Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-16, 02:34 PM   #401
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
得果幾百部仲要分咁多日
網上實係秒殺 得咁少貨都係等下轉

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 02:36 PM   #402
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
今次唔急,等周街有貨先買~
反正玩緊VIVE~

舊 07-28-16, 02:45 PM   #403
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
等下水,or下下…or下下下次先。
反正有左VR之後,我預自己會少玩傳統game,
清左自己手頭上既game先,重有未出既FFXV等等。
玩晒先跳入VR世界。

舊 07-28-16, 02:46 PM   #404
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: ゆり 查看文章
難講

個鏡頭只係附屬品大把貨
今次唔係附屬品,PSVR講明係必需品
但問題係有幾多人係有支CAM,有幾多人無支CAM?
而且佢擺明係套裝咁出VR+CAM,應該唔會咁6+1咁把兩件野拆開兩個唔同包裝吧.....

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
反正玩緊VIVE~
知你有錢啦
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 02:48 PM   #405
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: pet3 查看文章
A9VG說
大陸的大約1500台已經秒光。天貓ps旗艦店1231,索尼旗艦153,狗東107

各主題的人都說明天還能搶香港版
還有機會的!!

-----------------------------------------------------
MRK君你真的覺得容易訂?
如果跟返PSV初期預訂的經驗
佢網上預訂應該要求用VISA同有香港地址先比訂
我諗內地人要搶有一定難度......
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 02:50 PM   #406
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: sunhikari 查看文章
而且佢擺明係套裝咁出VR+CAM,應該唔會咁6+1咁把兩件野拆開兩個唔同包裝吧.....

知你有錢啦
NO,我指附屬品意思其實係話已經有好多貨係市面,唔買佢PACKAGE都周街買到意思

講得唔好

舊 07-28-16, 02:53 PM   #407
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
你唔係咁天真呀???

有樣野叫搶手
ayane123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 02:58 PM   #408
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
我諗內地人要搶(香港人野)有一定難度
呢個係本日笑話 XD
無論你要香港地址 電話 信用卡 ACC, 佢地手上加加埋埋分分鐘多過700萬個
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 02:58 PM   #409
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
外國都可以有代購,要香港VISA同地址根本0難度
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 03:10 PM   #410
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:

知你有錢啦
你對有錢既定義....都幾狹窄

舊 07-28-16, 03:22 PM   #411
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
咪玩啦,PSV呢舊垃圾點樣同PSVR同日而語呀…

舊 07-28-16, 03:28 PM   #412
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: pet3 查看文章
50+50 比較可能
認同!(凡時都要作最壞的打算)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 03:31 PM   #413
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
咪玩啦,PSV呢舊垃圾點樣同PSVR同日而語呀…
唔係貴就代表佢唔係垃圾...XD

舊 07-28-16, 03:35 PM   #414
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: Eking 查看文章
唔係貴就代表佢唔係垃圾...XD
就算佢係垃圾,要響PS4玩VR都係只有佢一擇
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 03:50 PM   #415
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
反正玩緊VIVE~
VIVE咁重你個頭頂得順?
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 04:11 PM   #416
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: Amuro0093 查看文章
玩一兩個鐘無乜問題喎
乜正常人會頂唔順??
可能我硬度同持久力都比人好少少

舊 07-28-16, 04:16 PM   #417
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
arm 啦, 唱到沒人排, 等我唔冼咁早起身

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 04:23 PM   #418
qwe
Game Master

而家頭2個自稱排動漫畫的琴日中午開始排...
報紙相現場排左大約10個人...
睇黎今晚唔使出
舊 07-28-16, 04:41 PM   #419
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
引用:
作者: qwe 查看文章
而家頭2個自稱排動漫畫的琴日中午開始排...
報紙相現場排左大約10個人...
睇黎今晚唔使出
我已經唔諗動漫展果邊了
我反而諗緊去唔去旺角

引用:
作者: Amuro0093 查看文章
呢幾日係咁玩raw data,次次玩成個鐘出汗先停
但肩頸都無酸痛,可能平時成日寒得背多d人會辛苦d掛a

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 04:46 PM   #420
qwe
Game Master

引用:
作者: ycyleo 查看文章
我已經唔諗動漫展果邊了
我反而諗緊去唔去旺角

呢幾日係咁玩raw data,次次玩成個鐘出汗先停
但肩頸都無酸痛,可能平時成日寒得背多d人會辛苦d掛a
大陸話要搶, 驚有南亞幫
舊 07-28-16, 05:08 PM   #421
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
Sorry,此文已刪

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 07-28-16 05:41 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 05:20 PM   #422
カラー
Junior Member

註冊日期: Feb 2013
引用:
玩一兩個鐘無乜問題喎
乜正常人會頂唔順??
可能我硬度同持久力都比人好少少
PSVR 610克
VIVE 555克
頂唔順VIVE應該都頂唔到PSVR
カラー 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 05:23 PM   #423
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
我都係決定等大概過左12點之後睇有無人report有幾多人排先算了
如果入夜就已經過100我就主動放棄算了
希望就算食炒價都唔洗要我食雙倍

引用:
作者: qwe 查看文章
大陸話要搶, 驚有南亞幫
其實要驚我諗兩邊都係要驚

直播網(有同我打EXVS隨時入鏡,請注意):
http://zh-tw.twitch.tv/ycyleo
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 05:43 PM   #424
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
SONY STORE ONLINE只要香港既手機號碼就可搶了
到時應該又死server

接收到SMS短訊之客戶必須於7月29日12:00-14:00根據短訊所述之指定購買點完成付款,購買詳情及訂購代碼將會以SMS短訊個別通知
*購買點包括: Sony Store, Online 或 Sony Store 專門店(銅鑼灣)購買點將由系統隨機選出,並不能更改

如果搶中又被分配左去sony store cwb付款仲要lunch time衝出去付款
X&Y 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 05:55 PM   #425
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: カラー 查看文章
PSVR 610克
VIVE 555克
頂唔順VIVE應該都頂唔到PSVR
OR 470克

不過,我諗因為有SONY個標誌,應該係會有減重作用。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SONY HMZ T3 3D 頭戴式顯示器 nds 買賣專區 0 09-05-16 12:38 PM
[ETC] PlayStation 4 in 3D 神祕人1號 電視遊戲討論版 33 01-15-09 01:19 AM
[爆笑] PlayStation 9 nakakula 電視遊戲討論版 18 05-27-06 12:41 AM
Want Fix the playstation........ Orage 電視遊戲討論版 0 03-22-05 09:12 PM

現在的時間是 04:55 PM

手機版 | APP版