Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
收藏品討論版>S.I.C.討論區 ⑩ 
凍檸茶 11:53 AM 03-31-11
作者: 赤兵尉SETH:
已經唔可以叫換裝......
剩到咁都要堅持出單体,笨大真係幽默...
咁可以諗諗入手
AnTeD 04:53 PM 03-31-11
原來睇錯,真係有兩對手
甘我直接只覆個身果兩件就算

作者: Seamty2:
希望到時個2件野會有人翻件
我入手後應該第一時間翻件
已經唔可以叫換裝......
剩到咁都要堅持出單体,笨大真係幽默...
總覺得今次買兩盒的話,絕對係比笨大呃錢…
赤兵尉SETH 06:42 PM 04-04-11
唔明佢想變d乜...

delta 12:42 AM 04-05-11
唔明佢想變d乜...

角度問題啫,實物應該好d既...
不過呢部今次已經係第3次sic化,
肯用新造型都算ok la~
hap3afrien 10:30 AM 04-05-11
作者: delta:
角度問題啫,實物應該好d既...
不過呢部今次已經係第3次sic化,
肯用新造型都算ok la~
極魂
delta 11:15 AM 04-05-11
作者: hap3afrien:
極魂
今次係極魂,之前匠魂同sic都出過agito部車~
雪代緣 05:28 PM 04-07-11
SIC W, 灣仔438
赤兵尉SETH 08:28 PM 04-07-11
頭先行晒成個旺角都見唔到.....
凍檸茶 10:26 PM 04-07-11
係喎
赤目黑龍 11:26 PM 04-07-11
作者: 凍檸茶:
係喎
今次派貨好似夜咗些少......
拓飛 11:49 PM 04-07-11
呢隻應該係我第一隻SIC
凍檸茶 09:39 AM 04-08-11
作者: 赤目黑龍:
今次派貨好似夜咗些少......
9點, 皆旺都收梗鋪都未有貨
AnTeD 07:56 PM 04-08-11
我要聽日先得閒去買…希望唔好到時已經係炒價
gingq7 09:06 PM 04-08-11
很多貨, 438
雪代緣 09:44 PM 04-08-11
九龍灣428

唔洗話複件
單單痴埋果個分屍踢身體都夠用了

希羅 09:49 PM 04-08-11
今日係葵芳見到
赤兵尉SETH 11:43 PM 04-08-11
旺角差唔多全部地方都$428~
好耐冇咁有衝動想拎部老爺相機出黎影下

さぁ、お前のSIC数えろ!

邪氣小貓 11:48 PM 04-08-11

DIO X 承太郎 嘅 W ,太屈機了吧~
delta 01:01 AM 04-09-11
係頑仔$400入左sic w,實物好過官圖~
不過唔太鍾意頸巾個駁位,成舊黑色好礙眼,
寧願佢用番shf個種好過...
今次都算抵玩,雖然有d取巧,但總算可以一盒show哂基本同final from~
赤兵尉SETH 03:17 AM 04-10-11
醒起下隻SIC Vol.58話可以分割變齊9個form
但隻WCJ正常個頭唔可以分割...咁下隻會轉用可分割頭,定真係送夠8個頭比你呢?a
AnTeD 05:39 AM 04-10-11
醒起下隻SIC Vol.58話可以分割變齊9個form
但隻WCJ正常個頭唔可以分割...咁下隻會轉用可分割頭,定真係送夠8個頭比你呢?a
http://tamashii.jp/item/item.php?eid=01507
■セット内容
分割用差換パーツ(顔・首・胴パーツ)
看來真的會附一堆頭…

話說原來地台跟獵奇踢組件是初回特典?
拓飛 12:39 AM 04-11-11
今日去mk見到隻w最貴賣458
我去笑萬買左418
赤兵尉SETH 08:04 PM 04-11-11
作者: AnTeD:
http://tamashii.jp/item/item.php?eid=01507
■セット内容
分割用差換パーツ(顔・首・胴パーツ)
看來真的會附一堆頭…

話說原來地台跟獵奇踢組件是初回特典?
特典通常會獨立包裝的,同盒背都印左包埋
有預感W會出好多限定...
Seamty2 08:10 PM 04-11-11
有冇人有興趣搞團購
http://item.taobao.com/item.htm?id=9949564154
fami~yan 03:59 PM 04-12-11
作者: Seamty2:
有冇人有興趣搞團購
http://item.taobao.com/item.htm?id=9949564154
有人搞我都會入~
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面