Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 
手機平板遊戲討論版>[iOS/An]Fire-Emblem-Heroes(ファイアーエムブレム ヒーローズ)
樹靈DRYAD 01:41 AM 02-28-17
今次真心好唔得下....主要係D技唔夠實用~

獅子王果招真心SOSAD.....分分鐘因為打人扣血引致正常攻防下無LALA出意外~~
sugihara 02:36 PM 02-28-17
老老實實,我尋日走去搵返聖戰玩真係仲開心......
T.K. 08:34 PM 03-03-17

就玩完?
http://feheroes.blog.fc2.com/blog-entry-1009.html
hell & heaven 10:01 PM 03-03-17
周街都10突仲有乜玩
垃圾營運仲要扮無事
等睇護主豚千字文
ShinDou 03:40 PM 03-06-17
3996分終於唔係圈外,排82005,定好多人棄左?
大破人間 03:51 PM 03-06-17
作者: ShinDou:
3996分終於唔係圈外,排82005,定好多人棄左?
我今次遇敵好彩d拎到4420, 不過都排到16273....
sugihara 03:57 PM 03-06-17
無開1星期,我堅係煲緊聖戰
十幾廿連斬太爽皮
HakiK 01:43 AM 03-07-17
聽聞今日殺左好多上層開黑科技既
所以排位上左D
樹靈DRYAD 03:15 PM 03-07-17
有新活動....投票大戰

今次PVP PICK係上期新角~
ShinDou 03:49 PM 03-07-17
唔明咩叫投票大戰,即係買馬?8揀1?揀中有獎唔駛打?咁無聊?
SilverShadow 03:56 PM 03-07-17
唔明咩叫投票大戰,即係買馬?8揀1?揀中有獎唔駛打?咁無聊?
揀一個角色
要入場打,3v3,自己一隻,FD一隻,加一隻唔知咩,打贏有分

第一round完左,你揀的角色輸左(唔夠人高分),可以再揀過另一個角色

詳情點打法唔知,我自己未打
不過獎品好似無乜用,係叫做有活動 (同畀埋fans去爭下)

詳情睇巴哈
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn...nA=3845&tnum=2
大破人間 04:16 PM 03-07-17
首戰已經失利輸了...

選了妹妹陣營, 因為相同角色會加分就派妹妹出戰

結果
我方: 兩隻妹妹, 殺戮本能(藍色騎兵)

敵方: 馬老師, 風神弓, リョウマ

實力差太遠了
ShinDou 05:01 PM 03-07-17
即係要揀岩多人揀既陣形仲要個陣形d人夠勁先有獎?
ist 05:06 PM 03-07-17
等睇外掛佬打一億分,之後人人派補償好過

有咩可能0甘勁我對邊個陣,開場一個鐘都無打左7千萬分
ShinDou 10:08 PM 03-07-17
第1個活動好似好流下,淨係派下D毛同石,人又唔派,冇乜動力打
HakiK 04:01 PM 03-10-17
大英雄戰終於醒水送4星
起碼有d動力想要先真係
由手機版發出
ShinDou 04:37 PM 03-10-17
lunatic風神弓打重甲扣0,綠法扣17,成60幾hp40幾防,即刻降參 XD

不過送果隻3星睇技冇乜用喎,4星應該都係果d技?
HakiK 04:57 PM 03-10-17
lunatic風神弓打重甲扣0,綠法扣17,成60幾hp40幾防,即刻降參 XD

始終騎馬法係稀少價值
移速+射程可以打5格內,半個地圖
而且有鬼神一擊都唔差
打多隻拎去繼承招鬼神都有用

最高難度仲試緊
果2隻步兵特攻既小忍先最煩xp
大破人間 05:14 PM 03-10-17
作者: HakiK:
始終騎馬法係稀少價值
移速+射程可以打5格內,半個地圖
而且有鬼神一擊都唔差
打多隻拎去繼承招鬼神都有用

最高難度仲試緊
果2隻步兵特攻既小忍先最煩xp
係呢個一隻都唔死得既關卡, 同埋一開始個戰場咁逼, 隻忍者既範圍扣7血都幾傷下...

都係個堆
你有3星個隻, 就可以長按3星個隻, 再按SKILL一覽睇哂佢4, 5星有咩技.
maxwaver 12:52 PM 03-11-17

本體

小號

-

係咪練番小號比較有前途
HakiK 02:04 AM 03-12-17
終於搞掂最高難度大英雄祭
重點係有隻31攻既軍師女
岩岩好一個反擊秒到對面隻法就易打好多
HakiK 02:05 PM 03-13-17
投票每日打6,7場,拎齊旗仔

最後總合1萬3名
2次陣營勝利
1 2 回戰排6萬,決戰排1萬2

計計埋埋差唔多5000條毛,好賺過鬥技場
由手機版發出
ShinDou 02:23 PM 03-13-17
我好懶打,雖然1開波已經揀岩露肌娜,但每回戰都淨係打1兩場執最少果條毛算

d5星太難抽,感覺上冇佢寫到咁高

d版又少,主線又唔係點開,活動又hea,獎品又廢,雖然早幾日中第4隻5星綠法,不過都冇乜動力升

升人上5星好似唔止毛,仲要個唔知咩石,唔見有得打,再咁落去d人真係會走晒
大破人間 03:39 PM 03-13-17
升人上5星好似唔止毛,仲要個唔知咩石,唔見有得打,再咁落去d人真係會走晒
你指個好似徽章咁既野?
去修煉場會有, 或者做MISSION
ShinDou 03:46 PM 03-13-17
我見mission拎果d係要抽到pickup人打活動,抽唔到就冇

修練塔要打頂樓先有?我d人唔係好夠lunatic lv40打
標籤:櫻井孝宏, 火焰之紋章 英雄, 野獣先輩
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 

返回主題版面