Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
PC電腦遊戲討論版>World of Tanks
埃及使者 08:51 AM 09-23-17
上圖,出生點綠色
重坦基本上行下路走唔甩
如果冇ARTY可以搶右下角條路
不過我自己從來都唔落去
因為要靠班豬隊友夠醒先生存到
而且路又窄又多高低位,隨時俾隊友頂住/推落水

下圖,出生點綠色
都係右線,一黎建築物較多,針對重坦起碼有保護先
二黎左線太空礦,對家進取D既SCOUT一下子睇哂,之後就準備返車庫都得
即使去到EF1,都好容易兩側受敵,但又冇可能轉到線,因為速度唔夠快
TD可以考慮係中間抽下水先再決定點走

我自己就係咁玩既
ビスケット 01:36 PM 09-23-17
綠色2個map都好穩陣,紅色就大Q鑊
第1個map成日俾人喺H7開光跟住上面山啲黑槍就打落黎
想衝去H8咩cover都冇隨時仲要食多前面幾炮
第2個map又係去到D0好易俾人開光跟住對面F4F5啲黑槍就黎
sephirothmk3 01:50 PM 09-23-17
上圖邊個贏到最右下角差唔多贏9成
下圖右邊都係
所以有得衝都要衝過去
不過衝之前要望下對面咩車
衝到keypoint 守唔到同自殺無分別
衝到但係豬隊友無腦唔知同你一齊推結果比人反退都試過
1vs29 / 3vs27 so fun to play lol
埃及使者 06:39 PM 09-23-17
作者: ビスケット:
綠色2個map都好穩陣,紅色就大Q鑊
第1個map成日俾人喺H7開光跟住上面山啲黑槍就打落黎
想衝去H8咩cover都冇隨時仲要食多前面幾炮
第2個map又係去到D0好易俾人開光跟住對面F4F5啲黑槍就黎
肯定有我份,因為用td我都鍾意抽陣水先轉位

作者: sephirothmk3:
上圖邊個贏到最右下角差唔多贏9成
下圖右邊都係
所以有得衝都要衝過去
不過衝之前要望下對面咩車
衝到keypoint 守唔到同自殺無分別
衝到但係豬隊友無腦唔知同你一齊推結果比人反退都試過
1vs29 / 3vs27 so fun to play lol
有arty就會危險d
因為果個位冇cover,又隨時塞死哂
sephirothmk3 10:06 AM 09-25-17
bonus code: MOTLINE
個人儲備(x5)、乘組員經驗值加速(x5)、自由經驗加倍(x5)
ビスケット 01:42 PM 09-25-17
條code點用?
話說呢啲exp加倍我儲儲埋埋應該都有一百幾十個
sephirothmk3 03:05 PM 09-25-17
條code點用?
話說呢啲exp加倍我儲儲埋埋應該都有一百幾十個
login 禮品店 係右上角你個名度有得入code.
儲來做乜 有得用就用啦
100% EXP連埋其他bonus場場5K EXP不是夢
埃及使者 03:41 PM 09-25-17
睇左DEZ既GAMEPLAY
FV4005會唔會BUFF得太過份
學佢話齋隨時2萬DAM都有
sephirothmk3 04:36 PM 09-25-17
作者: 埃及使者:
睇左DEZ既GAMEPLAY
FV4005會唔會BUFF得太過份
學佢話齋隨時2萬DAM都有
成個頭都係20mm比人叫shitbarn
唔buff盡佢點會有人玩
雖然係sirfoch愛車
埃及使者 06:35 PM 09-25-17
成個頭都係20mm比人叫shitbarn
唔buff盡佢點會有人玩
雖然係sirfoch愛車
BUFF到前50KM、後15KM
彈量到20、左右各90度
未BUFF前邊有咁歡樂

我堆T10好多都係玩1,2場就收埋
sephirothmk3 07:43 PM 09-25-17
作者: 埃及使者:
BUFF到前50KM、後15KM
彈量到20、左右各90度
未BUFF前邊有咁歡樂

