Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 33 73 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 93 133  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
ShinDou 07:07 AM 01-11-17
好似極意同普通加攻同兩手持分開計﹖

DARK KNIGHT SOUL好似加50%攻﹖
jackiecyho 09:55 AM 01-11-17
應該係能力還能力, 裝備還裝備咁加, 裝備付加既能力當能力計
GP03D 11:56 AM 01-11-17
但係我試嚟試去一到total 300%就再上唔到。。。
FF3主角為例:本身都已經加130%,跟住我飾物加10%,再加2個刀極加埋已經240%,剩返60%,就算我放2個DKS最多都只會加60%。。。
jackiecyho 01:37 PM 01-11-17
作者: GP03D:
但係我試嚟試去一到total 300%就再上唔到。。。
FF3主角為例:本身都已經加130%,跟住我飾物加10%,再加2個刀極加埋已經240%,剩返60%,就算我放2個DKS最多都只會加60%。。。
因為能力加乘上限300%, 你換D 飾物加攻30 果類就會上
jackiecyho 04:28 PM 01-11-17
每8800 yen 100 ex point. 200 point 就一張5星券, 500 point 換果期既5星換取角....
Orage 04:34 PM 01-11-17
想要兩刀女將軍?課啦wwwwwww

Tapatalk を使用して私の D6653 から送信
jackiecyho 04:41 PM 01-11-17
作者: Orage:
想要兩刀女將軍?課啦wwwwwww

佢個trust 勁呀, 二刀流加30%攻 (每把武各15%)
Orage 04:45 PM 01-11-17
知呀,所以堅課得過

GP03D 05:21 PM 01-11-17
新奶媽。。。99分。。。

嘩要500pt先有2刀女將軍,即係課44000yen先有。。。。
Orage 05:34 PM 01-11-17
係呀,即係約4700大元先有
ShinDou 06:05 PM 01-11-17
新奶媽真係超勁,要射了,瑪莉即刻成為歷史,我都係最近先升左黎用黎過大先生
GreenTea 06:50 PM 01-11-17
射左15飛中左 玄學抽既時候等三秒 落石前先點畫面 感覺係易出金 (中左你話麥都得嫁啦

使用Tapatalk發送
fantasy俊仔 06:55 PM 01-11-17
作者: GreenTea:
射左15飛中左 玄學抽既時候等三秒 落石前先點畫面 感覺係易出金 (中左你話麥都得嫁啦

哦,中左你話麥都得嫁啦:-)
fantasy俊仔 06:57 PM 01-11-17
今次個EVENT下下要入村接任,好煩咁:-)
ShinDou 07:42 PM 01-11-17
射晒22張飛全垃圾,得幾隻3星PICKUP,淨番D石每日半價算

下次試下等幾秒抽,要粒石未開始跌落黎就禁﹖
GreenTea 08:14 PM 01-11-17
作者: ShinDou:
射晒22張飛全垃圾,得幾隻3星PICKUP,淨番D石每日半價算

下次試下等幾秒抽,要粒石未開始跌落黎就禁﹖
係,hold呢個畫面 3秒

fantasy俊仔 08:17 PM 01-11-17
關事咩,入左果頁唔係就已經決定左出咩咩:-)

原來活動得六關咁少?
GreenTea 08:23 PM 01-11-17
作者: fantasy俊仔:
關事咩,入左果頁唔係就已經決定左出咩咩:-)

原來活動得六關咁少?
都話玄學 中左話倒住立抽都得

ShinDou 08:47 PM 01-11-17
得6版真係好少,咁HEA既今次,又要刷番個活動
fantasy俊仔 09:01 PM 01-11-17
今次都係刷...刷素材去製作整成糖換野
ShinDou 09:06 PM 01-11-17
@@ 用玄學方法好似真係幾WORK,我都中左奶媽了,不過我仲入埋去大王果度先抽 XD

原來要刷料整糖黎換晶石,今次幾好喎,咁易整野換超晶神晶

換左98隻仙人掌先升得爆奶媽
GP03D 11:35 PM 01-11-17
咩叫玄學抽既時間?
我都射哂,全食物。。。
ShinDou 11:45 PM 01-11-17
好似上面條LINK張圖咁,粒野飛左出去就禁 XD

不過我都發現1入去莫古果度先抽野好似通常抽番黎D野都好D XD

個新活動咁流既,又話叫人刷,13體得粒大晶石跌
GP03D 01:25 AM 01-12-17
即係粒野飛上去就禁住個晝面?跟住見到咩色先放手?

入去mog到即係換野個到?
ShinDou 07:05 AM 01-12-17
我見粒野升左出去畫面出面就禁制打爛佢喇

係呀換野果度 XD

原來要刷奶媽探物1同2
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 33 73 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 93 133  ... 最後

返回主題版面