Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4
收藏品討論版>高達世紀展05+模型挑戰賽+GUNDAM WAR大賽---26/12-01/01
Lilith 07:15 PM 12-31-05
They said Nami will be spending her new year's eve in HK bor~~~ But anyone know if she'll come out and sing????
chuntaky 07:36 PM 12-31-05
作者: D3D9:
[LIST][*]兩米高超大型高達模型(Gundam Seed Destiny主角機體) - 命運高達、突擊自由高達屹立會場
香港人自己整 strike 同 size
乘 k16 可以看到
呂鳳仙 11:36 PM 12-31-05
作者: KIM:
PM MOBILE比你先~~~........THX!
不要說了,今日去到竟然得翻兩隻戰國BB……其他BB全部失晒蹤
之後問職員,佢直頭唔知咩係飛行老虎
williamsiusuper 12:02 AM 01-01-06
作者: 呂鳳仙:
不要說了,今日去到竟然得翻兩隻戰國BB……其他BB全部失晒蹤
bb戰士有出過飛行老虎咩??
com1010hkjp 12:39 AM 01-01-06
轉貼

月之民 ̄▽ ̄ 01:02 AM 01-01-06
果隻係陳年BB係渣古III來
KIM 01:29 AM 01-01-06
作者: williamsiusuper:
bb戰士有出過飛行老虎咩??
......係啦~~~
冇理由我唔知~~~!
fatyee 01:39 AM 01-01-06
今晚走去行左轉, d 高達模型個價唔算太吸引, 加上早兩日先入左隻 z ver.2 重傷左, 所以冇買到, 至於其他, 我覺得好似冇往年咁多野睇... 唔知係咪錯覺呢?
呂鳳仙 01:48 AM 01-01-06
作者: KIM:
......係啦~~~
冇理由我唔知~~~!
咁我係見同你o向虎穴topic入面幅圖一樣嘛
koumaou 09:19 PM 01-01-06
唔係丫。佢只不過收埋晒D舊BBo係櫃後,叫佢羅俾你睇就得。

今日去,見櫃面得初代同三代目大將軍,咪以為冇晒囉。
點知o係對面睇緊舊一年戰鬥模型時,見到角落頭有隻44 大將軍,咪即刻返對面叫職員羅晒舊BB俾我睇囉。
佢羅左44 (二代目)大將軍、38 百士貴、51 荒烈驅主同42 殺駒三兄弟出黎,
我仲見到有轟炎王、天星呢D比較新既。

最後用85蚊執左兩隻百士貴,一隻二代大將軍,正。
可惜冇見到 Zaku III

--
不過估唔到今日冇乜人,
影左張冇任何路人ge Detiny同Z GUN Ver. 2.0:

D3D9 02:29 AM 01-02-06
MIA都唔覺有…
作者: :
CD SOLD OUT
冇曬簽名籌LU~~~~~
Make Progress出左半年喇~ fans一早買左,點會現場買
chuntaky 09:27 AM 01-02-06
作者: koumaou:
唔係丫。佢只不過收埋晒D舊BBo係櫃後,叫佢羅俾你睇就得。

今日去,見櫃面得初代同三代目大將軍,咪以為冇晒囉。
點知o係對面睇緊舊一年戰鬥模型時,見到角落頭有隻44 大將軍,咪即刻返對面叫職員羅晒舊BB俾我睇囉。
佢羅左44 (二代目)大將軍、38 百士貴、51 荒烈驅主同42 殺駒三兄弟出黎,
我仲見到有轟炎王、天星呢D比較新既。

最後用85蚊執左兩隻百士貴,一隻二代大將軍,正。
可惜冇見到 Zaku III
第一日去
toyc 將新的bb 和 舊 bb 放在兩處不同的地方
要問佢
佢先講放在那裹
百士貴 $25 一隻幾好
1 2 3 4

返回主題版面