Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
C.Ryo 11:54 PM 09-30-13
作者: bsky666:
檎姐我都諗住入, 仲想入埋隻 PV 集..... 但係加埋都幾金......
ching 知唔知邊度訂會平 D?
都不外乎Amazon jp 同 hmv jp, 一般應該amazon 平啲,但如果見到hmv做15%或以上coupon還原就hmv扺番,不過之後要限期內再幫襯hmv先用得番啲coupon
DevilElvis 02:14 PM 10-02-13
想問下張學友1/2世紀演唱會 blu-ray 有冇人知E家街賣緊幾多??? Thanks!!
HON HON 03:14 PM 10-02-13
作者: DevilElvis:
想問下張學友1/2世紀演唱會 blu-ray 有冇人知E家街賣緊幾多??? Thanks!!
230-250左右...

我都未買.
W!LL 07:24 PM 10-09-13
超人鐵盒版小貨到無倫
C.Ryo 07:33 PM 10-09-13
作者: W!LL:
超人鐵盒版小貨到無倫
港版唔係 steelbook

反而訂咗MU, 多野送

W!LL 11:26 PM 10-09-13
作者: C.Ryo:
港版唔係 steelbook

反而訂咗MU, 多野送

對我黎講唔多有分別, 可能要連書仔或雙幻紙套算
11月pacific rim先有主菜, 要入齊行版同日版
今日入左after earth鐵盒, 原來有4K, 不過呢套戲係咪有3D版?
HON HON 11:55 PM 10-09-13
港版怪獸大學無鐵盒....失望.
W!LL 11:07 AM 10-10-13
洲立出迪迪尼片成日淨係得閃套hea到爆,美版起碼有立體紙套,咁都唔跟
HON HON 11:18 AM 10-10-13
洲立出迪迪尼片成日淨係得閃套hea到爆,美版起碼有立體紙套,咁都唔跟
除左發行外, 成個世界問佢攞貨黎賣都無得SAY.

佢只俾隻淨膠你賣你都要賣.
W!LL 09:31 PM 10-11-13
HKR訂左超人鐵盒
DevilElvis 06:01 PM 11-10-13
想問出面悍戰SB 行版賣緊幾錢?
W!LL 07:11 PM 11-10-13
作者: DevilElvis:
想問出面悍戰SB 行版賣緊幾錢?
建議零售價$329, 賣呢個價既舖頭開始缺貨
Hmv就有好多, 但當然貴d
HON HON 10:58 AM 10-12-13
昨晚既收獲....

W!LL 02:00 PM 10-31-13
張惠妹bd入手$240
W!LL 01:58 PM 11-07-13
著住HKR件太平洋T去取碟
Marco 03:51 PM 11-07-13
著住HKR件太平洋T去取碟
出左啦? a
我又去拎先
C.Ryo 05:47 PM 11-09-13
隻Cars 3D竟然係目前最好3D效果嘅Pixar作品
W!LL 10:23 AM 11-10-13
鐘意睇唱會的話,唔可以錯過張惠妹新呢隻
聲畫超正,好睇過哂香港既製作,而且超越唔小西方製作
Amei真係好勁,一直已經覺得佢有國際級既唱功,今次呢隻碟睇到哂佢既功架,
完全唔覺睇左三粒鐘,睇到好high
C.Ryo 12:41 PM 11-10-13
Amei 15 真係堅正, 買番黎都睇咗兩次 , 又其實上隻 AMIT 都唔錯的
W!LL 01:58 PM 11-10-13
作者: C.Ryo:
Amei 15 真係堅正, 買番黎都睇咗兩次 , 又其實上隻 AMIT 都唔錯的
睇過王力宏,蘇打綠,AMEI演唱會bd,台灣拍攝團隊感覺上高班過哂Video channel
可惜反而佢地唔多出bluray演唱會,蔡依林出bd的話一定買!
lkk214 05:43 PM 11-13-13
睇過王力宏,蘇打綠,AMEI演唱會bd,台灣拍攝團隊感覺上高班過哂Video channel
可惜反而佢地唔多出bluray演唱會,蔡依林出bd的話一定買!
Video channel一間獨大,啲鏡頭永遠都係咁Take=.=
W!LL 02:58 AM 11-12-13
星期六响好景涼粉買埋壞蛋獎門人2 3D+2D $230
跟住落德發見建議售價$268, 心裡面哇左出黎, 售價可以爭咁遠
HON HON 09:41 AM 11-12-13
星期六响好景涼粉買埋壞蛋獎門人2 3D+2D $230
跟住落德發見建議售價$268, 心裡面哇左出黎, 售價可以爭咁遠
係涼粉錢多又小至可以做到咁既價黎清貨啫...

268至係正常價.
W!LL 10:27 PM 11-26-13
突然想搵返舞台王者果兩隻bd演唱會
想知有無邊一隻斷左同埋正價幾多?thx
bsky666 04:43 PM 12-01-13
請問有冇 ching 入左檎姐 BD box set? 聲畫 ok 嗎?

另外問問, 東京事變 live BD 應該有 3 隻, 邊隻最正, 最值得買?
如我入檎姐 box set, 都想入返東京事變.
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32  ... 最後

返回主題版面