Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 08-27-05, 08:39 PM   #226
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
『PC age CD-ROMROM vol.04』発売記念栗林実・智秋・谷山紀章会

http://www5f.biglobe.ne.jp/~chiaki-t...050814repo.htm

//Blog
//Flickr

此篇文章於 08-27-05 08:48 PM 被 Hayami 編輯。
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-05, 11:39 AM   #227
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Hayami
『PC age CD-ROMROM vol.04』発売記念栗林実・智秋・谷山紀章会

http://www5f.biglobe.ne.jp/~chiaki-t...050814repo.htm
好多水月啊~~~
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-05, 01:24 PM   #228
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

http://www.t-zizyou.co.uk/
muvluv substance

//Blog
//Flickr
舊 09-24-05, 06:27 PM   #229
候鳥
Crazy Gamer

查實MUVLUV ALTERNATIVE出左未...
有冇多d官網冇既資料...
舊 09-24-05, 06:30 PM   #230
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 名次
查實MUVLUV ALTERNATIVE出左未...
有冇多d官網冇既資料...
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-05, 08:05 PM   #231
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

amazon 好神的話10月1
http://www.amazon.co.jp/exec/obidos/...val=authorized

//Blog
//Flickr
舊 09-25-05, 12:07 AM   #232
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
Is it Possible?

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-05, 12:09 AM   #233
Gashapon™

過幾日就改左佢架喇
舊 09-25-05, 12:19 AM   #234
候鳥
Crazy Gamer

MUVLUV ALTERNATIVE係咪有trailermovie?
舊 09-25-05, 01:09 PM   #235
候鳥
Crazy Gamer

先前見到本御劍做封面既雜誌...唔記得叫咩名
而家想買返,但又搵唔返...
舊 09-27-05, 11:02 PM   #236
Jonney
フゥーハハハハ

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code3007 9047 8125
PSN  IDwills368
XBox Live Gamertagwills368
彩峰慧誕生日
Jonney 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 08:43 PM   #237
Gashapon™

引用:
已經變左11月1
舊 09-30-05, 06:04 PM   #238
候鳥
Crazy Gamer

先前係咪有本野係御劍做封面的
果本是什麼??
舊 10-05-05, 12:55 PM   #239
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

age開始comike goods 通販

係時間籌錢?

//Blog
//Flickr
舊 10-09-05, 01:58 AM   #240
候鳥
Crazy Gamer

今期電姬又有介紹
舊 10-09-05, 02:02 AM   #241
Gashapon™

引用:
今期電姬又有介紹
有新料咩?仲有乜介紹?
舊 10-09-05, 02:17 PM   #242
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: Gashapon™
有新料咩?仲有乜介紹?
繼續介紹還是寫住"未定"的這個發售日期

此篇文章於 10-09-05 09:59 PM 被 候鳥 編輯。
舊 10-09-05, 09:32 PM   #243
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
都成十月中……
睇個勢都唔會係今年出 ||

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-05, 01:56 PM   #244
亞山。修加
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
岩岩打爆君望,不過有d劇情唔係好明

向水月end入面,水月無張自己放棄游泳既真正原因話俾考之知,
係唔想考之因內疚而選擇同佢起埋一齊

如果水月張自己棄游泳既真正原因話俾考之知
考之知道遙既意外仲影響左水月,只會更加內疚
咁水月同佢一齊既機會就更大

我唔明點解水月無咁做,反而會俾茜話卑鄙
唔係應該相反先岩咩?

希望打過隻game仲記得劇情既朋友可以解答一下
thx!~
亞山。修加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 10:02 AM   #245
候鳥
Crazy Gamer

引用:
作者: 亞山。修加
岩岩打爆君望,不過有d劇情唔係好明

向水月end入面,水月無張自己放棄游泳既真正原因話俾考之知,
係唔想考之因內疚而選擇同佢起埋一齊

如果水月張自己棄游泳既真正原因話俾考之知
考之知道遙既意外仲影響左水月,只會更加內疚
咁水月同佢一齊既機會就更大

我唔明點解水月無咁做,反而會俾茜話卑鄙
唔係應該相反先岩咩?

希望打過隻game仲記得劇情既朋友可以解答一下
thx!~
我淨係睇過動...我都想玩,但曾經裝過唔成功...嗚...哈哈哈...
我都想睇下game既劇情係點,同動有幾多大別
舊 11-05-05, 12:41 PM   #246
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:
我淨係睇過動...我都想玩,但曾經裝過唔成功...嗚...哈哈哈...
中文WIN 要轉日文MODE 先可以裝同玩
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-05, 02:39 PM   #247
亞山。修加

引用:
你點樣唔成功法?轉左日文MODE未?
講黎聽聽睇下幫唔幫到你
舊 11-05-05, 09:49 PM   #248
候鳥
Crazy Gamer

引用:
你點樣唔成功法?轉左日文MODE未?
講黎聽聽睇下幫唔幫到你
好多謝你地...
用apploc...應該係唔得
詳細步驟係點...未試過轉日文mode黎裝
可惜我而家都搵唔到種dl返了...嗚

舊 11-05-05, 10:08 PM   #249
亞山。修加

引用:
好多謝你地...
用apploc...應該係唔得
詳細步驟係點...未試過轉日文mode黎裝
可惜我而家都搵唔到種dl返了...嗚

轉日文mode方法:

控制台-->地區及語言選項-->進階-->非unicode程式-->日文-->boot機

以後有game裝/玩唔就用呢個方法吧
apploc唔係隻隻game都得

至於種就幫你唔到了......我都唔係用種黎玩的......
舊 11-05-05, 10:10 PM   #250
候鳥
Crazy Gamer

引用:
轉日文mode方法:

控制台-->地區及語言選項-->進階-->非unicode程式-->日文-->boot機

以後有game裝/玩唔就用呢個方法吧
apploc唔係隻隻game都得

至於種就幫你唔到了......我都唔係用種黎玩的......
感謝
試下搵返先

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:55 PM

手機版 | APP版