Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-10-15, 09:00 AM   #801
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GreenTea 查看文章
其實好多卡貓商人都換到,4星天使都换過兩次
如果用石抽就,+1 變異卡 g2新卡,用金幣抽都有唔錯既卡
琴日唔知抵唔抵
貓商人出 Goblin 炸彈兵+1
換我死雲, Magic Missile, Book of Knowledge, Goblin Archer
死雲我自己好少用
如果鋪唔夠場
有時都唔可以即時解決危機
Magic Missile 有多, 書就冇用添
Goblin Archer 我都幾鍾意
不過冇星咭應該可以好怏中番掛
結果都唔敢講價就照換了
佢張 Goblin 炸彈兵+1 仲要有少少殘 (唔係 traded once)
不過睇番咭簿
張咭都值成 1300 蚊
希望冇蝕俾佢啦

舊 12-10-15, 09:34 AM   #802
頹廢人辨
Game Master
-.-

註冊日期: Dec 2004
lv10 唔小心入左pvp arena 睇下, hold 住左d 卡無得打rookie arena

舊 12-10-15, 09:35 AM   #803
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
抽g2一直冇中到想要嘅咭,
但原來已經集齊咗一套打即時pvp好邪惡嘅咭組,
尋日連勝8場已經入咗100名內,
如果pvp拎到白金就正,獎品好豐富,一次返本~^_^
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-15, 09:39 AM   #804
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 頹廢人辨 查看文章
lv10 唔小心入左pvp arena 睇下, hold 住左d 卡無得打rookie arena
其實最正係打 newbie arena
我第二次摸熟左已經拎到二等獎
仲抽中張 3 星咭添
不過唔知佢點定義 newbie
我琴日已經打唔到 newbie arena

另外不如開新版討論啦
喺到洗版唔係咁好

舊 12-10-15, 10:30 AM   #805
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: ammms 查看文章
其實最正係打 newbie arena
我第二次摸熟左已經拎到二等獎
仲抽中張 3 星咭添
不過唔知佢點定義 newbie
我琴日已經打唔到 newbie arena

另外不如開新版討論啦
喺到洗版唔係咁好
唔知你地知唔知,
上級每日任同輪抽任最後送嘅咭,係跟返商店當時嘅咭包,
即係如果商店每日任有同輪抽咭包出咗想要嘅咭,
就去打上級任博一博~

好呀,你開好嗎?

另外,可以換咭,但我用iOS,所以如果換,要就下我~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-15, 12:34 PM   #806
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
line brown farm已出,opening好正,熊大阿叔表演尚格雲頓腿張開XD
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 08:10 PM   #807
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Sito 查看文章
line brown farm已出,opening好正,熊大阿叔表演尚格雲頓腿張開XD
依隻我都有玩,估唔到都幾好玩
不過無咩朋友肯一齊玩,變相進度有D慢
同埋估唔到都幾食電

同埋D斧頭超唔夠用

此篇文章於 12-16-15 09:42 AM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-15, 08:11 PM   #808
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

Romancing SaGa2終於都出App版喇
<商品概要>
■タイトル :ロマンシング サガ2
■対応機種:iOS/Android、PlayStation Vita
■ジャンル:RPG
■価格:未定
■配信日:今冬配信予定
舊 12-16-15, 04:47 PM   #809
lange_why
Crazy Gamer
貧 窮

註冊日期: Oct 2003
1個月前o係度提過事前登錄,等左3個星期現在終於出倒IOS版了,
有興趣可去 http://iOS.CardinalPixel.com 下載,
Android: http://android.CardinalPixel.com
感謝!

遊戲更新資訊可去:
http://fb.com/SideQuest.hk

lange_why 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-15, 08:58 PM   #810
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
http://lp.gf-music.amebagames.com/?device=pc

安撞版main左一大輪終於開番....而且很有誠意露出胸部賠2500石可以首刷11連

唔駛十次十連已經中想要o既小櫻

招待

635TpYdNHrkf76zZ

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-17-15 08:36 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 02:13 AM   #811
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
http://lp.gf-music.amebagames.com/?device=pc

安撞版main左一大輪終於開番....而且很有誠意露出胸部賠2500石可以首刷11連

唔駛十次十連已經中想要o既小櫻

刷左3隻ssr都未見到佢
不過隻game 跟dmm 突破法
應該都係一般都係凡人玩唔掂
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-15, 08:46 AM   #812
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

突爆要3張相同....算吧啦,,,,,,你冇女朋友的
當音game玩啦.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-15-16, 09:58 AM   #813
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
呢個做音game.....正確嗎......
見到d拍子感覺冇一粒可以打中

https://aria-aquaritmo.flyinggacha.com/?r=portal

由手機版發出

此篇文章於 01-15-16 10:01 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-16, 09:46 AM   #814
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
戰棋住作,故事、系統都唔錯,大量語音
只係個loading時間過分左少少
唔多見人提

新約アルカナスレイヤー
http://www.arcanaslayer.com/
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-16, 08:26 AM   #815
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又一隻音game.....今次抄考16格....
不過pass呢隻....

