Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-11, 12:16 PM   #151
CCemi
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
原來係咁計分法既

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-11, 08:45 PM   #152
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
現在喺i-square睇3D,這邊爆哂!開了兩間院。
開場前有抽獎,我隔離兩個都中,係我唔中...
不過好奇怪入場竟然派吹氣pon pon...冇嘢呀?現在係睇網球,唔係睇足球呀!

此篇文章於 07-03-11 08:59 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-11, 10:16 PM   #153
D-boy

祖高域今日狀態大勇,睇到我冇哂心機...
拿度加油!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-11, 10:28 PM   #154
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
第二盤祖高域幾乎冇俾過機會拿度

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-11, 10:30 PM   #155
D-boy

4:6;1:6,又輸多局...
舊 07-03-11, 10:40 PM   #156
D-boy

終於破到發球局!
舊 07-03-11, 10:46 PM   #157
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

註冊日期: Apr 2007
Djokovic 6-4 6-1 0-3 Nadal
拿度加油!

舊 07-03-11, 10:58 PM   #158
D-boy

好嘢!拿度追返set!
舊 07-03-11, 11:00 PM   #159
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
6:4 6:1 1:6......
Djo頽哂......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-11, 11:00 PM   #160
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
6:4 6:1 1:6......
Djo頽哂......
咁都要回下氣嘅

舊 07-03-11, 11:17 PM   #161
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

剛剛拿度個 break point 超有運

舊 07-03-11, 11:39 PM   #162
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

Djokovic 6-4 6-1 1-6 5-3 Nadal
拿度呢個 game 輸自己

舊 07-03-11, 11:44 PM   #163
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

恭喜祖高域
Djokovic 6-4 6-1 1-6 6-3 Nadal

舊 07-03-11, 11:48 PM   #164
D-boy

引用:
作者: 愛鰻魚的貓 查看文章
恭喜祖高域
Djokovic 6-4 6-1 1-6 6-3 Nadal
咁個世界排名第一就實至名歸,佢今日實在打得太好!
舊 07-03-11, 11:53 PM   #165
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
咁個世界排名第一就實至名歸,佢今日實在打得太好!
同以前睇判若兩人,D unforced error 少咗好多
反而拿度今日唔係最佳水平,第四盤佢自己嘅最後一個發球局真係好糟糕

舊 07-04-11, 01:00 AM   #166
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 愛鰻魚的貓 查看文章
同以前睇判若兩人,D unforced error 少咗好多
反而拿度今日唔係最佳水平,第四盤佢自己嘅最後一個發球局真係好糟糕
無計
始終係傷左打住止痛針黎比賽
狀態好難同平時比較
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 02:40 AM   #167
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
無計
始終係傷左打住止痛針黎比賽
狀態好難同平時比較
原來係咁
要打針止痛咁嚴重,真係怪不得今日打到走晒樣

舊 07-04-11, 06:35 PM   #168
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
上面都唔係主因 今年Djokovic只係法網輸過一場比Federer 其他全勝 幾次入決賽對Nadal都食住佢 根本個狀態係好過Nadal 唔可以用受傷做借口 唔通今季比賽的半年都傷緊咩?
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-11, 07:52 PM   #169
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

引用:
作者: Iro 查看文章
上面都唔係主因 今年Djokovic只係法網輸過一場比Federer 其他全勝 幾次入決賽對Nadal都食住佢 根本個狀態係好過Nadal 唔可以用受傷做借口 唔通今季比賽的半年都傷緊咩?
唔使咁緊張
我覺得祖高域唔單止狀態大好,佢嘅心理質素直情係大有進步
以前成日喺 d 關鍵分把握唔到輸返轉頭的說
溫網決賽佢嘅 UE 應該仲少過拿度,抵讚

至於拿度,我決賽前無睇新聞喇,但有好幾球都底線抽出界 / 落網,或者真係傷患影響咗表現
再者以前就算係落後,我都好少見拿度會打到好沮喪,但今回不幸地見到
結果臨尾就整個 double fault 被破發,唉

舊 07-09-12, 01:37 AM   #170
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
重返世界第一
差一星期破森柏斯世界第一周數紀錄

此篇文章於 07-09-12 01:51 AM 被 川上双葉 編輯。
川上双葉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 01:53 AM   #171
Peter仔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
其實是否破硬世界第一周數紀錄呢?
Federer來近幾周無分被人減?
Peter仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-12, 02:04 AM   #172
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
梅利都仲係拎唔到大滿貫

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 02:22 PM   #173
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
點解舒拉寶娃成日嬴吾到個猩猩細威架,唉,隻猩猩阻住地球轉

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 02:31 PM   #174
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 不死game神 查看文章
點解舒拉寶娃成日嬴吾到個猩猩細威架,唉,隻猩猩阻住地球轉
人地31歲都KO到佢
重有乜可以怨?!

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 02:48 PM   #175
不死game神
Ultimate Gamer
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
我覺得係舒拉個氣勢唔夠猩猩強,每次打親都覺得佢係預左唔夠打既心情去打,唔係輸技術

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:00 PM

手機版 | APP版