Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後
Neo Entertainment TREND>日劇討論區
ben_fung924 04:48 PM 07-05-11
久違了既江角
JMi 05:16 PM 07-05-11
作者: irismong:
33分鐘偵探你竟然鐘意...
我要是唔係對堂本剛好有愛, 我唔會睇哂佢囉...............................
估唔到竟然係有人鐘意...................................
日式偵探來講中規中舉喎 起碼夠娛樂性
33分好睇過BOSS2
delta 12:46 AM 07-06-11
33分鐘偵探你竟然鐘意...
我要是唔係對堂本剛好有愛, 我唔會睇哂佢囉...............................
估唔到竟然係有人鐘意...................................
作者: Dangerous-boy:
我睇了兩集就放棄了....
呢套既評價好極端,接受到既會覺得好正,接受唔到就會覺得佢不知所謂...
JMi 01:31 AM 07-06-11
請問 鋼之女2 得唔得
上季真係無咩好睇...
irismong 01:36 AM 07-06-11
作者: JMi:
日式偵探來講中規中舉喎 起碼夠娛樂性
33分好睇過BOSS2
BOSS我無睇過我答你唔到...
但係佢咁胡鬧無謂就真係............
都係果句... 我為左睇剛仔賣帥/MOE/型...
都真係只可以用 "死頂" 二字黎形容我睇哂成2個SEASON既劇..........
JMi 01:44 AM 07-06-11
BOSS我無睇過我答你唔到...
但係佢咁胡鬧無謂就真係............
都係果句... 我為左睇剛仔賣帥/MOE/型...
都真係只可以用 "死頂" 二字黎形容我睇哂成2個SEASON既劇..........
umm 我會咁諗
33分係擺明超現實地胡鬧但推理部分都算有點水準
好過好多劇一時寫實一時胡鬧咁兩頭唔到岸
不是藍星人 02:13 PM 07-11-11
睇o左山田孝之套勇者鬥惡龍
第一集笑爆嘴
Dangerous-boy 08:18 PM 07-11-11
作者: etkwok:
睇o左山田孝之套勇者鬥惡龍
第一集笑爆嘴
不過聽聞這套係低成本製作,咁D服裝、道具和CG得唔得?
不是藍星人 09:03 PM 07-11-11
不過聽聞這套係低成本製作,咁D服裝、道具和CG得唔得?
正確來說是超低成本製作
完全係惡搞劇
比33分鐘更惡搞
唔好諗有乜 CG o個d
七十年代特技
delta 02:20 AM 07-12-11
套勇者真係好正,全集係到惡搞RPG~
比想像中重好笑,必追ar~

第1集
個隻紙紮史萊姆...

P.S 全開girl第1集gakki就kiss錦戶,快到...
Dangerous-boy 12:10 AM 07-13-11
請問柯南和唐吉軻德得唔得?

花樣2011收視低得10.1%,前田被批演技差。
不是藍星人 09:40 AM 07-13-11

雖然o係 AKB 中我一向都唔覺得啊醬有演技

但其實唔可以推落啊醬度
呢套雖然係女主演但實際看點是男演員
今集那些男演員單論外型已同上輯無得比
加上咁短時間翻拍一開始已注定失敗
但柏木有份做我迫住要追埋佢

今季仲要有四套女扮男....

柯男睇o左第一集,應該唔會追落去
全開 girl 幾好睇
絕對零度搞乜由查舊 case 變o左做跟蹤呀
irismong 03:09 PM 07-13-11

好正常姐~
比著我都會揀睇堀北真希啦~
Dangerous-boy 12:06 AM 07-14-11
作者: etkwok:
柯男睇o左第一集,應該唔會追落去
全開 girl 幾好睇
謝謝!咁可以放棄柯男改睇全開 girl了。
草薙さん 12:27 AM 07-14-11
全開Girl 正
成個鐘冇悶場

新桓同錦戶完全係100%反差
不過結衣身世好可憐...
skyleader4 01:35 AM 07-14-11
謝謝!咁可以放棄柯男改睇全開 girl了。
套柯南根本完全唔柯南 , 佢係講新一 但係D人物性格同原本故事好唔同
毛利蘭竟然去整手指甲 (唔洗打空手道呀? )

你當佢純綷探偵劇睇都可以既

因為有汐里既關係我會睇哂
雪舟等楊 03:10 PM 07-14-11
全開girl..............好穩陣的劇本
有點穿爬地的惡魔feel

結衣可以更強勢更S嗎
Dangerous-boy 11:20 PM 07-14-11
暫時睇咗3套:

勇者與魔王之城--係好好笑,但係真係定唔順佢啲超低成本製作,唔知自己可以忍受到幾多集?

唐吉軻德--雖然無啦啦交換靈魂真係好唔合理,但係有成海璃子和内田有紀,所以會追落去。

華和家的四姐妹--又係觀月亞里沙head住哂所有男人的戲,啱女人睇,我放棄了!

還有全開Girl今晚睇。
Dangerous-boy 08:10 PM 07-15-11
全開girl眾師兄們真係冇介紹錯,真係幾好睇!
oogami 05:47 AM 07-18-11
勇士闖魔城 ep02 仲搞笑... 唔需要CG... 反而超低成本製作令到套劇更加好笑.
一開波就做side quest... 哈哈哈, 俾佛祖鬧, 又唔夠lvl打怪.
陸奧 貴志 05:51 AM 07-18-11
今晚nhk新drama 9 tempest,有仲間.....
不是藍星人 09:48 AM 07-19-11
花君 2011 第二集收視跌至 6.0%
月9劇全開 girl 收視由 14.6% 暴跌至 9.8%......
Dangerous-boy 01:16 AM 07-20-11
唐吉軻德除了兩主角交換靈魂,直頭走GTO路線!
available 10:20 PM 07-23-11
未來妹係BULL DOCTOR 好熟

別有一番味道
Sito 09:25 PM 07-31-11
櫻蘭高校男公關部都幾好笑,川口春奈好可愛
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後

返回主題版面