Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
攻略及心得交流區>スーパーロボット大戦V | PS4 PSV | 攻略吹水區(所有隱藏條件已更新)(劇透請spoil)(手機app無得spoil請慎入)
鐵桶. 05:13 PM 02-24-17
作者: KubrickS:
剛入手﹐無小隊制實在太好﹐過版面諗下D錢點用再裝埋PART就可開波﹐唔洗諗來諗去乜機配乜機。

岩岩拿F91..... 點解運動性0甘低架都唔知改唔改好。
F91唔好改 俾佢用其他高達
seetold 05:27 PM 02-24-17
2x關冇啦啦入左隱藏關
拎左bontaku
lovexjapan2008 06:15 PM 02-24-17
今集係唔係無馬沙,斯洛哥,哈曼
ALEX CHOW 06:45 PM 02-24-17

從我的 F8332 發送
aquarius 07:11 PM 02-24-17
大和號D戰闘畫面根本用到3D rendering
出戰隊嗰招超豪華
STRIFE 08:44 PM 02-24-17
男主G-ace 左,有乜特別?

Sent from my iPhone using Gaforum
112914 09:07 PM 02-24-17
中文版似乎只係將鋼彈 -> 高達吧?
三一、鐵甲萬能俠都好似無改

雖然進度都只係初初初期
ryvius123 09:36 PM 02-24-17
想問問, 我下載了特典, 但是曉擊霸 & 轟格殊那個DLC寫已下載沒寫已安裝, 是不是打完第2話自動加入?
血之淚 09:49 PM 02-24-17
作者: ryvius123:
想問問, 我下載了特典, 但是曉擊霸 & 轟格殊那個DLC寫已下載沒寫已安裝, 是不是打完第2話自動加入?
打完第1關之後會有個特別關for佢兩個出場
過完之後第2關佢地會強制出擊

第2關見唔到佢兩個就重頭玩過啦
tchans 10:27 PM 02-24-17
作者: hkpm:
打左頭幾話, 令我有衝動搵返套動畫睇

大和個故仔好似好得咁、外星敵人個邊仲好似勁過超時空要塞個d、係冥王星直擊地球

Sent from my iPhone using Gaforum
シェンムー 10:33 PM 02-24-17
入左secret scenario , 想問下其實條件係乜?
同埋有無朋友入左¥3150 個full pack DLC? 正嗎?
Thanks

雷火武 10:41 PM 02-24-17
$229全關卡DLC
30萬錢,3000 TacP
強化部件10個

強化推進器-移動加2
輔助EOS-運動性加20
高精度感應系統-

明明打好哂成段但出post出得頭幾行
下面貼圖算
雷火武 10:43 PM 02-24-17

STRIFE 11:21 PM 02-24-17

勁野

ALEX CHOW 12:23 AM 02-25-17
作者: 雷火武:
$229全關卡DLC
30萬錢,3000 TacP
強化部件10個

強化推進器-移動加2
輔助EOS-運動性加20
高精度感應系統-

明明打好哂成段但出post出得頭幾行
下面貼圖算
裝左就有??

雷火武 01:19 AM 02-25-17
作者: HONDA:
裝左就有??

買完就有30萬錢,3000 TacP
同埋個10個強化配件
柚原このみ 04:32 AM 02-25-17
作者: ryvius123:
入完點都會出現
不過如果你打到十幾二十話再入返就會自動係部隊表度出現
ALEX CHOW 04:57 AM 02-25-17
劇透

hkpm 07:27 AM 02-25-17
作者: 112914:
中文版似乎只係將鋼彈 -> 高達吧?
三一、鐵甲萬能俠都好似無改

雖然進度都只係初初初期
呢樣真係最不滿
有乜理由改得高達, 但唔改三一, 鐵甲?!?!?!!?!?!?
強化人間ですの~★ 08:12 AM 02-25-17

金戰士 09:26 AM 02-25-17
作者: 血之淚:
打完第1關之後會有個特別關for佢兩個出場
過完之後第2關佢地會強制出擊

第2關見唔到佢兩個就重頭玩過啦
下,咁就GG 買game送4個DLC我打到第7話都未有
吾對路。。。原來第二話就有架啦
好彩停一停。。
金戰士 09:29 AM 02-25-17
作者: 柚原このみ:
入完點都會出現
不過如果你打到十幾二十話再入返就會自動係部隊表度出現
所以我吾明,我未開始玩gamr就第一時間入code先
所以見D人講第二話就有 吾太明白
雷火武 11:53 AM 02-25-17
所有bouns關都要完成某關數之後先可以玩
第一個bouns關就要完成第二話先有得玩
其他純粹派獎勵既特典就唔洗、dl完直按收獎勵就得
hktkocjw 12:56 PM 02-25-17
作者: GN00508771:
有一部份GAME會係咁

主機設定可以較回全畫面

但我已找了很久,也找不到在那裡可設定。可以講一下嗎
pet3 02:08 PM 02-25-17
我好像找到一個怪怪bug

剛剛我用勇者行動按錯格 行入了驚爆的船
之後我按船上的出擊
發現勇者可以再行過.....

變相行兩次

Z高達是有兩台還是沒有Z (作品)參戰?
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面