Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-18, 09:21 AM   #1476
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
EX 都開始換
個list 有7/8/10/11/12/13/15 , 諗下換邊把

舊個堆石安心換專武啦
---------------
王子又榮登最強 ,
其實佢係咁改都好玩 ... 個隊人成日換, 唔係玩死一隊

-------------
免費抽突石3粒

此篇文章於 11-22-18 02:39 PM 被 Gustavi 編輯。
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-18, 04:29 PM   #1477
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
諗住換4/7/10

兩邊新池抽多次11連都唔中
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-18, 12:01 PM   #1478
Gustavi
Crazy Gamer

王子出完斷章終於開始出佢d 兄弟 wo

竟然整個 EX 加強item ..
好心佢就直接buff d 廢 EX 算啦
舊 11-30-18, 10:10 AM   #1479
Gustavi
Crazy Gamer

yuna EX 好有誠意wor

初頭仲估佢帶住舊個兩招 , 出EX都好難用.
估唔到佢改到好似rinoa 咁用BRV改 同HP改 都夠打
加埋個動畫真係要all in 啦

-----------------
28卷+10000石 收工 !

此篇文章於 11-30-18 02:09 PM 被 Gustavi 編輯。
舊 11-30-18, 02:15 PM   #1480
plokplok00

都好 30000+20劵
舊 12-09-18, 03:40 PM   #1481
plokplok00

抽Selphie 差D爆死
10萬+N劵先中
舊 12-10-18, 05:10 PM   #1482
Gustavi
Crazy Gamer

哩個冇抽, 相性冇突都清曬mission就算了.
之前夠勁, 但係而家唔修改呢就難d 會用...

牌王有興趣抽, 但係抽左一堆劵唔中.
等相機佬出黎再決定啦
舊 12-27-18, 10:02 AM   #1483
Gustavi
Crazy Gamer

noel 幾正wo , 一陣準備all in...
營運係咪同アルフィノ有仇...

--------------
ace 勁wo

唔洗all in , 5000 中曬專同EX ... 好耐未試過 XD

此篇文章於 12-27-18 02:50 PM 被 Gustavi 編輯。
舊 12-31-18, 01:56 PM   #1484
recca
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
1/1 2019 HKT 23:00 活動

recca 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-18, 04:16 PM   #1485
Gustavi
Crazy Gamer

個EX 好普通下 .... 除非個BRV++ 同HP++ 超超超勁
舊 01-01-19, 10:22 PM   #1486
plokplok00

引用:
作者: Gustavi 查看文章
noel 幾正wo , 一陣準備all in...
營運係咪同アルフィノ有仇...

ace 勁wo

唔洗all in , 5000 中曬專同EX ... 好耐未試過 XD
日日ALLIN 終於中
舊 01-05-19, 12:42 PM   #1487
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
引用:
作者: Gustavi 查看文章
個EX 好普通下 .... 除非個BRV++ 同HP++ 超超超勁
佢最勁係個buff 幫埋"隊友"超上限
即係王子果d 一定爆頂果d EX可以拎返出黎用
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-19, 11:10 AM   #1488
Gustavi
Crazy Gamer

其實即係另類最大brv up...

舊EX 佢話2周年後buff wo, 到時睇睇
舊 02-01-19, 04:51 PM   #1489
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
係唔係一定要真化老克把EX先過到呀?

舊 02-01-19, 05:27 PM   #1490
Gustavi
Crazy Gamer

好似有人試到唔真化過到, 不過應該唔會易.

我剛剛用真化突1 cloud + 光戰 + シェルロッタ 初見
9Xaction 過到活動個chaos.

beta 版O個個未試
舊 03-22-19, 12:38 PM   #1491
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
岩岩入番game好似好多新野,真化好似好屈,又70lv,見人4千幾5千攻防,多我成倍,應該都係打真化料同覺70左先夠打?

呢度棄晒了?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-19, 04:55 PM   #1492
Gustavi
Crazy Gamer

我keep有玩架.

真化左應該cosmos 好易, chaos 就睇邊關架
舊 03-23-19, 08:13 AM   #1493
ShinDou

而家冇真化料,係咪淨係可以打次元之最果BETA PERFECT先有﹖打左1次第1版夠快但爭5千分 @@ 用緊D應該係歷史文物去打,CLOUD,JECKT,老師

咁而家D新人抽番黎應該就算凸爆晒都係冇用﹖都要有料真化先勁﹖
舊 03-24-19, 01:55 AM   #1494
Nichiki
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家冇真化料,係咪淨係可以打次元之最果BETA PERFECT先有﹖打左1次第1版夠快但爭5千分 @@ 用緊D應該係歷史文物去打,CLOUD,JECKT,老師

咁而家D新人抽番黎應該就算凸爆晒都係冇用﹖都要有料真化先勁﹖
回坑最快拎真化書係幻獸ultrimate,其次係打由牙姐開始打後4個斷章,打120lv就有書頁
Nichiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-19, 09:32 AM   #1495
ShinDou

THANKS,棄之前幻獸好似出到冰召,即係後面兩隻會出真化料﹖

暫時好似唔係好多人開左真化咁﹖出果D新人真化左好似都唔係好勁﹖
舊 03-24-19, 11:24 PM   #1496
Nichiki
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
THANKS,棄之前幻獸好似出到冰召,即係後面兩隻會出真化料﹖

暫時好似唔係好多人開左真化咁﹖出果D新人真化左好似都唔係好勁﹖
伊弗烈特已經有,如果已經打完會補返報酬係任務度

你目前有咩EX可以真化?

此篇文章於 03-24-19 11:27 PM 被 Nichiki 編輯。
Nichiki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-19, 06:37 AM   #1497
ShinDou

Cloud 雪糕 vann rem kuja

防具應該哈駛理住?

舊 03-25-19, 07:40 AM   #1498
ShinDou

Ex其實仲有ace不過未凸爆,celes都係,不過坦應該都唔駛理住?應該都係揀1物1魔加rem先?真化駛唔駛凸爆埋先夠用?

舊 03-25-19, 07:49 AM   #1499
ShinDou

Ace上修完好似仲勁過kuja咁?睇altema話出左misia就唔會用ace?應該未出?

Cloud雪糕都未諗掂揀邊個,打高難好似多數同時打幾隻,應該雪糕有用d?

舊 03-25-19, 09:43 AM   #1500
Gustavi
Crazy Gamer

雪糕我都冇真, 感覺打難野唔夠技用咁.
cloud 就真左, 因為第一水出真化, 個時真係要cloud 先攪掂.

ace 我都真滿左, 打果7要兩隻魔攻嘛, 清笛妹斷章都要用

另外lock 真滿左感覺唔錯wo, 攻擊力高番好多

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 11:23 AM

手機版 | APP版