我堆T10好多都係玩1,2場就收埋
左右唔係180咩?
同埋仲有10度俯角
不過快咗=移動擴圈都成比例咁大咗
我估全速行緊個圈應該仲大過T49用152

https://www.youtube.com/watch?v=V82vIWRhmqU

circon 用到傻左lol
ビスケット 12:02 PM 09-27-17
爬完215跟住又要爬龜
邊有咁多個肝?
sephirothmk3 09:02 AM 10-10-17
跑控同準度兩樣野wo
conq 跑控好即係移動中個圈唔會發得好大
加埋佢縮圈快,你探頭射一砲唔洗瞄就射到
所以conq中距離2、3百米伸縮砲係好屈的
你想400米外下下中要靠蘇蘇信仰砲先得
我玩瑞驅.25準度未又係飛到周圍都係
ビスケット 10:02 AM 10-10-17
youtube睇人表演真係擰個炮塔埋去唔收圈就中
我就衝出去雞手鴨腳又怕死想拿拿臨射完走人結果成日射咗落地
sephirothmk3 10:32 AM 10-10-17
youtube睇人表演真係擰個炮塔埋去唔收圈就中
我就衝出去雞手鴨腳又怕死想拿拿臨射完走人結果成日射咗落地
你得閒望下EmbryonicJourney點打會嚇死人.完全表演級(平均4~5K WN8既癲佬)
雖然佢已經脫坑
ビスケット 11:38 AM 10-11-17
睇完都學唔到
佢個acc好多片都睇唔返要搵backup

超蒸發個炮塔正面睇好ok
玩嗰時喺後面睇勁嘔心
嗰啲一支支嘢好似俾外星生物寄生咁
sephirothmk3 12:13 PM 10-11-17
睇完都學唔到
佢個acc好多片都睇唔返要搵backup

超蒸發個炮塔正面睇好ok
玩嗰時喺後面睇勁嘔心
嗰啲一支支嘢好似俾外星生物寄生咁
sirfoch 同circon都睇得過 有時仲會見到佢地platoon
一個係死都唔用金彈 一個係我就是有錢想射就射 全部好歡樂

碾完呢架快D去碾蘇蘇重坦線(全線爽打無坑車)
T10,ST1,IS4來緊都會改
sephirothmk3 01:52 PM 10-17-17
銀幣一晚一球咁穩定增長緊 XD
ビスケット 10:25 PM 10-18-17
打咩咁好賺?
呢排都係每日打幾場首勝就收工
等update咗先打返多啲
cgc好似今個月唔會buff住?
sephirothmk3 09:21 AM 10-19-17
打咩咁好賺?
呢排都係每日打幾場首勝就收工
等update咗先打返多啲
cgc好似今個月唔會buff住?
T8金車輪住上
唔洗理輸贏
2K傷6萬
3K傷8萬
4K傷過10萬
打曬堆T8金車首勝就得
ビスケット 01:32 AM 10-20-17
T8金車輪住上
唔洗理輸贏
2K傷6萬
3K傷8萬
4K傷過10萬
打曬堆T8金車首勝就得
我開得出去賺錢嘅得t25pilot1同t3485m
conq蝕住打嗰排都係用呢兩架吊命,不過玩黎玩去都係得兩架真係幾悶
話說215b變咗金車會唔會可以用黎打錢呢?
金車嗰架4突會多啲exp但唔會多啲錢
sephirothmk3 09:41 AM 10-20-17
我開得出去賺錢嘅得t25pilot1同t3485m
conq蝕住打嗰排都係用呢兩架吊命,不過玩黎玩去都係得兩架真係幾悶
話說215b變咗金車會唔會可以用黎打錢呢?
金車嗰架4突會多啲exp但唔會多啲錢
買?
panther 128 開始堆金車全部都OK
我記得獎勵金車全部無賺錢同代訓bonus
埃及使者 04:54 AM 10-25-17
到底SC係咪咁勁
幾個UTUBER GAMEPLAY都覺得係
sephirothmk3 12:10 AM 10-26-17
一晚完成左8個SPG mission
終於有12個order可以解3條線 lol
ビスケット 01:17 AM 10-26-17
我全部車都冇燈泡架
靠玩家第六感一直在玩命架咋

mission個介面改到咁花碌反而難睇過以前
同埋LT15無啦啦當我過咗
update完之後我明明未打過輕坦
1 2 3 4 5 6 

返回主題版面