Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-16, 03:40 PM   #251
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: クラウド 查看文章
得一個咪好
試下成隊attacker逐個去送頭
你叫集合啲人唔理你
果下真係放低mouse 30秒算:0)

仲有更恐怖
推車唔夠火力清唔到對面個陣
味方出送命女同半葬wwwwwwwwww
又可以中離:0)
我遇過啊,全游擊攻擊陣
只係估唔到5X都可以咁痴線

我都遇過推車唔夠火力 佢換torbjorn (PS4版砲台攻擊力超低)
神奇隊友選角

DeviantArt
PIXIV
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-16, 04:42 PM   #252
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ZOMA 查看文章

我都遇過推車唔夠火力 佢換torbjorn (PS4版砲台攻擊力超低)
神奇隊友選角
我前日先遇過
推車用佢其實可以
裝炮台喺架車到
但佢全程無set過炮台自己衝出去打:0)

果鋪個陣係我用萊恩推車,送命女, 矮人, mercy, 76同牛仔
之後送命女企我後面射但無殺過人:0)
mercy淨係加我血
得返2個attacker打人:0)
又返base放開mouse 30秒:0)

舊 07-28-16, 06:35 PM   #253
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
我前日先遇過
推車用佢其實可以
裝炮台喺架車到

果鋪個陣係我用萊恩推車,送命女, 矮人, mercy, 76同牛仔
mercy淨係加我血
咁啱不久前先睇FD玩,個街客矮人真係唔起炮台架

佢開大技先去起炮台之後比豬個大技射走咗

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 12:32 AM   #254
fantast
↘SSR子宮3♪

註冊日期: Jan 2005
XBox Live GamertagFantasts
咁豬個大技我都會用黎射lv3炮台

2014/8/25 4:10am, 2014/9/6 4:30am, 2014/11/28 3:00pm, 2015/4/4 2:30pm, 2015/6/25 4:33am
2015/7/29 6:05pm, 2015/8/12 8:00am, 2015/8/22 12:00pm, 2015/9/4 11:20pm, 2015/9/6 4:29am
2015/9/7 1:16pm, 2016/3/19 3:01pm, 2016/4/18 10:26am, 2016/6/3 10:37am
fantast 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 03:09 AM   #255
ZOMA
Crazy Gamer

連輸5場跌5個rank,使唔使扣咁多
真係日日都有新鮮野發生..
打Nepal 有個隊友用小美(RK53)一開波就封住屋企門口
以為佢唔小心,跟住去到點隔離個門口又封多次條路
之後再發生左好幾次,我真係覺得佢係對面的內奸

引用:
我前日先遇過
推車用佢其實可以
裝炮台喺架車到

mercy淨係加我血
砲台裝係車ok
但果一波係我地比對面打退
佢先轉torbjorn,跟住周圍起炮台同時比人射爆

DeviantArt
PIXIV
舊 07-29-16, 11:56 AM   #256
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: fantast 查看文章
咁豬個大技我都會用黎射lv3炮台
個炮台lv1咋,矮人開大技先肯掟炮台出嚟未升好就比豬個大技擊退+拆埋lv1個台

鏟手遊保平安
舊 07-29-16, 02:52 PM   #257
クラウド
死相が見えるぞ

打QUICK PLAY見到呢啲都可以走
打RANKING點算

舊 07-29-16, 03:01 PM   #258
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
照走

舊 07-29-16, 09:01 PM   #259
LR猫
ˊ_>ˋ

打咗第二場rk
單排真係有啲爽
無人選奶好似理所當然
咁我都唔介意玩老納
國王大道攻擊方,半藏奪命女法拉三隻係晒重生點個窗度射
出去打嘅得三個,豬死神同老納
兩次總攻擊都係得三個踩點,第一次仲有三份一都攞唔到以為輸硬
好喇部車出咗嚟,法拉轉咗May,呢隻正,有次D.Va自爆,我就開大技避,睇住隻死神走緊嘅時候比冰牆封咗路就咁死咗
好喇呢場我唔知點解會贏咗
到守嘅時候,我知係我衰無補仲要玩嘢用印度女

殊死戰抽到守方,我繼續老納,死神MVP,完

都係玩返QM輕鬆啲~

鏟手遊保平安

此篇文章於 07-29-16 09:04 PM 被 LR猫 編輯。
舊 07-29-16, 09:09 PM   #260
クラウド
死相が見えるぞ

3打6
有冇咁好打

舊 07-29-16, 09:39 PM   #261
神龍
↘大家比d掌聲

3個打順住嚟嘅6個
我都得
唔信你開game我試比你睇

舊 07-29-16, 10:52 PM   #262
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
3打6
有冇咁好打
咁對面隻D.Va癲到想衝入個窗嘅,都唔係3打6嘅

