Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-14-13, 02:14 AM   #51
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
報名:
0. 綾小路雷太
1. KIM(<-係呀,金大,呢舖我明屈你架啦,點吖? :0) )
2. beagleflash
3. 光熱斗
4. 豆腐
5. 冬雨
6. 天下第一盲鬼
7. Norm
8. HI_Ricky
9. DevilElvis
10. 下雪
11. 陸奧 貴志
12. 犬夜叉
13. 嘿哈兒
14. K.LIFE
15. 真!DC

咁加多個唔該
好,計埋你

承奉金大喻,截數。

請咁多位報左名嘅仁兄
內你地哤嘅第一個任務: 16/11 23:59 或以前pm你地嘅電話號碼傯俾我
逾時者,一律作棄權論。

遊戲開始!

舊 11-16-13, 01:11 AM   #52
二伍

註冊日期: Sep 2002
冇上黎幾日,竟然截左
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-13, 02:15 PM   #53
綾小路雷太

引用:
作者: 二伍 查看文章
冇上黎幾日,竟然截左
你想黎?

你先在今天內覆意願,我請示一下金大能否酌情。

舊 11-16-13, 02:33 PM   #54
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你想黎?

你先在今天內覆意願,我請示一下金大能否酌情。
ok 啦!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-13, 11:33 PM   #55
綾小路雷太

引用:
作者: KIM 查看文章
ok 啦!
佢未覆喎

舊 11-17-13, 12:01 AM   #56
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
咁快截左名既~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-13, 12:08 AM   #57
綾小路雷太

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
咁快截左名既~
喂靚仔,個POST開左成個月啦喎......咁都叫快

下次請早吧!

舊 11-17-13, 12:15 AM   #58
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
咁快截左名既~
佢玩野之麻!

舊 11-17-13, 09:10 AM   #59
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
佢玩野之麻!
黎既話可以痴車座丫麻~
你又唔叫埋聖姑去~我前日先同佢傾完心事黎~

舊 11-18-13, 06:35 PM   #60
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
黎既話可以痴車座丫麻~
你又唔叫埋聖姑去~我前日先同佢傾完心事黎~
今次high少少, 可能有酒飲, 唔會drive!!!

聖姑xx啦! 咪攪人啦!!!

舊 11-18-13, 07:38 PM   #61
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:

聖姑 係aaaaa

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-13, 01:37 AM   #62
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
聖姑 係aaaaa
傳說中GAF聖姑娘娘都唔識~你都好打有限啦~

舊 11-19-13, 01:39 AM   #63
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:

談下心有乜所謂姐~

舊 11-19-13, 01:50 AM   #64
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
傳說中GAF聖姑娘娘都唔識~你都好打有限啦~
我一向都係唔睇得又唔打得ga la

你快D嚟啦

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 11-19-13, 08:57 AM   #65
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
引用:
我一向都係唔睇得又唔打得ga la

你快D嚟啦
一條囡囡都冇~
連例牌既洗潔晶同藍帶咖啡都不在名單~好難吸引到人去喎~

舊 11-19-13, 11:48 AM   #66
DevilElvis
The One
還我香港!!

無囡不歡?

我第一次join無乜所謂啦

舊 11-20-13, 12:28 PM   #67
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
聖姑 係aaaaa
聖姑咪聖姑囉.....咁神聖既人你都唔識?

ps.聖姑都係GAF會員.

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 01:52 PM   #68
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
聖姑咪即係黑龍江之...

呀...聖姑咪即係聖姑囉.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 02:26 PM   #69
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
近來少上黎完全唔知聖姑係乜水
你地玩得開心d
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-13, 11:40 PM   #70
綾小路雷太

引用:
作者: 雷火武 查看文章
聖姑咪即係黑龍江之...

呀...聖姑咪即係聖姑囉.
聖姑咪即係唔知來自邊度之虎囉.......

吖唔係....聖姑即係聖姑。

舊 11-21-13, 01:18 AM   #71
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

PSN  ID碧咸廿三
其實可以叫金大人召喚聖姑降臨丫~反正今次見到個出場名單都DRY到想喊~

十年前既聖姑天姿國色~而家亦都風采依然~十個讚~~~

舊 11-22-13, 02:13 AM   #72
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
其實可以叫金大人召喚聖姑降臨丫~反正今次見到個出場名單都DRY到想喊~

咁你自已meet xxx之虎啦!

舊 11-22-13, 12:16 PM   #73
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
聖姑係NORM女朋友嘛(當時大家以為)

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-13, 04:53 PM   #74
KIM
GAF足球隊金虎拾號

好! Order左了, 唔去就要百倍奉還!

舊 11-28-13, 05:42 PM   #75
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:

唔係年少無知比人呃去睇踢波咩

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 到底邊度有貯金大冒險漫畫買 拓飛 日本動漫畫討論版 2 06-03-07 02:52 PM
貯金大冒險將於無線電視翡翠台首播 chunwai0091 日本動漫畫討論版 8 05-11-06 02:36 AM
最強cosplay----湯金大帝號 Chris皇 Cosplay同人MIX討論區 20 10-08-04 06:51 PM
超級煉金大戰 不死身的出木杉 日本動漫畫討論版 23 09-06-04 10:22 AM

現在的時間是 06:36 PM

手機版 | APP版