Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 
攻略及心得交流區>SD GUNDAM G GENERATION GENESIS[攻略情報更新中]
真!DC 03:26 PM 01-08-17
TR1升左但未全部齊
開發極都係TR1但唔見有設計
由手機版發出
Squall-Lucifer 03:45 PM 01-08-17
作者: 真!DC:
TR1升左但未全部齊
由手機版發出
要上TR3和TR5,分別是一部阿斯馬和一部基布蘭的試作型來的
Slush 06:57 PM 01-10-17
TR1升左但未全部齊
由手機版發出
TR-1 => TR-1改=> TR-1 OWSLA => 之後就好多野可以整...

佢有無限的可能性...!終有一日整晒所有Titans系機...
真!DC 09:00 AM 01-11-17
Tr1升升下升到葛士尼了
密沙拿都設計了
\謝謝/
冇睇aoz唔熟d機,唔知上到泰坦斯系
由手機版發出
Gundam MK-2 09:06 AM 01-11-17
密沙拿都設計了
\謝謝/
由手機版發出
因為AOZ成個故仔都係講太大支,所以大部份機都屬於太大支(嘅開發機/實驗機)
利申:我都無睇AOZ
高級嘍囉 09:20 AM 01-11-17
作者: Gundam MK-2:
因為AOZ成個故仔都係講太大支,所以大部份機都屬於太大支(嘅開發機/實驗機)
我應為係UC世界嘅Build Fighter,用嚟出模型,俾人將唔同模型嘅手手腳腳砌埋一齊。
Squall-Lucifer 10:42 AM 01-11-17
密沙拿都設計了
\謝謝/
由手機版發出
AOZ今集參戰的是"在泰坦斯的旗下",說的就是泰坦斯的T3部隊
泰坦斯Test Team,可以說是泰坦斯裡最不泰坦斯的部隊
Gundam MK-2 11:15 AM 01-11-17
作者: Squall-Lucifer:
AOZ今集參戰的是"在泰坦斯的旗下",說的就是泰坦斯的T3部隊
泰坦斯Test Team,可以說是泰坦斯裡最不泰坦斯的部隊
原來你有睇?
有中文版嗎?
Squall-Lucifer 02:10 PM 01-11-17
原來你有睇?
有中文版嗎?
只看過頭兩期漫畫,之後沒追下去,只是在日文wiki大概了解過最後一part的劇情
另外AOZ另一套漫畫,時代的反抗者好像更難找.....
Slush 09:20 AM 01-14-17
密沙拿都設計了
\謝謝/
以前Monoeye 已經好過份之後出左AOZ之後,TITANS 系機咩都關佢事咁

Z時代的黑科技...!
Squall-Lucifer 01:12 PM 01-14-17
作者: Slush:
以前Monoeye 已經好過份之後出左AOZ之後,TITANS 系機咩都關佢事咁

Z時代的黑科技...!
直接有關係的是密拉殺(紅色,三連射步槍,由阿拉哈姆提供給TTS那部)、葛士尼、基布蘭、阿斯曼都和TR系列有關,甚至說到連高渣古特裝型都和兔子隊部GMSP3有關
言吾矢口 08:41 AM 01-15-17
劇情戰無得好像戰魂咁SKIP?(PS4)
pet3 10:44 AM 01-15-17
作者: 言吾矢口:
第2次開始有得跳

文字對話時按option
Squall-Lucifer 12:44 PM 01-15-17
作者: 言吾矢口:
作者: pet3:
第2次開始有得跳

文字對話時按option
我去UC第一關打HELL練級時是連按塊touchpad和option,直到個"Now Loading"不是出現在畫面中間而是出現在下方才停手
man05 02:38 AM 01-16-17
想問下有邊關升Lv 比較快?
ouki 12:16 PM 01-16-17
作者: man05:
想問下有邊關升Lv 比較快?
TURN A/UC第一版

基本上E集冇必要特燈升Lv...基本上打下打下就夠高LV
man05 01:42 PM 01-16-17
作者: ouki:
TURN A/UC第一版

基本上E集冇必要特燈升Lv...基本上打下打下就夠高LV
thx
主要係解LV 75 D 成就
75有排升...
pet3 02:02 PM 01-16-17
作者: man05:
thx
主要係解LV 75 D 成就
75有排升...
http://gaforum.org/showpost.php?p=11...&postcount=330
如果開唔到就去14頁的#330

因為你是想要機升75 所以改少少

玩hell
找一個lv1就有完美無缺的人(麗奈?)
去到開地圖炮果時
直接GP02A/TA 開精神 超強氣,全面增福 ,熱血, 地圖炮殺死全部
人LV升高過20就按修正

一場應該升幾級
好快就得
ouki 02:52 PM 01-16-17
作者: pet3:
http://gaforum.org/showpost.php?p=11...&postcount=330
如果開唔到就去14頁的#330

因為你是想要機升75 所以改少少

玩hell
找一個lv1就有完美無缺的人(麗奈?)
去到開地圖炮果時
直接GP02A/TA 開精神 超強氣,全面增福 ,熱血, 地圖炮殺死全部
人LV升高過20就按修正

一場應該升幾級
好快就得
禁玩真係得閒冇野做
(=v=)b 06:18 PM 01-16-17
禁玩真係得閒冇野做
咁樣唔係玩~係人比隻game玩~
Squall-Lucifer 06:44 PM 01-16-17
想問一下任務219是要求在撃破所有小"簡"之後才撃破TurnA,那即是我每次打大"簡"、中"簡"和原"簡"之前都要先清場是嗎?
(=v=)b 08:16 PM 01-16-17
作者: Squall-Lucifer:
想問一下任務219是要求在撃破所有小"簡"之後才撃破TurnA,那即是我每次打大"簡"、中"簡"和原"簡"之前都要先清場是嗎?
唔係~總之最後打殺吞A/G-SELF就得啦~
pet3 08:51 PM 01-16-17
禁玩真係得閒冇野做
只要2小時多就lv75
快點白金轉game 等dlc算啦
真!DC 10:41 PM 01-16-17
又想問下開發問題
Nu gun係用邊條線升上去?
由手機版發出
Squall-Lucifer 10:47 PM 01-16-17
又想問下開發問題
Nu gun係用邊條線升上去?
由手機版發出
Zeta Gundam>>靈格斯>>靈格斯CUSTOM>>Nu
標籤:G-Gen, Gundam, 攻略
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 

返回主題版面