Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-05, 07:15 PM   #76
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
They said Nami will be spending her new year's eve in HK bor~~~ But anyone know if she'll come out and sing????

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-05, 07:36 PM   #77
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: D3D9
[LIST][*]兩米高超大型高達模型(Gundam Seed Destiny主角機體) - 命運高達、突擊自由高達屹立會場
香港人自己整 strike 同 size
乘 k16 可以看到
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-05, 11:36 PM   #78
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: KIM
PM MOBILE比你先~~~........THX!
不要說了,今日去到竟然得翻兩隻戰國BB……其他BB全部失晒蹤
之後問職員,佢直頭唔知咩係飛行老虎

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 12:02 AM   #79
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 呂鳳仙
不要說了,今日去到竟然得翻兩隻戰國BB……其他BB全部失晒蹤
bb戰士有出過飛行老虎咩??

舊 01-01-06, 12:39 AM   #80
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
轉貼

舊 01-01-06, 01:02 AM   #81
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
果隻係陳年BB係渣古III來

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 01:29 AM   #82
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: williamsiusuper
bb戰士有出過飛行老虎咩??
......係啦~~~
冇理由我唔知~~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 01:39 AM   #83
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
今晚走去行左轉, d 高達模型個價唔算太吸引, 加上早兩日先入左隻 z ver.2 重傷左, 所以冇買到, 至於其他, 我覺得好似冇往年咁多野睇... 唔知係咪錯覺呢?

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 01:48 AM   #84
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: KIM
......係啦~~~
冇理由我唔知~~~!
咁我係見同你o向虎穴topic入面幅圖一樣嘛

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-06, 09:19 PM   #85
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
引用:
唔係丫。佢只不過收埋晒D舊BBo係櫃後,叫佢羅俾你睇就得。

今日去,見櫃面得初代同三代目大將軍,咪以為冇晒囉。
點知o係對面睇緊舊一年戰鬥模型時,見到角落頭有隻44 大將軍,咪即刻返對面叫職員羅晒舊BB俾我睇囉。
佢羅左44 (二代目)大將軍、38 百士貴、51 荒烈驅主同42 殺駒三兄弟出黎,
我仲見到有轟炎王、天星呢D比較新既。

最後用85蚊執左兩隻百士貴,一隻二代大將軍,正。
可惜冇見到 Zaku III

--
不過估唔到今日冇乜人,
影左張冇任何路人ge Detiny同Z GUN Ver. 2.0:

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~

此篇文章於 01-01-06 09:27 PM 被 koumaou 編輯。
koumaou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 02:29 AM   #86
D3D9
Junior Member

註冊日期: Oct 2005
MIA都唔覺有…
引用:
CD SOLD OUT
冇曬簽名籌LU~~~~~
Make Progress出左半年喇~ fans一早買左,點會現場買
D3D9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-06, 09:27 AM   #87
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: koumaou
唔係丫。佢只不過收埋晒D舊BBo係櫃後,叫佢羅俾你睇就得。

今日去,見櫃面得初代同三代目大將軍,咪以為冇晒囉。
點知o係對面睇緊舊一年戰鬥模型時,見到角落頭有隻44 大將軍,咪即刻返對面叫職員羅晒舊BB俾我睇囉。
佢羅左44 (二代目)大將軍、38 百士貴、51 荒烈驅主同42 殺駒三兄弟出黎,
我仲見到有轟炎王、天星呢D比較新既。

最後用85蚊執左兩隻百士貴,一隻二代大將軍,正。
可惜冇見到 Zaku III
第一日去
toyc 將新的bb 和 舊 bb 放在兩處不同的地方
要問佢
佢先講放在那裹
百士貴 $25 一隻幾好
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:31 AM

手機版 | APP版