Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-28-12, 10:45 PM   #101
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 古手神主 查看文章
pm me in game
P已M
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 10:46 PM   #102
slowpoke
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: david 查看文章
未必有,就算有都應該唔易捉。

話晒BLACK WIDOW SPIDER O係GW1係最難捉O既PET。

GW1去過一次UNDERWORLD捉,
結果居然唔是因為任務失敗踼出去,
而是中了一堆遊俠果種陷阱爆死
slowpoke 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 10:58 PM   #103
littleyip
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDlittleyip
XBox Live Gamertagyip616
可以上網買?
因為我入唔到官網
littleyip 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 11:17 PM   #104
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
出招禁左制又係要等幾秒先出到

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 11:23 PM   #105
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:
作者: littleyip 查看文章
可以上網買?
因為我入唔到官網
當然可以上網買
可能多人開acc呢

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 11:24 PM   #106
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
作者: anyone 查看文章
出招禁左制又係要等幾秒先出到
好lag咩?

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
舊 08-28-12, 11:29 PM   #107
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 賈圖 查看文章
好lag咩?
和記唔知關唔關事

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-12, 11:50 PM   #108
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
作者: anyone 查看文章
和記唔知關唔關事
Ng 知呢,不過我早兩日玩都係好似你咁

舊 08-29-12, 12:04 AM   #109
slowpoke
Game Master

有時唔知點HANG左
舊 08-29-12, 12:11 AM   #110
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
FPS:5~10
我由1600x900一路試到1024x768都係一樣
用網上行....(關唔關事..?)
犧牲畫面都唔得...

Q6600 + 4GB ram + 9600GT
玩D3都唔係太大問題..
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 12:24 AM   #111
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ZOMA 查看文章
犧牲畫面都唔得...

本人E8400+6850 =10-20FPS
轉左E3-1230V3+6850=7XFPS
請用I5或以上CPU
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 12:41 AM   #112
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
睇返個list好多人都HOD

舊 08-29-12, 12:43 AM   #113
朔望~
Game Master
妹控

襯有得免費轉就好轉嘛

BTW點解有人打到中文既
我一打就HANG機
舊 08-29-12, 12:54 AM   #114
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
想補充返個guild 其實所有人有權限去add 人. 自己friend 搭friend 拉入去就得

舊 08-29-12, 12:57 AM   #115
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
我用AMD P2 X810又唔會太lag, 只係當20+個人以上先得個20 FPS..

舊 08-29-12, 01:23 AM   #116
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
犧牲畫面都唔得...

引用:
作者: Hextor 查看文章
本人E8400+6850 =10-20FPS
轉左E3-1230V3+6850=7XFPS
請用I5或以上CPU
呢個我都試過我用i7 3770k+560ti 2gb 都試過行個位數字既fps,較低d畫面都一樣
可能係關network事

舊 08-29-12, 01:23 AM   #117
slowpoke
Game Master

引用:
作者: 古手神主 查看文章
想補充返個guild 其實所有人有權限去add 人. 自己friend 搭friend 拉入去就得
依家公會個upgrades好像所有人都噤到,
洗唔洗鎖左先,
廢事遲D咁錯
舊 08-29-12, 01:53 AM   #118
slowpoke
Game Master

採grapes出purple dye \ /
舊 08-29-12, 01:59 AM   #119
朔望~
Game Master
妹控

原來睇錯左...
舊 08-29-12, 02:01 AM   #120
slowpoke
Game Master

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
E..係咪改左拆野果件野要用石買
沒,
就算BLACK LION果種都唔一定用寶石
舊 08-29-12, 02:22 AM   #121
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 賈圖 查看文章
呢個我都試過我用i7 3770k+560ti 2gb 都試過行個位數字既fps,較低d畫面都一樣
可能係關network事
即係關網上行事..

頭先用10幾FPS玩左陣
眼都痛
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 03:20 AM   #122
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
玩左成晚
果然無買錯

不過想問有冇GUILD加, 自己得三兩個朋友一齊玩好悶

FATE ID : 204.191.035

CC ID : 196.284.818
常駐突滿村姑或鶴媽
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 03:57 AM   #123
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
到底去邊睇D 操作說明? 個盒裝內容陽春到唔知以為係老翻
Game 入面開始時好似有少少說明....不過少到我連基本動作都摸左成粒鐘(第一次打E 類GAME, 連基本都唔知

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-12, 04:30 AM   #124
slowpoke
Game Master

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
到底去邊睇D 操作說明? 個盒裝內容陽春到唔知以為係老翻
Game 入面開始時好似有少少說明....不過少到我連基本動作都摸左成粒鐘(第一次打E 類GAME, 連基本都唔知
去OPTION第4項,
有個LIST俾你改ket con.,
睇住那個表有什麼鍵,
那個表會最齊同集中,
順手改埋順手的按鍵配置

講真實際用,
得D常用的記得著
舊 08-29-12, 06:37 AM   #125
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
即係關網上行事..

頭先用10幾FPS玩左陣
眼都痛
更新左display驅動未
尤其n系卡…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PHANTASY STAR ONLINE 2 (NA/EU) - EARLY 2013 OFFICIAL LAUNCH david PC電腦遊戲討論版 3 09-16-12 07:54 AM
Guild Wars 2 (Vol. 2) - HEAD START (AUG 25-27) OFFICIAL LAUNCH (AUG 28) GET READY!!! david PC電腦遊戲討論版 1067 08-27-12 05:11 PM
[機種未定] Guild Wars 2 david 電視遊戲討論版 1 02-17-12 12:24 AM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 06:49 PM

手機版 | APP版