Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-15, 02:33 PM   #2026
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
速度設定睇來修正了...之前set過全曲都照跟..?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 03:16 PM   #2027
J+1
望過黎呀!!!!!!

楓姐係酒鬼?

引用:
作者: 廢人 查看文章
有↑→↑打
由手機版發出
小心兩排散彈緊要d...打唔晒可以冇半行血
由手機版發出

此篇文章於 10-28-15 03:23 PM 被 J+1 編輯。
舊 10-28-15, 04:00 PM   #2028
J+1
望過黎呀!!!!!!

10月31??

http://xn--zck0ab2m.com/archives/2698
由手機版發出
舊 10-28-15, 04:14 PM   #2029
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
引用:
作者: J+1 查看文章
10月31??

http://xn--zck0ab2m.com/archives/2698
由手機版發出
華蕾夢>LEGNE>杏 3曲連續啦

舊 10-28-15, 04:19 PM   #2030
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: DigIKo 查看文章
華蕾夢>LEGNE>杏 3曲連續啦
正喎 XD
有一隻回血就應該衝到

舊 10-28-15, 04:29 PM   #2031
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: JMi 查看文章
正喎 XD
有一隻回血就應該衝到
我嗰隊血隊係1坦4回血
由手機版發出
舊 10-28-15, 04:32 PM   #2032
JMi

引用:
我嗰隊血隊係1坦4回血
由手機版發出
呢幾首我都打到個位數MISS
坦隊長暫時封印...
trancing pulse先重出江湖

舊 10-28-15, 04:35 PM   #2033
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
華蕾夢好難咩?
仇劍唔帶回血都得 杏死硬

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 04:36 PM   #2034
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
出番兔兔歌,應該好似其他手遊咁星期幾限定

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 04:42 PM   #2035
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
應該唔驚掛,
3隻滿技強判+1隻滿技回血 到時最多放個盾

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 04:43 PM   #2036
J+1
望過黎呀!!!!!!

滿技....討論已完
而家養r肥都有排未食到一次....

由手機版發出
舊 10-28-15, 04:46 PM   #2037
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
滿技....討論已完
而家養r肥都有排未食到一次....

由手機版發出
你要體諒下手殘 + 手腳唔協調 + 聽力有問題的玩家

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 04:46 PM   #2038
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

滿技得隻SSR 加分騷貓 其他全部偶然食教練醬lv2左

舊 10-28-15, 04:49 PM   #2039
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
上次首活動歌轉常設獎勵重設...但要再打過fc
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 04:49 PM   #2040
JMi

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
你要體諒下手殘 + 手腳唔協調 + 聽力有問題的玩家
ummmmmm

關腳咩事呢 XDDDDDD

舊 10-28-15, 05:00 PM   #2041
DigIKo
Crazy Gamer

引用:
作者: reiyaw 查看文章
華蕾夢好難咩?
仇劍唔帶回血都得 杏死硬
其實除左LEGNE同杏要熟習之外, 成隻GAME我唔覺有邊首真係叫難

trancing pulse未有得玩唔知

舊 10-28-15, 05:01 PM   #2042
DigIKo
Crazy Gamer

引用:
作者: JMi 查看文章
ummmmmm

關腳咩事呢 XDDDDDD
要打拍子

舊 10-28-15, 05:02 PM   #2043
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
華蕾堅唔值27

仇劍杏開guard開回血
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-15, 05:03 PM   #2044
JMi

引用:
要打拍子
高手

trancing pulse我覺得值29 無理由同仇劍同一水平

舊 10-28-15, 05:04 PM   #2045
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

Trancing Pulse

淨睇我自己就覺得杏以下 仇劍以上

舊 10-28-15, 05:05 PM   #2046
JMi

引用:
作者: kimtch 查看文章
華蕾堅唔值27:
普遍音game都係咁將高bpm歌當難

但其實呢首都算唔上快...

舊 10-28-15, 05:12 PM   #2047
DigIKo
Crazy Gamer

引用:

由玩sif到imas都係用2隻手指玩, 試下學段片咁用多幾隻手指先

就咁睇係後面左右掃麻煩D之外其他都冇咩問題, 不過咁低速都FC到真係幾勁

舊 10-28-15, 05:15 PM   #2048
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
由玩sif到imas都係用2隻手指玩, 試下學段片咁用多幾隻手指先

就咁睇係後面左右掃麻煩D之外其他都冇咩問題, 不過咁低速都FC到真係幾勁
剛剛過左既Nation Blue活動前都開始練keyboard手...
結果打Master Nation Blue都係要認輸用返雙食指

(最主要係我自己用多幾隻手指就會趕唔切slide.....

舊 10-28-15, 05:24 PM   #2049
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:

淨係睇我都覺得眼花

舊 10-28-15, 06:41 PM   #2050
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:

無論睇幾多次第一個感覺都係……條友係咪本身彈開鋼琴之類……之前試過學根本唔知自己做緊乜……

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 02:10 PM

手機版 | APP版