鏟手遊保平安
舊 08-01-16, 08:35 AM   #263
クラウド
死相が見えるぞ

QM而家啲有星既player係咩一回事
玩推車
對面敵陣76x2,送命女,牛仔,半葬,DJ
我方(防守)
萊恩(我),牛仔(100),76(121lv),法拉,d.va,死神
點解明明我開盾,隊友企後射就穩贏既可以比人推到去終點前:0)
對面無外掛既
對面雙76開大,我方attacker衝上去食:0)
最後又中離:0)

打左咁耐啲人仲咁弱智:0)

舊 08-01-16, 09:47 AM   #264
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
QM而家啲有星既player係咩一回事
玩推車
對面敵陣76x2,送命女,牛仔,半葬,DJ
我方(防守)
萊恩(我),牛仔(100),76(121lv),法拉,d.va,死神
點解明明我開盾,隊友企後射就穩贏既可以比人推到去終點前:0)
對面無外掛既
對面雙76開大,我方attacker衝上去食:0)
最後又中離:0)

打左咁耐啲人仲咁弱智:0)
弱智嘅打幾耐都咁弱智
當1team人都無sup嘅時候仲玩attacker唔轉sup嘅有智得幾多?

鏟手遊保平安
舊 08-01-16, 10:13 AM   #265
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
作者: LR猫 查看文章
弱智嘅打幾耐都咁弱智
當1team人都無sup嘅時候仲玩attacker唔轉sup嘅有智得幾多?
有SUP架
我原先係DJ黎:0)
不過見味方完全唔夠打先轉萊恩
但班友比之前死得更快wwwwwww

舊 08-01-16, 10:32 AM   #266
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
一個人玩都係玩RANK 唔理輸贏 1隻英淨比揀一隻好FEEL 好多

不過隻GAME已覺悶就真(自己唔會勁就好易悶 )

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-16, 10:37 AM   #267
クラウド
死相が見えるぞ

ranking超多痴線佬喎(skill rate 40-50)

舊 08-01-16, 10:38 AM   #268
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
ranking超多痴線佬喎(skill rate 40-50)
我冇話冇痴線佬丫:0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-16, 10:41 AM   #269
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
我玩到今日連ranking都未有仲唔係痴線佬?

舊 08-01-16, 10:43 AM   #270
クラウド
死相が見えるぞ

我打相同角色算
夾痴線佬而輸真心想打佢:0)

舊 08-01-16, 11:43 AM   #271
LR猫
ˊ_>ˋ

琴晚用半葬完氏累街坊輸得好慘

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
一個人玩都係玩RANK 唔理輸贏 1隻英淨比揀一隻好FEEL 好多

不過隻GAME已覺悶就真(自己唔會勁就好易悶 )
我預玩到BF1出架

鏟手遊保平安
舊 08-01-16, 12:28 PM   #272
DigIKo
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDMisuzu_C
XBox Live GamertagMisuzu C
打下打下都打左8百幾場, 7成以上都係solo quick match, 暫時都唔太覺得悶, 始終human vs human好多變數

中途有試過team play過一陣, 雖然fun好多, 不過勝率會下降 要搵一隊夾得好又差不多技術既真係好難

而家都係一晚玩幾場, 練下角色咁, 到bf1出左再睇下轉唔轉去玩

ot: overbuff既stat好似有意思過masteroverwatch
https://www.overbuff.com/players/pc/m1Suzu-4277

舊 08-01-16, 12:46 PM   #273
神龍
↘大家比d掌聲

成team每人差10%戰力撈埋就差好遠架喇
team play輸係正常

舊 08-01-16, 02:44 PM   #274
ZOMA
Crazy Gamer

引用:
唔只Ranking啦
Quick match都好多痴線佬

DeviantArt
PIXIV
舊 08-01-16, 02:50 PM   #275
クラウド
死相が見えるぞ

引用:
作者: ZOMA 查看文章
唔只Ranking啦
Quick match都好多痴線佬
其實睇佢用咩角色就知佢係咪痴線

攻擊方用辛姐,托比昂-走場:0)
50lv以下用三宝-走場:0)

勝率上昇中w

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Overwatch | PC, XboxOne, PS4 | Blizzard david 電視遊戲討論版 232 05-24-18 04:33 PM
放ps4 overwatch ~夜云~ 買賣專區 1 06-06-16 04:58 PM
Overwatch - Blizzard 隊制 6對6 FPS (2015 Beta) | 似TF2 ( ゚ω゚)? PC電腦遊戲討論版 1 11-16-14 02:33 PM
牛仔褲 專區 VOL 1! <此post已Closed, 請把問題移到 VOL 2> HuGo_達之礦工 潮流版 924 06-16-08 11:18 PM

現在的時間是 11:32 PM

手機版 | APP版