アイカツ!フォトonステージ!!
https://aikatsu-pos.bn-ent.net/

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-02-16, 03:02 PM   #816
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
12オーディンズ

有冇人玩呢隻? >>> https://play.google.com/store/apps/d...jp.enish.odins

我就覺得好好玩, 傳統RPG, 頭60抽靠online coop拿石勁快手, 有興趣可以試下...

另外隻GAME有日文BUG, 電話要set做英文/日文介面先唔會崩字, 同埋抽蛋又有BUG 要重開隻GAME先抽到...
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-16, 03:19 PM   #817
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
Clash Royale Android 版出咗

Today is another very exciting day at Supercell... We're soft launching Clash Royale on Android!

Get it here: https://play.google.com/store/apps/d...ll.clashroyale
Clash Royale will be available today on Android in Canada, Hong Kong, Australia, Sweden, Norway, Denmark, Iceland, Finland and New Zealand.

Please Note:
Android Gem prices in places outside of the soft launch countries will be a bit irregular during the soft launch period. This is because we haven't officially launched in these countries yet and the prices are auto-converted based on the currencies of the soft launch countries. This is only temporary, however, and the prices will be defined correctly once Clash Royale goes global in March!

https://clashroyale.com/blog/news/an...h-announcement
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-16, 01:00 PM   #818
f2light
Crazy Gamer

激突!!J.LEAGUE Punicon Soccer事前登錄超過15萬人

『激突!! Jリーグ プニコンサッカー』概要

激突!! Jリーグ プニコンサッカー

アプリ名
激突!! Jリーグ プニコンサッカー
ジャンル
スポーツゲーム
価格
アイテム課金制
対応OS
Android™、iOS
サービス開始日
2016年春リリース予定
紹介サイト
http://colopl.co.jp/puniconsoccer/

登録者数3万人:ガチャ券
登録者数5万人:ゴールド
登録者数8万人:スピリッツ
登録者数10万人:得点王「大久保嘉人」選手カード
登録者数15万人:ガチャ券
登録者数20万人:事前登録オリジナル選手カード(※)
※18クラブ各1名の中から、事前登録オリジナル選手が手に入ります。

http://colopl.co.jp/news/pressrelease/2016021501.php

此篇文章於 02-21-16 01:18 PM 被 f2light 編輯。
舊 02-24-16, 10:25 AM   #819
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
イノセントベイン
http://innocentbane.jp/
安桌版上架

玩法就是怪物彈珠
比較不同是人物彈出去後按畫面可以發動小技能,像小爆炸etc
畫風是蘿,蘿,蘿..就是蘿莉化得很嚴重,10隻女仔9隻蘿風........雖然有大叔,

新張(?)期內教學完可以1次10連+3次單抽(至少)
大部份ssr都有r卡可升上去

暫時玩下去還滿不錯啦

舊 03-02-16, 03:41 PM   #820
f2light
Crazy Gamer

MARVEL TSUM TSUM出咗!

SPIDER MAN

用以下link送5石
http://marveltsumtsumgame.jp/i/?f=mail&fc=212534916
舊 03-10-16, 02:54 PM   #821
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211

ポケモンコマスター 2016年春、始動。

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-16, 04:17 PM   #822
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

有冇版友買左iOS版既romancing saga 2呀??
想問吓,可唔可以響ipad同iphone用同一個save玩呀??
舊 04-03-16, 10:41 PM   #823
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
引用:
作者: rinxlun 查看文章
有冇版友買左iOS版既romancing saga 2呀??
想問吓,可唔可以響ipad同iphone用同一個save玩呀??
得, 可以同icloud 同步

舊 04-04-16, 07:53 AM   #824
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: jackiecyho 查看文章
得, 可以同icloud 同步
搞掂左喇!!
thx

此篇文章於 04-04-16 12:37 PM 被 lunn 編輯。
舊 04-04-16, 12:52 PM   #825
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
無聊睇下iOS個暢銷app排行榜, 點解 怒首領蜂大復活 會嚮 付費app 排24位???
又唔係新出又唔係有新update.
係咪近排限免過?
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
iOS 全方位綜合遊戲討論區 vol. 6 ahleung 手機平板遊戲討論版 160 01-31-14 09:28 AM
[IOS] 神連鎖ジュエルヘヴン s061336 手機平板遊戲討論版 2 08-17-13 12:05 PM
[iOS/Android] 真侍魂 破戒僧 手機平板遊戲討論版 0 06-27-13 12:54 AM
[ios/android]時空獵人 kanone 手機平板遊戲討論版 0 05-12-13 09:19 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 03:44 PM

手機版 | APP版