....要裝強化parts)

目前雙拳ssr打好像紙一樣, 有幾次打boss對方開大招差不多全滅....想升級又沒$$$
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 04:39 PM   #229
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
我想開多部機玩, 想問有沒多一個事前(ios)可以比我, 謝謝

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 06:01 PM   #230
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
暫時睇得R密達C最似一隻補師, 精神補血, 又有WAVE回最低血一隻
SR唔覺有邊隻識補血
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 06:17 PM   #231
soda
Senior Gamer
遊HEA王

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDgoldtama777
XBox Live GamertagSODA777
10抽萬淫俠終於開得局, 係咪應該同CC一樣玩藍黃隊? SR黃我暫時有肥仔, 宗介m9同槍exia...

足小: 127885748
soda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 07:03 PM   #232
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: heyman774 查看文章
暫時睇得R密達C最似一隻補師, 精神補血, 又有WAVE回最低血一隻
SR唔覺有邊隻識補血
個人覺得鐵甲萬能俠R果兩條女好d,第三個精神係信賴+好用d,花園麗果範圍細,企最後有時補唔到

舊 10-07-15, 07:38 PM   #233
Matthew.Y
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
有興趣可以add我,不過位置有限……

舊 10-07-15, 07:40 PM   #234
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: yorkyork 查看文章
巴哈仔話可能係手機問題,
我都係off既都唔得
我由AN機引繼去IOS版試
用AN版既事前去試
改語言改時間做日本
OFF左廣告果個就收到

臨走前用哂D石10連中多次傻那 1SSR 4SR

okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 07:47 PM   #235
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
點装技術員?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 08:41 PM   #236
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
啱啱開左第二個基地, 10抽中左ssr銀河美少年
Gnosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 10:35 PM   #237
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
抽左2次10連中
第1次中SR肥仔德同爆甲德
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 10:40 PM   #238
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
主角機有無得換主駕駛架
難得個女主角咁正
點可以無乳搖
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 10:48 PM   #239
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 小嘉 查看文章
抽左2次10連中
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
講真整得好少少出招有配音都話值得課下呢玩
攪到咁好難課,起碼執下好D先算喇
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 11:12 PM   #240
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
del-----

此篇文章於 10-07-15 11:16 PM 被 ryvius123 編輯。
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-15, 11:22 PM   #241
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: okabe 查看文章
講真整得好少少出招有配音都話值得課下呢玩
攪到咁好難課,起碼執下好D先算喇
$EGA出品 執執下去到第2部先課啦 XD
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-15, 01:09 AM   #242
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
玩完教學中隻SR LOCKON, 諗住照玩算, 點知隻SR LOCKON哥竟然用劍(!?)

默默刪GAME......
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-15, 02:03 AM   #243
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
抽左2次10連中
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
呢D叫保底?
我第一次10連中SR宗介一隻....
第2次又係中SR宗介一隻....

即刻唔玩洗過....
洗到已家仲係冇SSR....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-15, 06:05 AM   #244
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
首抽M9&10連

唔駛刷
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-15, 06:28 AM   #245
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
抽左2次10連中
第2次中2張三一2號機

好多謝你呀世嘉
等同保底

垃圾GAME唔課好過
又唔係平
我懷疑隻Game啲蛋機係Bandai營運, 其他系統先係Sega營運......

舊 10-08-15, 06:51 AM   #246
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: psidef 查看文章
我懷疑隻Game啲蛋機係Bandai營運, 其他系統先係Sega營運......
如果講計條件....可能sega係要求開呢隻game先比眼鏡廠攪PROJECT X ZONE 2.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-15, 09:50 AM   #247
小嘉
The One

引用:
作者: psidef 查看文章
個蛋機同cc1.0 一樣衰到貼地
舊 10-08-15, 09:52 AM   #248
小嘉
The One

引用:
作者: GP03D 查看文章
呢D叫保底?
我第一次10連中SR宗介一隻....
第2次又係中SR宗介一隻....

即刻唔玩洗過....
洗到已家仲係冇SSR....
肥仔德同爆甲德無得同場一齊出
唔叫保底叫乜
Sr我唔突拎黎換晶片啦
玩過cc都知sr 除左奶其他無用
舊 10-08-15, 10:17 AM   #249
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
睇電擊...SR/SSR MAX數值只差1000,
SSR0突同4突只差500左右

其實睇埋技能有D SR機應該都幾勁
好似月下SR有戰士BUFF(大), 雖則未知BUFF幾多
有玩CC就知BUFF幾緊要

另外,之前洗ACC果時用過下零號機, 一開始自帶AT FIELD, 好硬
SR盾type 肥仔/LOCKON技能有減傷盾, 都可以期待一下佢地的坦力(?)
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-15, 10:19 AM   #250
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: heyman774 查看文章
睇電擊...SR/SSR MAX數值只差1000,
SSR0突同4突只差500左右

其實睇埋技能有D SR機應該都幾勁
好似月下SR有戰士BUFF(大), 雖則未知BUFF幾多
有玩CC就知BUFF幾緊要

另外,之前洗ACC果時用過下零號機, 一開始自帶AT FIELD, 好硬
SR盾type 肥仔/LOCKON技能有減傷盾, 都可以期待一下佢地的坦力(?)
你未計改造吧??

計埋改造個數值差距應該幾可觀

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:15 AM

手機版 | APP版