Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
柚原このみ 05:43 PM 06-27-15
唔知香港街鋪
日就7月1
C.Ryo 06:02 PM 06-27-15
Metal Build 同 菜DX製品都越來越進步 不過背包又吉手又難裝 再下隻到00Q未? Ka條Metal Composite應該loop完堆unicorn,跟住出下Wing果堆都好丫

鳳熾魂 07:01 PM 06-27-15
金天本身想入多隻但發覺愈呢愈無位放發覺SEED系好似三尖八角D
出李瘋子先得唔得
11281984 08:52 PM 06-27-15
作者: 鳳熾魂:
金天本身想入多隻但發覺愈呢愈無位放發覺SEED系好似三尖八角D
出李瘋子先得唔得
出李瘋子接近0%...
我都好想佢出
Sar8 08:58 PM 06-27-15
來緊應該係紅藍骨+魂商背包
杯具土怒羅 11:01 PM 06-27-15

終於失守坑已入
等緊紅藍骨
T.K. 11:04 PM 06-27-15
幾個月一隻,當跌俾佢啦
買完mb,唔買r魂,條數係返道
杯具土怒羅 11:08 PM 06-27-15
第一次玩mb唔係好慣,d關節緊到有點恐怖
T.K. 11:12 PM 06-27-15
係呢隻零舍緊,雪崩無買唔清楚,之前幾隻都唔覺緊
GN00508771 11:45 PM 06-27-15
雪崩都係正常鬆緊⋯

呢隻真係好緊? 星期一先有貨到⋯
fami~yan 12:14 AM 06-28-15
作者: 11281984:
出李瘋子接近0%...
我都好想佢出
海老川講過想出(當然,佢又唔係玩具果邊既人)...
T.K. 02:05 AM 06-28-15
支槍專設計到可企放?
Attached: 11698628_1186006491414533_3622193859343332426_n.jpg (71.4 KB) 11403160_1186006494747866_4479999052267344921_n.jpg (66.8 KB) 
T.K. 02:06 AM 06-28-15
樣辦無限好www
Attached: 11427927_1186007761414406_2182382983437464156_o.jpg (78.6 KB) 
mikemike 03:31 AM 06-28-15
作者: T.K.:
係呢隻零舍緊,雪崩無買唔清楚,之前幾隻都唔覺緊
玩過FREEDOM就唔會覺得佢好緊
mario0606 03:42 AM 06-28-15
隻SF張相對腳無之前D官圖咁肥
Sar8 02:10 PM 06-28-15
不過MB枝sinper係咁多隻SF中最好睇
T.K. 02:46 PM 06-28-15

偷拍四分鐘
埃及使者 06:52 PM 06-28-15
支槍睇落好似跟原著咁可分拆?
GN00508771 06:57 PM 06-28-15
唔可以先驚⋯千幾元買回來分離不能? NX系列咩@@
Sar8 07:02 PM 06-28-15
宣傳圖渣過雙鎗架wor
笨大唔會咁好死比多把鎗你既
鳳熾魂 07:25 PM 06-28-15
可以合槍啦官網見佢都係介紹合完有幾長
DevilElvis 12:02 AM 06-29-15
作者: T.K.:
偷拍四分鐘
咁都叫偷拍
杯具土怒羅 11:07 AM 06-29-15
開始中毒,想追返隻雪崩
Sar8 11:19 AM 06-29-15
識追一定追埋武器包+下半身
杯具土怒羅 11:43 AM 06-29-15
武器包好貴
諗住普通版加埋塊板算
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 45 85 135  ... 最後

返回主題版面