Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-07-18, 04:02 PM   #901
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
說好的メツブレイド呢 

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 04:46 PM   #902
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
原來所謂換衫都不過係轉色同埋一兩件劇情出現過既衫,得啦唔洗玩。

正一垃圾。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 08:32 PM   #903
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
一直有留意高橋同光田twitter都知隻XB2係不斷趕工,

上年年尾出應該係老任政策,要為NS第一個假期銷售護航。

依家睇返轉頭XB2如果今年暑假先出(連前傳)可能仲好。
咁其實又無得怪老任

咁老任始終係金主,同肯俾錢你高橋任性

換轉係高橋舊老細SE或者NBGI,就無咁好相遇了

尤其NBGI,一定會換晒你成隊人走玩你

睇下機戰同寺田而家俾NBGI折磨到咩款
由手機版發出
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 08:44 PM   #904
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: fortel 查看文章
你真係講到而家隻DLC好似唔洗錢咁
DLC可以係其他嘢,可以係其他blade(初期出少啲),
相信KOS-MOS放响DLC應該好多人會入。
加其他高難度boss同challenge mode。
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 08:51 PM   #905
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: AKIRA桑 查看文章
唔駛問阿貴,一定係老任set既期,但我會諗,成隻xb2,野心實在太大,即使我爆左機,我估我盡其量都係玩左一半份量,基本上絕大部分神劍我都無心機去抽,更枉論神劍既支線任務,而近乎無聊既城鎮任務更加唔駛講,只係剛開始遊戲,先傻更更走去做。所以我有時會諗,不如好似Persona5咁,砍走晒d城鎮任務佢,無眼屎,乾淨盲。

從我的iPad使用Tapatalk 發送
高橋由Xenogear開始已經係野心大嘅保證
關鍵係要俾佢足夠時間同資金,
XB1可以成為神作都係多年磨一劍之效,
XB2有時間做的話我覺得可以從前傳入手,
減少初期Blade數、超級boss同hard quest數量轉成DLC,
咁感覺會好好多,故事由悲到喜亦令人舒服。
舊 08-07-18, 09:02 PM   #906
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: HM 查看文章

咁其實又無得怪老任

由手機版發出
你講得啱,
MLS依家可以發到咁大都係老任功勞,
難得成間任天堂都當佢地係寶(查實老任自己都好高竇),
希望下一隻可以俾多啲資源同時間佢地去做啦。
(利申:我自己係鍾意XB2多啲)
舊 08-07-18, 09:10 PM   #907
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: HM 查看文章

咁其實又無得怪老任

由手機版發出

如果寺田咁樣俾NBGI整走唔知機戰系列會由邊個頂上..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-18, 11:24 PM   #908
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: aquarius 查看文章
如果寺田咁樣俾NBGI整走唔知機戰系列會由邊個頂上..
手遊機戰大時代
GAF都已經有人玩有人課
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 07:12 PM   #909
MultiPASS
Crazy Gamer

劇院老爺年青時。
舊 08-08-18, 07:17 PM   #910
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
佢係咪用錯武器
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-18, 07:24 PM   #911
MultiPASS
Crazy Gamer

照睇應該係槍劍~

舊 08-08-18, 07:32 PM   #912
野良猫
肥倫

係喎
細心睇有左輪嘅子彈匣
舊 08-08-18, 07:43 PM   #913
MultiPASS
Crazy Gamer

補多個大頭Man樣先。

舊 08-13-18, 07:00 PM   #914
MultiPASS
Crazy Gamer

唔係教皇而係男主?!

舊 08-13-18, 07:57 PM   #915
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
唔係教皇而係男主?!

有咩所謂,反正佢都係EATER,邊個做劍主都可以

個UI好靚,算唔算係無聲抗議?
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-18, 08:27 PM   #916
野良猫
肥倫

流石前劍主,點睇都一副主角格

引用:

點解無聲抗議?唔明
舊 08-14-18, 12:43 PM   #917
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:

佢地同老任關係咁好(可以狂請人開分支),
睇嚟似想補番冇遺憾啫。
不過劍主變埋blade連屬性可唔可以上容本編呢?
舊 08-14-18, 01:20 PM   #918
fortel
Game Master

引用:
佢地同老任關係咁好(可以狂請人開分支),
睇嚟似想補番冇遺憾啫。
不過劍主變埋blade連屬性可唔可以上容本編呢?
之前睇片呢個前傳係分開打,劍主唔覺會拎神劍把架生打,一轉劍直接係控光自己跳出黎打。成個SYSTEM都完全唔同晒

不過有趣既係500年後佢個影係拎返聖杯把劍,不過真係等佢點解釋...

劍主都有屬,仲要果個都有,話唔埋500年前成班主角都可能唔係正常人黎

滅就好大機會可以係正傳用,我都想睇下佢同Shulk 講點解2把劍都係monado

此篇文章於 08-14-18 01:22 PM 被 fortel 編輯。
舊 08-14-18, 01:29 PM   #919
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
主角們好似仲有2個位...會唔會其中一個係教皇????
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 04:55 PM   #920
fortel
Game Master

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
主角們好似仲有2個位...會唔會其中一個係教皇????
應該會有一隻諾彭吧,反正都是吉祥物
舊 08-14-18, 05:08 PM   #921
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
應該會有一隻諾彭吧,反正都是吉祥物
唔想要諾彭....想要妮雅呢種呀...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 09:31 PM   #922
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
之前睇片呢個前傳係分開打,劍主唔覺會拎神劍把架生打,一轉劍直接係控光自己跳出黎打。成個SYSTEM都完全唔同晒

不過有趣既係500年後佢個影係拎返聖杯把劍,不過真係等佢點解釋...

劍主都有屬,仲要果個都有,話唔埋500年前成班主角都可能唔係正常人黎

滅就好大機會可以係正傳用,我都想睇下佢同Shulk 講點解2把劍都係monado
連埋焰/光,三劍(腦)重聚可以再創世,直接導入XB3
舊 08-24-18, 11:14 PM   #923
MultiPASS
Crazy Gamer

先係saga,再出1,依家X都有埋...
幾時會推gear人物呢?

此篇文章於 08-24-18 11:17 PM 被 MultiPASS 編輯。
舊 08-25-18, 12:05 AM   #924
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
https://www.youtube.com/watch?v=K84i8dlH5gg

seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-18, 12:23 AM   #925
MultiPASS
Crazy Gamer

呢張謎之劇照仲吸引

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Super Mario Odyssey|支援繁體中文︱發售中 MO 電視遊戲討論版 388 04-11-23 07:10 AM
[NS] いっしょにチョキッと スニッパーズ Snipperclips《你裁我剪》|支援繁體中文 MO 電視遊戲討論版 40 11-13-17 12:08 AM
賣日版 New 3DS Xenoblade golan 買賣專區 0 09-14-15 10:43 PM
[Wii] Xenoblade ゼノブレイド neo 電視遊戲討論版 487 12-20-14 11:13 AM
收WII舊GAME (XENOBLADE) Sheva 買賣專區 5 08-03-13 12:30 AM

現在的時間是 01:42 AM

手機版 | APP版